Manager Verpakking

Management, Supply Chain, Engineering / Techniek
HBO
Perfetti van Melle Benelux
Location: Breda
Voeg toe als favoriet

Omschrijving

In de Fabriek in Breda wordt Mentos, Dummy, Frisk en Nowmints geproduceerd in respectievelijk een afdeling Productie en een afdeling Verpakking. Voortdurende automatisering en het doorvoeren van efficiency verbeteringen hebben bijgedragen aan het realiseren van een moderne productieomgeving waarbij hoge eisen gesteld worden aan Operators en Monteurs en waarbij voortdurende ontwikkeling van medewerkers en processen verwacht wordt. Voor de afdeling verpakking zijn wij op zoek naar een: Manager Verpakking (36 uur)

Verantwoordelijkheden

De Manager Verpakking is verantwoordelijk voor de organisatie van alle activiteiten binnen de verpakkingsafdeling (Mentos, Frisk, Dummy en Nowmints). Dit resulteert onder meer in de tijdige aanlevering van het gevraagde volume eindproduct binnen de overeengekomen kwaliteitseisen tegen de afgesproken kosten. Je draagt zorg voor het continu ontwikkelen van je afdeling, functies en de ca. 130 medewerkers binnen deze afdeling, zodanig dat continu (efficiency)verbetering gerealiseerd wordt. In je rol houdt je onder meer rekening met de gestelde klanten- hygiëne-, milieu-, Arbo-eisen. De Manager Verpakking geeft leiding aan 3 Shiftmanagers die verantwoordelijk zijn voor realiseren van verpakkingsdoelstellingen en een goede staat van de techniek. Je formuleert afdelingsdoelstellingen en faciliteert managers en medewerkers bij de realisatie hiervan. Met het oog op innovaties in verpakking en technologie ben je onder meer verantwoordelijk voor het goed verlopen van investeringsprojecten en voor de realisatie van het op deze ontwikkelingen gerichte strategisch personeelsplan.

Kwalificaties

Een ambitieuze HBO’er bij voorkeur met een (technisch-) bedrijfskundige achtergrond die aantoonbare ervaring heeft in het ontwikkelen van organisatie en medewerkers en weet duidelijke doelen te stellen. Je bent de enthousiasmerende Manager met toekomstvisie die gewend is ontwikkeling te initiëren en een sterke focus heeft op het ontwikkelen van eigenaarschap bij managers en medewerkers. Je weet ideeën te vertalen in concrete plannen en bent in staat de permanente druk op verandering en ontwikkeling te managen. Je bent je bewust van (interne) klant leveranciersverhoudingen en weet als zodanig correct en op een prettige manier met anderen in de productieketen samen te werken om optimale efficiency en kwaliteit te bereiken. Door gedegen kennis van onder meer WCM en Lean Manufacturing weet je verbeterprocessen binnen je discipline te faciliteren en stimuleren.

Andere mogelijkheden

Junior Brand Manager

Perfetti van Melle Benelux
WO
Marketing / Product Management

Accountmanager buitendienst Den Haag/Haarlem

Perfetti van Melle Benelux
HBO & WO
Marketing / Product Management, Sales

QA / QC Officer

Perfetti van Melle Benelux
HBO
Supply Chain