Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior IT consultant

Bedrijf: Capgemini
Richting(en): IT / ICT, Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Capgemini

Ben jij jong, ambitieus en heb je affiniteit met IT? Maar weet je nog niet helemaal waar je hart sneller van gaat kloppen? We hebben een hoop junior posities op onze vacaturewebsite staan, maar misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Of je vindt het lastig om nu al een keuze te maken voor een specifieke functie. Dan ben je bij deze open vacature aan het juiste adres!

Jouw job in één alinea

Je wil graag werken bij een organisatie waar een open, prettige en collegiale cultuur heerst waarin klantgerichtheid, ondernemerschap en eigen initiatief vanzelfsprekend zijn. Capgemini is zo’n organisatie. En de perfecte werkgever voor startend IT-talent.

Wat je al wel weet, is dat je niet vies bent van techniek. Het kan zijn dat je op instapniveau gaat beginnen met applicatiebeheer. Of dat je meehelpt aan het bouwen van een datalandschap. Het front end en/of back end development van nieuwe applicaties is ook een mogelijkheid. Of je gaat juist testen of de eindgebruiker goed overweg kan met de applicatie die we voor hen gebouwd hebben.

Onze recruiter kan op basis van jouw motivatie en cv aangeven wat de best passende optie is.

Je thuisbasis bij Capgemini

Veel young professionals kiezen voor Capgemini vanwege onze bedrijfscultuur. Bij ons heb je alle mogelijkheden van een groot bedrijf, maar de bescheidenheid en sfeer die je bij een klein bedrijf verwacht. We werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Naast het harde werken, vinden wij een fijne werksfeer en collegialiteit onderling ook belangrijk. Zo organiseren onze personeelsvereniging Escape en onze young professional community ieder jaar verschillende gave activiteiten, zoals game nights, filmavonden, hackathons, borrels, een jaarlijkse zeilcompetitie en niet te vergeten een wintersportvakantie. Genoeg te doen dus! Wat wij jou nog meer bieden?

Benefits

 • Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract met een passend salaris.
 • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 vakantiedagen) om het uit te geven.
 • Een premievrij pensioen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini terugdenkt.
 • Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.
 • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.

Waarom past deze vacature bij jou?

Je hart maakt een sprongetje bij alles wat met IT te maken heeft. Als young professional breng je een flinke dosis gezonde ambitie, werklust en daadkracht mee. Je bent analytisch sterk, nieuwsgierig en duikt graag de organisatie in om écht te begrijpen wat er speelt en wat er nodig is. Daarnaast ben je bereid om binnen Nederland te reizen voor je werk. Wat je nog meer meebrengt?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting van IT, Computer Science, Technische Bedrijfskunde, (Technische) Informatica, of een bèta studie. 
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Natuurlijk gooien wij jou niet meteen in het diepe. Je begint bij de basis en wordt opgeleid tot professional. Je volgt diverse Masterclasses om zowel je soft- als hard skills uit te breiden met erkende certificaten in bijvoorbeeld Prince2, Agile en Java. Daarnaast trainen we je in handige consultancy vaardigheden zoals storytelling en overtuigend presenteren. Dit is pas het begin van jouw carrière als young professional. Je hebt hiernaast nog keuze uit honderden opleidingen en trainingen via het All You Can Train-programma van onze Capgemini Academy. Zo kun je jezelf verder blijven ontwikkelen tot IT-professional binnen jouw vakgebied!

Werken bij Capgemini

Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden. Maar ook: volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support. Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Ga naar de website van Capgemini

Other possibilities

Aanmelden tot en met

Junior Oracle Consultant

IT / ICT, Engineering / Techniek

Capgemini - Utrecht

 • Uren: 32-40 uur
 • Werkplek: Utrecht
 • Ervaring: Young Professional, 0-2 jaar ervaring

De toekomst in theeblaadjes zien opdoemen? Octopussen die voetbaluitslagen voorspellen? Bij Capgemini vertrouwen we slechts op één type voorspellingen, namelijk de voorspellende kracht van data. Zeker als die data op Oracle oplossingen draait. Denk jij daar net zo over? En wil jij je in recordtempo tot een Oracle orakel ontwikkelen? Wij voorspellen je een mooie carrière!

Junior Oracle Consultant
Aanmelden tot en met

Junior Integratie Engineer

Engineering / Techniek, IT / ICT

Capgemini - Utrecht

Houd jij ervan om puzzels op te lossen en vind je het interessant om aan de slag te gaan met verschillende softwaresystemen? Als Junior Integratie engineer zorg jij ervoor dat IT-systemen met elkaar kunnen communiceren en begrijp jij precies wat de klanten nodig hebben. Hiermee zorg je ervoor dat de systemen worden geïntegreerd en problemen worden opgelost. Daarmee speel je een belangrijke rol in het IT landschap! Daarnaast biedt Capgemini veel verschillende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen tot een ware professional!

Junior Integratie Engineer
Aanmelden tot en met

Junior Test Engineer

IT / ICT

Capgemini - Utrecht

Omdat je wilt werken bij een organisatie die jouw ‘rauwe’ IT talent in een paar weken klaarstoomt voor het grote werk. Dat start met een verfrissende duik in ons masterclass. Hoe testen we bedrijfskritische klantoplossingen? Waarom zijn we zo enthousiast over Agile en DevOps? En waarom vinden we het belangrijk dat onze test engineers een extra vaardigheid leren, zoals code schrijven, CI/CD of productie monitoring? En zodra je dat allemaal weet, dan ↓

Junior Test Engineer