Overslaan en naar de inhoud gaan

(Junior) Consultant Customer Transformation

Bedrijf: Capgemini
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Capgemini

Word jij enthousiast van innovatieve strategieprojecten, internationale opdrachten en klanten in een breed scala aan markten/sectoren? Dan is de functie consultant Customer Transformation echt iets voor jou! Ons teams en portfolio aan klanten groeit en wij zijn op zoek naar nieuwe consultants die zich willen storten op nieuwe uitdagingen binnen FMCG, Banking, Energy & Utilities, Manufacturing en de Publieke sector. Bedrijven over de wereld herdefiniëren de relatie met hun klanten. In een wereld die steeds meer digitaal en verbonden wordt, is het nu belangrijker dan ooit om waardevolle digitale ervaringen te creëren en jezelf te onderscheiden van de rest. Over verschillende industrieën zien we dezelfde soort uitdagingen ontstaan: Hoe lanceer ik nieuwe digitale producten en diensten die mijn klanten helpen in hun dagelijkse leven? Hoe creëer ik loyaliteit bij mijn klantenbestand door middel van marketingprogramma’s en diensten? Hoe kan ik een duurzame strategie ontwikkelen die impact heeft op klanten? Hoe kan ons merk meer design gedreven worden, waarbij we onze klanten constant hierbij betrekken en iteratief nieuwe ideeën testen en lanceren?

Jouw rol als (junior) Consultant Customer Transformation in het kort

Bij Capgemini geven we onze klanten het beste van beide werelden door strategie te combineren met uitvoering. Ons strategisch startpunt is het klantperspectief. Door middel van persona’s, customer journeys en prototyping zorgen we eerst voor een sterk begrip van de situatie van de klant. Daarbij hebben we de technische kennis, mankracht en kunde in huis hebben om deze strategieën tot leven te laten komen. Hierbij werken we samen met Capgemini om met developers, ux-designers en andere rollen nieuwe ervaringen voor onze klanten te ontwikkelen.

Jouw thuisbasis bij Capgemini

Het groeiende Customer Transformation team heeft jonge, kritische & creatieve consultants van verschillende achtergronden. Daarnaast hebben we een sterk managementteam wat ons begeleidt en sterke klantrelaties heeft. Vanuit bedrijfskunde, strategisch design en technologische affiniteit werken we samen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Deze intense samenwerking doen we om elke dag als team beter te worden. We zijn nieuwsgierig, ambitieus, houden van GIFjes sturen en streven naar zeer hoge kwaliteit in alles wat we doen.
 

Daarnaast hebben we genoeg activiteiten om met elkaar te verbinden tijdens en buiten werktijden om. Zo hebben we regelmatig borrels en (digitale) fun-events met het team. Uiteraard zijn er ook meerdere zomerevents en aan het einde van het jaar het Kerstgala om successen samen te vieren.

Wat doen wij aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Natuurlijk gooien wij jou niet meteen in het diepe. Je start namelijk eerst met een intensief en internationaal opleidingsprogramma van The Institute. In The Institute word je gedurende 2 maanden klaargestoomd voor het echte werk met allerlei verschillende typen consulting opdrachten waarbij je intensieve coaching en training ontvangt. Je werkt met collega’s vanuit heel Europa en reist geregeld naar diverse locaties in het buitenland.

Ook nadat je The Institute hebt afgerond, heb je vele mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je een Senior Consultant worden? Dat kan! Maak je persoonlijke ambities aan ons kenbaar, en we faciliteren je in het vervullen van jouw ambities via onze Capgemini University in Parijs, of via de Capgemini Academy. Denk aan een training Facilitating Interactive Workshops of Emerging Leadership om jouw managementvaardigheden verder te ontwikkelen. Laat ons vooral weten wat jou motiveert en waar jouw ambities liggen.

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, vanaf het eerste moment dat je in dienst bent
 • ‘All you can Train’ op ons digitale training platform met trainingen gefaciliteerd door toonaangevende universiteiten over de hele wereld. Daarnaast heb je de vrijheid om 5 dagen per jaar te spenderen aan fysieke trainingen of workshops
 • Je krijgt vakantiegeld en genoeg dagen (26) om dit weer uit te geven
 • Premievrij pensioen met de mogelijkheid om zelf meer af te dragen door het Capgemini Pensioenfonds
 • Werken waar je maar wilt, op een (mobiel) apparaat naar keuze dankzij onze connectivity vergoeding
 • Uiteraard krijg je van ons de eerste levensbehoefte als startende professional: een snelle laptop en een simkaart met data en minuten die je ook privé mag gebruiken
 • Jouw mobiliteit wordt door ons verzorgt. Kies uit een leaseauto of reis met de NS business kaart. Werk je vanuit huis? Dan krijg je een gedeelte van je mobiliteitsbudget uitbetaald
 • Natuurlijk krijg je een passend salaris gebaseerd op jouw werkervaring

 

Lees hier meer over de voorwaarden van werken bij Capgemini Invent!

