Financieel Analist Grootboek Vastgoedobjecten - Amsterdam

Banking / Finance
HBO
Achmea
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet

De functie

Als Financieel Analist bij de afdeling Objectanalyse en Rapportage van Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) ondersteun je actief de business units Woningen, Winkels en Kantoren met het leveren van relevante en kwalitatief goede stuurinformatie. Je bent tegelijkertijd countervailing power en bewaker van het grootboek. Als Financieel Analist lever je maand- en kwartaalrapportages betreffende business parameters, financiële cijferanalyses voor wat betreft het exploitatieresultaat en geef je inzicht in de performance van de vastgoedportefeuille in de maandafsluiting.

Het profiel

Als Financieel Analist Grootboek Vastgoedobjecten ben je analytisch sterk en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. Je hebt minimaal een afgeronde financieel economische HBO opleiding en een sterk (en aantoonbaar) cijfermatig inzicht (grootboek). Je bent in staat hoofd van bijzaken te onderscheiden, snel tot de kern te komen en goed in staat dit professioneel te communiceren. Je werkt zelfstandig, neemt initiatieven, bent tactvol maar zeker niet afwachtend.

Jouw afdeling

Syntrus Achmea Real Estate & Finance belegt voor institutionele beleggers in sectoren in Nederland en via fund-of-funds in Europa, Noord-Amerika en Azië. Als enige vastgoedbelegger in Nederland belegt Syntrus Achmea daarnaast in vastgoedfinancieringen. Met een omvangrijke grondportefeuille en uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers, de huurders en het eigen vastgoedbedrijf. 

Het team Objectanalyse en Rapportage (OA&R) is onderdeel van de afdeling Midoffice Direct Vastgoed. Het team bestaat uit 6 enthousiaste, flexibele medewerkers die het teambelang voorop stellen, openstaan voor verandering en samen onze klanten zo goed mogelijk willen bedienen.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een moderne en dynamische leeromgeving met een team van experts als collega’s. Uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris tot maximaal €3.400,- bruto per maand op basis van 36 uur. Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur met als standplaats Amsterdam (naast station Sloterdijk).

Solliciteren en meer weten?

Vragen?
Bel Jasper de Weerdt, Corporate Recruiter, op 06 575 52 507.

Solliciteren?
Reageer direct via de sollicitatielink en overtuig ons van je ambities en geschiktheid, het is dan aan ons om jou te overtuigen over de mogelijkheden binnen Achmea. Er is geen sluitingsdatum van toepassing. We sluiten de vacature als daarvoor gezien het proces voldoende aanleiding is.

Een Pre Employmentscreening en online assessment is vast onderdeel van de selectie.

Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van Werving & Selectiepartijen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Andere mogelijkheden

Junior Financial Controller - Amsterdam

Achmea
HBO
Banking / Finance

Medewerker Financiën & Control - Amsterdam

Achmea
HBO
Banking / Finance
Aanmelden voor

HBO stage wiskunde

Achmea
HBO
Banking / Finance