Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultant Demand e-Commerce

Bedrijf: Ahold Delhaize
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Zaandam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Jouw nieuwe baan en werkplek

Zorg jij ervoor dat de klant de online boodschappen het liefst bij AH doet?

Hi, wij zijn Albert Heijn, food retailer

Shop je online? Of liever in de winkel? De kans dat ‘Albert Heijn’ vanavond bij je aanschuift, is groot. Samen met 100.000 collega’s vullen we namelijk zo’n vijf miljoen bordjes per dag. Voor allerhande mensen. En met ingrediënten uit allerlei keukens. Dat brengt een forse maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee, want we willen klanten inspireren gezond, makkelijk, lekker én betaalbaar te eten. Eten moet een feestje zijn. En blijven. Maak klantimpact met je collega’s van Albert Heijn!

Zo maak je als Consultant Demand e-Commerce het klantverschil

Als Consultant Demand e-Commerce lever je een directe bijdrage aan de groei van e-Commerce. Dat doe je niet solo, maar als lid van het EoS (e-Commerce Operating System) team, waarbij je intensief optrekt met onze specialisten, consultants, marketing & media team, e-shop, propositie en IT teams. Een uitdagende rol, want in een sterk groeiende business zoals AH e-Commerce is geen dag hetzelfde. Aan jou om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk inspelen op de behoeftes van de klant en dat we daarmee onze capaciteit zo goed mogelijk benutten. Dat komt neer op een mix van prognoses maken over de verwachte klantvraag, het optimaliseren van de klantvraag door precies te weten wat de klant wil en zorg dragen voor de ontwikkeling van data, inzichten, tools en systemen. Zodat je een fors beroep moet doen op je analytische en communicatieve skills, en project en stakeholder management ervaring.  

 

Om echt succesvol te zijn als Consultant Demand e-Commerce is het belangrijk dat je het leuk vindt om je te verdiepen in het vraagstuk hoe we onze capaciteit zo goed mogelijk kunnen matchen met de wensen van de klant. Je bent een kei in samenwerken met verschillende afdelingen en projecten houd jij met gemak draaiende. Hoe overtuig je alle teams van de juiste stappen en zorg je ervoor dat jouw projecten tijdig opgeleverd worden terwijl alle teams nog veel andere projecten op de backlog hebben? En hoe creëer je draagvlak in een razendsnel veranderende omgeving, waarin het briljante idee van vandaag morgen ‘over datum’ kan zijn? Jij brengt kansen in kaart, werkt ze uit en test ze, waarbij je continu focust op wat de klant wil om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Los van je teamleden, schakel je intensief met collega’s binnen marketing & media, e-shop, propositie en IT teams, waarbij je borgt dat alle neuzen dezelfde (en de juiste) kant op staan. Kortom, een uitdagende rol waarin je zowel stuurt op groei als op winstgevendheid. En er en passant voor zorgt dat de klant hun boodschap altijd online kan bestellen en laten leveren wanneer de klant het wil.

Dit bieden we jou

De beste ingrediënten voor een betekenisvolle baan

 • We betalen je inzet terug met een jaarsalaris van maximaal €64.270,- bij een fulltime werkweek
 • The Winner Takes It All? AH is ABBA niet: je werkt mee aan onze winst en ontvangt dus een winstuitkering. Van 45 tot 130% van je gemiddelde periodesalaris om precies te zijn.
 • We sparen samen voor je pensioen. Alleen: wij betalen ruim vier keer zo veel als jij zelf inlegt. Zo ben je ook later verzekerd van een goed inkomen :-)
 • Je kunt 45 (ja, vijf-en-veertig) dagen met vakantie: 25,5 vast, 19,5 ADV. Veel plezier!
 • Je ontwikkelt je continu. Door ideeën met je collega’s uit te wisselen. En door deep dives in ons learning platform. Kost je alleen tijd (en dus geen geld).
 • Een moderne laptop en smartphone zijn ‘inbegrepen’. Bovendien hamster je kortingen. Op verzekeringen en boodschappen bijvoorbeeld.
 • De kans om miljoenen mensen gezonder, lekkerder en makkelijker te laten eten.

