Proces Technologist

Supply Chain, Engineering / Techniek
HBO & WO
Perfetti van Melle Benelux
Location: Weert
Voeg toe als favoriet

Omschrijving

Voor de productielocatie in Weert, waar naast de bekende Fruittella snoepjes, Wybertjes en Poppins worden geproduceerd, zoeken wij een Proces Technologist.

Als Proces Technologist coƶrdineer en ontplooi je activiteiten op het gebied van product en proces ontwikkeling, conform interne richtlijnen, met als doel verbetering, verbreding en verdieping van het productassortiment en optimalisatie van het productieproces. In overleg met de procesmanager initieer en begeleid je diverse ontwikkelings- en optimalisatieprojecten. Technologische ontwikkelingen worden vertaald naar nieuwe mogelijkheden en productieprocessen en procesparameters worden geoptimaliseerd. Verder begeleid je de opschaling van nieuwe producten. Alle relevante proces, product en grondstofgegevens worden gecentraliseerd en gestructureerd.

Als Proces Technologist ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van kennis en ervaring. Binnen je vakgebied signaleer je trends en ontwikkelingen en weet je de vertaalslag te maken naar praktische toepassingen.

Processtoringen en productafwijkingen worden onderzocht en geanalyseerd om van daaruit te komen tot structurele oplossingen. Als Proces Technologist fungeer je als troubleshooter bij productieproblemen en ben je in staat verbetervoorstellen te initiƫren en uit te voeren. Je leidt verbeterprojecten en ondersteunt productie bij verbeterprojecten met als doel het proces continue te optimaliseren.

Kwalificaties

Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau, opleiding bij voorkeur richting Levensmiddelentechnologie of Procestechnologie. Je bent analytisch, gefocust op structurele verbeteringen en in staat als projectleider verbeterprojecten zelfstandig te leiden. Je begeeft je gemakkelijk op de werkvloer, bent communicatief vaardig en weet mensen te overtuigen en te enthousiasmeren

Andere mogelijkheden

QA / QC Officer

Perfetti van Melle Benelux
HBO
Supply Chain

Junior Brand Manager

Perfetti van Melle Benelux
WO
Marketing / Product Management

Accountmanager buitendienst Den Haag/Haarlem

Perfetti van Melle Benelux
HBO & WO
Marketing / Product Management, Sales