Overslaan en naar de inhoud gaan

Officier ICT Manager (HBO/WO)

Richting(en): IT / ICT, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amersfoort
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Ministerie van Defensie

Wat ga je doen?

De verbindingsdienst (ICT) is het ICT-bedrijf van de Landmacht. De verbindingsdienst is verantwoordelijk voor alle communicatieapparatuur en –verbindingen en zorgt ervoor dat de juiste informatie veilig en op tijd wordt verspreid. Als Officier ICT Manager geef je leiding aan een peloton van de verbindingsdienst met ongeveer 50 militairen. Je bent verantwoordelijk voor operationele voorbereidingen, voor de inzetbaarheid van het peloton en het materiaal en voor het optreden tijdens oefeningen en operaties. Zowel je manschappen als het materiaal moeten altijd in perfecte conditie zijn. Als chef personeelszaken bewaak je daarom ook de training van je team, bijvoorbeeld door het voorbereiden en verzorgen van opleidingen. Als Officier ICT Manager doe je ervaring op in alle facetten van ICT-management: van hardware, software en netwerken, tot personeelsmanagement en financiën.

Waar ga je werken?

Als Officier ICT Manager ga je werken bij één van de Landmachteenheden in het land. Je neemt uiteraard ook deel aan oefeningen en zoals elke militair dien je er rekening mee te houden dat je uitgezonden kunt worden. Voordat je aan de slag gaat, volg je eerst de Korte Officiersopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie van de Nederlandse Defensie Academie in Breda. Deze opleiding duurt 46 weken en bestaat uit een Beroepsopleiding (militaire deel) van 39 weken en een Gemeenschappelijke Officiersopleiding van 7 weken. De opleiding wordt afgerond met een Vaktechnische Opleiding bij de School Verbindingen in Amersfoort.

Wie zoeken we?

  • Je hebt (bijna) een HBO- of WO-diploma en affiniteit met techniek.
  • Je leeftijd is bij aanvang van de opleiding ten minste 17 jaar en hooguit 28 jaar en 11 maanden.
  • Je lengte is minstens 155 cm.
  • Je bent in het bezit van zwemdiploma A.
  • Je mag een bril of lenzen dragen. De toegestane afwijking is -6 en +6.

Solliciteren?
Voordat je kunt solliciteren moet je een voorlichting hebben gevolgd.

Wat bieden we?

 

  • We bieden je iets wat niet veel andere werkgevers kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid.
  • Als officier ontwikkel je je persoonlijkheid en doe je unieke leidinggevende ervaring op, die goed van pas komt in je latere carrière. Ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet.
  • Je ontvangt al salaris tijdens je opleiding. Je salaris is afhankelijk van je rang, leeftijd en ervaring en wordt elk jaar verhoogd. Bij aanstelling in 2017 kom je gedurende je dienverplichting in aanmerking voor een aanstellingspremie van 2500 euro per jaar.
  • Daarnaast kent Defensie prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een systeem van toeslagen voor oefeningen en operationele inzet, uitstekende sportmogelijkheden en draagt Defensie onder andere bij aan je ziektekosten, reiskosten, je pensioen en eventueel ouderschapsverlof.
  • Binnen de Landmacht zijn er diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onder bepaalde voorwaarden kun je zelfs studeren op kosten van Defensie.

 

Ga naar de website van Ministerie van Defensie

Other possibilities

Werken-bij-Defensie
Aanmelden tot en met

Onderofficier Verpleegkundige

Engineering / Techniek

Ministerie van Defensie - Hilversum

Wil jij werken als verpleegkundige, maar wil je ook wat van de wereld zien? Als militair verpleegkundige bij de Marine werk je wereldwijd op schepen en bij eenheden van het Korps Mariniers. Je werkt vaak zelfstandig, maar staat er nooit alleen voor.

Onderofficier Verpleegkundige
Werken-bij-Defensie
Aanmelden tot en met

Officier luchtverkeersleiding

Engineering / Techniek

Ministerie van Defensie - Apeldoorn

Wil jij als air controller met een team verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van het militair luchtverkeer? En heb je minimaal een HAVO of VWO diploma? Laat je dan in anderhalf jaar opleiden tot de verantwoordelijke functie van Officier Luchtverkeersleiding bij de Luchtmacht.

Officier luchtverkeersleiding