Dit breng je mee

Het ‘boodschappenlijstje’ van je team

 • Je combineert een WO-opleiding met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring
 • Onder relevant verstaan we o.a. project manager, (junior) consultant of analist. Of bijvoorbeeld en afgerond traineeship?
 • Je bent thuis in Excel en PowerPoint, en brengt graag tijd door met analyse draaien en plannen en organiseren
 • Solide analytische, communicatieve, project en stakeholder management skills zijn cruciaal om je impact te maximaliseren
 • Een echte teamplayer die gemakkelijk met verschillende stakeholders kan schakelen
 • Affiniteit met marketing en IT is een pluspunt
 • Als je, net als wij, passie voor soepel online shoppen combineert met een klantgerichte drive, helemaal top!

De ultieme AH-erlebnis?

Die start zodra je de rol met Els van Zanten bespreekt! Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Dus klik op de sollicitatiebutton en ontdek hoe je, samen met enorm diverse én enorm enthousiaste collega’s maximale klantimpact maakt!Meer weten? Els van Zanten helpt je met plezier verder via 06-82878378 of e-mail els.van.zanten@ah.nl. Oh, vanwege Corona schenken we alleen virtuele koffie/thee bij onze gesprekken.

Other possibilities

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage UX Design (AH Tech Labs)

Online Marketing

Ahold Delhaize - Zaandam

Wij zijn opzoek naar een creatieve designer die ons innovatie team komt versterken!  

De ultieme customer journey vormgeven, dat kan alleen als je de klant écht begrijpt. En dat doe jij als User Experience Designer als geen ander. Ben jij hét creatieve design talent dat wij zoeken? En wil jij stage lopen bij hét innovatie lab van AH Technology? Lees dan snel de onderstaande vacature! Deze stage geeft jou de kans om deel uit te maken van 2 (!!) creatieve teams binnen Albert Heijn. Het gaat om een gecombineerde stage tussen het Innovatie Lab en het UX Design Team.  

Dit ga je bij ons doen

Wij zijn op zoek naar een UX design stagiair die zowel aan de projecten van AH Labs als binnen het AH UX team aan de slag gaat. Binnen AH Labs ga je werken aan je eigen projecten samen met een team van software developers en business developers. Je zal zelf geheel verantwoordelijk zijn voor het design maar zal hiervoor begeleiding krijgen vanuit het UX design team. Jouw tijd zal ongeveer 50/50 tussen de teams verdeeld zijn. Binnen AH Labs zal je verantwoordelijk zijn voor al het UX design werk binnen jouw project. Begeleiding op gebied van UX design en research krijg je vanuit het UX team. Inhoudelijke begeleiding om gebied van innovatie en het project krijg je vanuit het Tech Labs team. 

 

Jouw nieuwe werkplek

Albert Heijn Online biedt klanten nieuwe manieren van boodschappen doen. Onze digitale formats bieden klanten uitgebreide hulp bij het organiseren en kiezen van de boodschappen. Klanten kunnen online hun boodschappen bestellen via ah.nl en de Appie app. Deze boodschappen kunnen vervolgens thuis of op hun werk bezorgd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de boodschappen op te halen bij een AH Pick Up Point. Deze initiatieven zijn opgezet om onze klanten op een zo makkelijk mogelijke manier online boodschappen te laten doen. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week en met keuze uit een assortiment van meer dan 20.000 producten. We zijn altijd in ontwikkeling, want onze medewerkers bij Online willen het iedere dag weer beter doen voor onze klanten. Hoe innovatief wil jij het hebben?

AH Tech Labs is het leukste en jongste team van Albert Heijn. We werken met een leuk team van 24 mensen aan de innovatie van de toekomst. Het team bestaat uit UX designers, software developers, business developers en management. Wij willen boodschappen doen, online en in de winkel, leuker en gemakkelijker maken voor onze klanten door middel van technologie. 

Normaliter werk je vanuit ons bruisende hoofdkantoor in Zaandam. Vanwege de huidige situatie is thuis jouw nieuwe werkplek.

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stage Marketing Design

Marketing / Product Management, PR / Communicatie

Ahold Delhaize - Zaandam

Stage Marketing Design Albert Heijn (verpakkingsontwikkeling)

Ben jij op zoek naar een stageplek v.a. februari 2022? Grijp deze kans en doe ervaring op bij 's Lands grootste! In ons team Marketing Design krijg je kans om mee te werken aan Albert Heijn’s verpakkingsdesigns van het huismerk en eigen merken zoals Perla, Delicata, Brouwers, Care en meer.

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stagiaire Albert Heijn Real Estate

Overige

Ahold Delhaize - Zaandam

Een stage bij Albert Heijn Real Estate is een unieke kans om je passie voor vastgoed en retail toe te passen bij de grootste winkelorganisatie van Nederland en door actief mee te werken in ons team relevante werkervaring op te doen!