Jr Advisor Vodafone Bergen op Zoom

PR / Communicatie
HBO
VodafoneZiggo
Location: Bergen op Zoom
Voeg toe als favoriet

Ben jij onze nieuwe adviseur?

Onze ideale kandidaat beschikt over een sterke persoonlijkheid. Deze gebruik je samen met jouw natuurlijke charmes om de klanten te helpen kiezen tussen de producten en diensten die het beste bij hen past. Onze verkopers zorgen ervoor dat onze klanten een leuke ervaring hebben in onze winkels.

De uitdaging in jouw rol is altijd een “WAUW”-effect aan onze klantbeleving te geven. Dit is ons doel. Als medewerker van de Vodafone of de BelCompany winkel zullen we je helpen om een superster te worden in het verlenen van een uitstekende service.

Dit ben jij

 • Je hebt het vermogen om een goede verstandhouding te ontwikkelen met klanten
 • Je kunt klanten het advies geven die hen zal helpen om een beslissing te nemen over een product of dienst die past bij hun behoeften
 • Je weet de klantbehoeften af te stemmen op de juiste producten en diensten
 • Je blijft up to date met de productkennis om klantvragen af te handelen en behaalt de maandelijkse verkoop-en klanttevredenheidstargets
 • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in te springen in een andere filiaal als dat nodig is
 • Je draagt zorg voor het met integriteit afhandelen van de verkoop transacties

Dit zijn wij

Onder Vodafone Retail vallen alle Vodafone en BelCompany winkels in Nederland. Verschillende formules, maar één team van gemotiveerde medewerkers die dagelijks klaarstaan voor de vragen, wensen en problemen van onze klanten. Elk jaar sluiten we 450.000 abonnementen af, waarmee we de grootste telecomretailer van Nederland zijn. Ons doel is om iedere klant een optimaal advies en uitstekende service te bieden, zodat hij of zij met een goed gevoel de winkel verlaat. Dat geeft ons namelijk ook een goed gevoel. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk, gedreven om voortdurend te verbeteren en om elk van onze 446 miljoen klanten wereldwijd de beste ervaring te bieden.

En dit bieden wij je

 • Een open en informele bedrijfscultuur en een team van enthousiaste collega’s.
 • Een baan bij de grootste telecomretailer van Nederland.
 • Volop doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Training en coaching om te groeien in jouw rol als Vodafone-ambassadeur.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals volledig door werkgever betaald pensioenregeling, commissie-regeling en een collectieve zorgverzekering met een werkgeversbijdrage.
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Sales incentives en de Sales Challenge waar we samen de behaalde successen vieren

Ben jij onze ideale kandidaat? Doe de TalentPitch!

Via de talent pitch kun jij bewijzen dat je het in je hebt om bij één van onze winkels te werken. In deze online sollicitatiegame meten we je competenties en persoonlijke vaardigheden. Zo krijgen wij een goed beeld van jou en krijg jij een realistisch beeld van werken in de winkel. Nieuwsgierig?

Screenen

Mocht jij de kandidaat zijn die wij aannemen, dan gaan wij jou screenen. Afhankelijk van je functie kan dit bestaan uit; het opvragen en nagaan van referenties, het toetsen van de echtheid van jouw identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Voor de uitvoering van deze screening maken wij gebruik van een extern bureau.

Andere mogelijkheden

Creatief Vormgever (Multi-Media) Stagiair(e)

VodafoneZiggo
HBO & WO
PR / Communicatie

Master afstudeerstage: Effecten digitalisering van de samenleving

VodafoneZiggo
HBO & WO
Online Marketing, PR / Communicatie

Stages bij Technology (Bachelor en Master)

VodafoneZiggo
HBO & WO
IT / ICT