Junior Front-end Developer - Apeldoorn

IT / ICT
WO
Achmea
Location: Apeldoorn
Voeg toe als favoriet
Lees meer & aanmelden

De functie

Als Junior Front-end Developer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van concepten en designs naar kwalitatief hoogwaardige HTML, CSS en JavaScript. Hierbij werk je met de nieuwste technieken en volgens professionele standaarden. Je hebt een oog voor elegante code, dus jouw collega's vinden jouw code modulair, leesbaar en testbaar.

Er wordt gewerkt conform Scrum methodiek, waarbij je deliverables in één sprint (3 weken) naar livegang brengt. Je bent werkzaam binnen een multidisciplinair team met designers, UX'ers, programmeurs en online specialisten. Vervolgens wordt de deliverable verbeterd en geoptimaliseerd op basis van onderzoeksresultaten en klantfeedback.

Je werk gaat verder dan alleen code, je helpt je team te innoveren en voortdurend te zoeken naar manieren waarop het product en onze werkwijze nóg beter kunnen (continue verbeteren).

Het profiel

Als Junior Front-end Developer heb je:

  • Een afgeronde technische opleiding op WO-niveau
  • Tijdens je opleiding veel energie gehaald uit programmeren
  • Ervaring met het maken van websites en webapplicaties
  • Raak je enthousiast van nieuwe technologie als ES6, PostCSS, Angular 2, React, Offline API's, Web Components

Het is mooi meegenomen als je wel eens hebt gewerkt in AngularJS. Verder gebruik je versiebeheersystemen (zoals Git) en natuurlijk een CSS preprocessor. Je bent gedreven, klantgericht en bent in staat om je collega’s verder te helpen.

Belangrijkste competenties:

  • Analytisch
  • Zelforganiserend
  • Klantgedreven

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Het team is verantwoordelijk voor de exploitatie en optimalisatie van "de online winkel" centraalbeheer.nl, waarbij de behoeftes van de klant centraal staan.

Het team bestaat uit internet specialisten die zelfstandig werken, maar de aansluiting met collega’s niet verliezen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. De sfeer is informeel en gericht op resultaat.

Wij bieden

Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een goed salaris. De functie heeft als standplaats Apeldoorn.

Wij bieden jou een omgeving waarin je verantwoordelijkheid hebt, met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Uitproberen van nieuwe dingen wordt aangemoedigd en waar nodig gefaciliteerd.

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, recruiter, jolanda.van.roon@achmea.nl. Een online assessment en een Pre Employmentscreening is vast onderdeel van de selectie. 

Lees meer & aanmelden

Andere mogelijkheden

Young Talent Functioneel Beheerder Vermogensbeheer – Zeist

Achmea
HBO & WO
Banking / Finance, IT / ICT

Young Talent Data analist - Apeldoorn

Achmea
HBO & WO
IT / ICT

Agile Testspecialist

Achmea
HBO
IT / ICT