Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior IT consultant

Bedrijf: Capgemini
Richting(en): IT / ICT, Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Capgemini

Internetbankieren of een betaalverzoek sturen via Whatsapp, het online volgen van het pakketje dat je besteld hebt, of de huidige winkelvoorraad checken. Zonder dat je het weet, heb je al op verschillende manieren kennis gemaakt met Capgemini. Wil jij de brug slaan tussen klant en techniek? Dan leiden wij jou verder op tot IT-professional. En laten jou meewerken aan technologische innovaties bij grote vervoersbedrijven, retailers en serviceorganisaties, banken en overheidsinstellingen.

Jouw uitdaging

Ben jij jong en ambitieus en weet je niet helemaal waar je hart sneller van gaat kloppen? Dan ben je bij deze open vacature aan het juiste adres! Er zijn zoveel mogelijkheden binnen Capgemini. Je gaat bijvoorbeeld in verschillende Agile teams actief meewerken aan vernieuwende applicaties en zit altijd met de klant om tafel om de beste IT-oplossing te zoeken. Hierbij zet je ook stevig je tanden in de techniek, want de praktijk blijft de beste leerschool. Dat doet je uiteraard niet alleen, want je wordt ondersteund door een team van ervaren IT-specialisten van wie jij veel kunt leren.

Nog meer voorbeelden:

 • Je ontwikkelt, schrijft, implementeert, verbetert en onderhoudt softwareoplossingen die aansluiten op de klantvraag.
 • Je test of de eindgebruiker goed overweg kan met de applicatie en adviseert over de riscio’s bij implementatie.
 • Je stelt testplannen op, omschrijft alle testspecificaties en kijkt naar de gestelde eisen voor een nieuwe applicatie.
 • Je ondersteunt bij de ontwikkeling, implementatie en livegang van nieuwe SAP en Oracle systemen.
 • Je helpt de klant bij de ontwikkeling van Microsoft technologieën zoals Sharepoint, BizTalk, SQL, of CRM.
 • Creatieve oplossingen bedenken in het gebied van Clouds zoals Azure/AWS.
 • Data prepareren en oplossingen bedenken in het datalandschap waar de klant blij van wordt.

Wat jij ons brengt

Je hart maakt een sprongetje bij alles wat met IT te maken heeft. Als young professional breng je een flinke dosis gezonde ambitie, werklust en daadkracht mee. Je bent analytisch sterk, nieuwsgierig en duikt graag de organisatie in om écht te begrijpen wat er speelt en wat er nodig is. Daarnaast ben je bereid om binnen Nederland te reizen voor je werk. Wat je nog meer meebrengt?

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting van Technische Bedrijfskunde, (Technische) Informatica, Business & IT, Computer Science, of een bèta studie.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Ga naar de website van Capgemini

Other possibilities

Aanmelden tot en met

Junior Cyber Security Consultant

Consulting, IT / ICT

Capgemini - Utrecht

Security analyse, monitoring en hacking(-demo’s). Voor jou als cyber security consultant is het dagelijkse kost. Maar niet voor onze (internationale) opdrachtgevers. Daarom kunnen zij jouw hulp en expertise goed gebruiken. Jij helpt hen met het managen van security en je zorgt ervoor dat zij aan wet- en regelgeving voldoen.

Aanmelden tot en met

Junior Big Data Engineer

IT / ICT

Capgemini - Utrecht

Heb jij passie voor werken met data en ben jij klaar voor een knallende start van je carrière? Als Junior Big Data Engineer zet je je tanden stevig in de techniek om grote hoeveelheden data te prepareren en op te slaan. Dat doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een team met ICT-professionals met elk hun eigen expertise. Collega’s waar jij als Junior Big Data Engineer veel van kunt leren.

Aanmelden tot en met

Junior Low-Code Developer

IT / ICT

Capgemini - Utrecht

 • Uren: 40 uur per week
 • Werkplek: Utrecht / vanuit huis / locatie opdrachtgever
 • Ervaring: starter

Houd jij er niet van om de hele dag in de code te duiken, maar wil je wel graag applicaties bouwen en snel resultaat zien? Denk dan eens Low-Code, soms ook no-code genoemd. Het idee hiervan is dat we applicaties ontwikkelen zonder echt te programmeren. De projecten vinden plaats bij de 250 grootste bedrijven van Nederland, maar ook zijn er interessante internationale mogelijkheden. Hierdoor werk je niet alleen met veel leuke collega’s, maar ook in complexe en uitdagende omgevingen. Door de hulp van je collega’s, mooie opdrachten en de Capgemini Academy heb jij de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot een ware professional!