Adviseur Particulieren A

Banking / Finance, Consulting
HBO
Rabobank
Location: Bussum
Voeg toe als favoriet

De functie

Rabobank Noord Gooiland zoekt adviseurs Particulieren A voor 36 uur per week. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten. In de bank, maar vooral ook via telefoon, e-mail en internet. Je bent inzetbaar voor de verschillende kantoren (Bussum, Laren en Huizen) in het werkgebied van de bank en werkt soms ook in de avonduren. Klanten waarderen je kennis, drive en luisterend oor. Je handelt servicevragen goed en snel af en stimuleert klanten om de directe kanalen van de Rabobank te gebruiken. Je adviseert over betalen, sparen, verzekeren en lenen en stemt samen met de klant af welke Rabobankproducten voor hem het beste zijn. Je bagage

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding. De richting bank- en verzekeringswezen of een andere economische richting is een pre. 
  • Contact met klanten geeft je energie en maakt je enthousiast, je weet je in de situatie van de klant te verplaatsen om hem zo goed mogelijk te helpen.
  • Je hebt naast je studie gewerkt in een omgeving waarbij gastvrijheid op de eerste plaats staat. Met je servicegerichte houding vind je het leuk om klanten écht te helpen.
  • Ondernemerschap zit in jou en zorgt ervoor dat je een waardevolle schakel bent in het bereiken van de ambitieuze doelstellingen van onze bank. 
  • Je bent stressbestendig, initiatiefrijk, hebt overtuigingskracht en kunt goed samenwerken.
  • Je bent bereid om flexibel op onze drie locaties binnen het werkgebied ingezet te blijven.

Onze cultuur

De Rabobank houdt van ondernemende mensen. En van mensen die elkaar de ruimte geven en elkaar inspireren om samen nieuwe ideeën te ontwikkelen. Want in de samenwerking zit onze kracht. Op die manier dragen wij bij aan de realisatie van de ambities van onze klanten. En daar draait ons werk natuurlijk ook om: het belang van de klant staat centraal. Die focus op klantbelang biedt jou de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, zodat je nog meer voldoening uit je werk haalt. Als jij op die wijze samen met ons wilt ondernemen, heb jij de genen om de Rabobank te zijn.  

Werken bij Rabobank Noord Gooiland

Rabobank Noord Gooiland vormt samen met 130 andere lokale Rabobanken de coöperatieve basis van de Rabobank Groep. We zijn een dynamische bank in het Gooi en bedienen met 200 medewerkers ruim 40.000 klanten uit met name Blaricum, Bussum, Hilversumse Meent, Huizen, Laren en Naarden. Bij ons staat het belang van de klant voorop; we zijn van oudsher een bank die dichtbij, betrokken en toonaangevend is in het Gooi. Het Gooi is in meerdere opzichten een boeiend en gevarieerd gebied, zowel qua landschap als qua inwoners en activiteiten. Wij weten wat er speelt en streven er als coöperatieve bank naar duurzame verbindingen tot stand te brengen en ambities van ondernemende mensen te realiseren. Daarvoor zijn betrokken, deskundige en ondernemende medewerkers nodig.

Ons aanbod

We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer.

  • Je krijgt boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen en jij je werkweek flexibel kunt invullen.
  • Bij de Rabobank heb je geen baan, maar een loopbaan: we investeren in je met opleidingen en trainingen en geven je de ruimte om je talenten te ontplooien.
  • De functie is ingedeeld in functieschaal 4. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring. 
  • Het betreft een contract voor bepaalde tijd, in eerste instantie een jaar.

Ben jij de Rabobank?

Enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie uiterlijk 6 januari aanstaande via onderstaande link. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Carla van Lang, teamleider Particulieren, op telefoonnummer (035) 692 78 00. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via (033) 421 80 80 of recruitment@amersfoort.rabobank.nl.

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

Meewerkstage afdeling Grootzakelijk

Rabobank
HBO
Banking / Finance, Marketing / Product Management, Sales

Assistent Vermogensmanager

Rabobank
HBO & WO
Banking / Finance

Een gevoel van thuiskomen. Word Financieel Adviseur

Rabobank
HBO & WO
Accounting, Consulting, Banking / Finance