Internet of Things-developer

HBO & WO
Koning & Hartman
Location: Amsterdam
Voeg toe als favoriet

In de ontwikkeling van onze Internet of Things en Smart Industy propositie is Koning & Hartman op zoek naar ontwikkelaars die zich zowel op client applicatie als serverniveau willen bezig houden met het ontwikkelen van Internet of Things (IoT) toepassingen voor onze klanten. De oplossingen die wij bouwen voor de industrie gaan van het ontsluiten van data uit industriële producten en systemen tot een cloud-oplossing. Wij werken hierbij voornamelijk met Azure, Visualisatie/ BI en Analytics, maar staan ook open voor andere technologieën en oplossingen. Als IoT Developer ben je nauw betrokken bij het opzetten van een geheel nieuwe dienstverlening van Koning & Hartman waarin je daadwerkelijk het verschil kunt maken.  

Voor deze functie is het belangrijk dat de term ‘ondernemerschap’ je op het lijf geschreven staat. Je maakt onderdeel uit van een team dat pioniert qua oplossingen op deze markt. We werken aan nieuwe oplossingen voor bestaande uitdagingen waarbij ‘out of the box’ denken, jezelf uitdagen en lef zeer belangrijke kernwaarden zijn. 

Jouw profiel

  • Ervaring met of goede kennis van software engineering;
  • Relevante HBO-WO opleiding is een pré, maar het gaat om de opgedane kennis;
  • Kennis op het gebied van C#, SQL, Azure en verschillende webtalen is een absolute pré, maar vooral creativiteit en een brede interesse in verschillende ontwikkelmethodes zijn belangrijk om mooie oplossingen te bouwen;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat kun je verwachten?

  • Volop mogelijkheden voor vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd mogelijk, goed salaris;
  • Uiteraard een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, smartphone en laptop;
  • Je maakt deel uit van een jong team waarin een levendige en gezellige sfeer hangt; 
  • Je standplaats is Amsterdam of Delft, maar in principe is ons werkterrein in heel Nederland. Hierbinnen houden we natuurlijk rekening met woon-werk verkeer; 
  • Een goede werkgever: Koning & Hartman is voor het derde jaar op rij Top Employer. En daar zijn we trots op!

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Judah van Wees via judah.vanwees@koningenhartman.com of 0653346676

Over Koning & Hartman

Koning & Hartman levert oplossingen op het gebied van Telecom, Industrie en Infrastructuur. Met ruim 700 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technisch bedrijf. Techniek zit in ons bloed en we zijn trots op wat we als bedrijf realiseren. Als Benelux-organisatie zijn we groot genoeg om serieus mee te spelen en klein genoeg om betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers. Onze medewerkers hebben dagelijks te maken met de nieuwste technologieën en werken samen met vooraanstaande technologie-partners en opdrachtgevers. Kortom, onze mensen maken het verschil. Dat zit hem altijd in kennis en ervaring, liefde voor techniek en persoonlijke betrokkenheid bij klanten en projecten.

Over de Business Unit Consulting

De BU Consulting bestaat uit 75 consultants. Onze consultants zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van technische projecten en in het begeleiden, doorlichten en doorvoeren van verbeteringen in processen en systemen in Telecom, Industrie en Infrastructuur.De diensten bestaan uit advies en uitvoering op gebied van Smart Industry, Internet of Things, telecomprojecten, site acquisitie, roll out management, site engineering, procesautomatisering, besturingssystemen, landlord relations. De BU is financieel gezond. Tevens vindt het Young Professionals Programma (YPP), gericht op het inzetten en ontwikkelen van jonge afgestudeerde Academici plaats vanuit deze unit. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. 

Andere mogelijkheden

Software Engineer Industrial Automation

Koning & Hartman
HBO & WO
Engineering / Techniek, IT / ICT

Junior Consultant Industrial Automation

Koning & Hartman
HBO & WO
Engineering / Techniek, IT / ICT

Young Professional Programma

Koning & Hartman
WO
Consulting, IT / ICT