Waarom past deze vacature bij jou?

Je gaat aan de slag bij Capgemini Invent en werkt hier samen met collega’s aan opdrachten voor grote (internationale) klanten uit verschillende sectoren. Denk aan retail, transport, overheid, de financiële of de industriële sector. We hebben allemaal een grote passie voor advies en technologie, maar vinden een fijne sfeer en plezier op de werkvloer (en daarbuiten) ook enorm belangrijk. We organiseren regelmatig activiteiten. Zo zijn we op wintersport geweest, gaan we bij promoties binnen het team (indoor) skydiven, hebben we regelmatig borrels en organiseren we teammeetings bij collega’s thuis. Wees gerust, deelnemen is natuurlijk vrijblijvend. We snappen heel goed dat je soms ook even lekker tijd voor jezelf of met familie en vrienden doorbrengt. Wat je daarnaast kunt verwachten?

 • Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven.
 • Een premievrij pensioen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini Invent terugdenkt.
 • Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.
 • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
 • En uiteraard een passend salaris. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

 

Alles over onze arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Capgemini

Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Ga naar de website van Capgemini

Andere vacatures

Aanmelden tot en met

(Junior) Consultant Intelligent Automation

Consulting, IT / ICT, Overige

Capgemini - Nederland

Jij helpt onze klanten de realiteit van Artificial Intelligence (AI) dichtbij te brengen. Als onderdeel van een team bepaal je samen met de klant de waarde van AI gerelateerde oplossingen zoals robotic process automation (RPA) en conversational AI. Daarnaast bied je de klant de juiste steun bij de implementatie van een gekozen oplossing. Typische vraagstukken focussen zich op het selecteren van processen die geschikt zijn voor het toepassen van AI en het gebruik van data. Ben jij die enthousiaste consultant die daar blij van wordt en goed in ons ondernemende team past? Dan zijn wij opzoek naar jou! Ons team is onderdeel van de capability unit Data for Operations van Capgemini Invent.

(Junior) Consultant Intelligent Automation
Aanmelden tot en met

(Junior) Consultant People & Organization

Consulting, Overige

Capgemini - Nederland

Technologie geeft een impuls aan verandering, maar digitale transformaties worden geleid door de mensen zelf. De digitale kloof in talent is nog niet gedicht: functies veranderen op fundamentele wijze en vragen om andere vaardigheden, meer vaardigheden en verandermanagement. Er is ander leiderschap en ander talent nodig. Daarnaast moeten er nieuwe werkwijzen worden doorgevoerd om in het digitale tijdperk resultaten te boeken. People & Organization biedt organisaties, leiders en medewerkers ondersteuning bij deze vraagstukken.

(Junior) Consultant People & Organization
Aanmelden tot en met

(Junior) Consultant Public Data Strategy

Consulting

Capgemini - Nederland

Wij helpen Europese, nationale en regionale overheden om de publieke waarde van hun beleid te verbeteren in een omgeving die voortdurend verandert. Dit doen wij door onderzoeksdata te vertalen naar bruikbare inzichten om beleid vorm te geven. Als consultant ga jij je specialiseren in het geven van datagedreven strategisch advies aan de publieke sector. Je kunt putten uit een breed scala aan studies op nationaal en Europees niveau en stoelt op een innovatieve benadering van onderzoek naar het overheidsbeleid. Zodoende ondersteun jij nationale en internationale opdrachtgevers met het formuleren van beleid en de implementatie daarvan.

Wat je zoal doet:

 • Je geeft advies aan diverse overheidsinstanties op het gebied van digitale economie en samenleving.
 • Je helpt Europese lidstaten met hun data strategie.
 • Je ondersteunt bij de digitalisering van Europese overheidsinstanties.
 • Je draagt bij aan het digitaliseren en moderniseren van steden en regio’s in de EU.
 • Je werkt in uitdagende projecten in internationale context die bijdragen aan duurzaamheid en sociaal-economische ontwikkeling.
(Junior) Consultant Public Data Strategy