Overslaan en naar de inhoud gaan

Regiomanager Home - Assen

Bedrijf: Coca-Cola European Partners
Richting(en): Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Assen
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Hé regiomanager. Jij neemt geen genoegen met een willekeurige vacature, toch? Logisch. Want alleen werken bij een iconisch bedrijf waar jij het boegbeeld bent bij allerlei klanten is goed genoeg. Aan jou de verfrissende taak om optimale en fysieke verkrijgbaarheid van onze CCEP-producten te realiseren bij zoveel mogelijk plaatsen waar de consument zijn of haar aankopen doet. 

 

En dat kan je als geen ander, want jij bent op een missie als regiomanager Home. One way or another, je zorgt dat je top of mind blijft bij jouw klantrelaties. Ze kiezen voor jouw specialistische kennis over de frisdrankcategorie. Zo draag je bij aan de doelstellingen van Coca-Cola Europacific Partners en inspireer je jouw collega’s. Dus… hoe ga jij ons volume verhogen bij de supermarkten in de regio Assen?

Je bruist van de energie

Klantrelaties opbouwen en onderhouden. Daar ligt jouw kwaliteit. Met trots presenteer jij dé iconische frisdranken bij al jouw klanten. En jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, want meer en meer klanten gaan met jouw dé samenwerking aan.

 

Je reist er flink op los om al jouw klanten te bezoeken. Als regiomanager Home ben je verantwoordelijk voor supermarkten van o.a. Albert Heijn en Jumbo in de regio Assen en zorg jij voor de zichtbaarheid en activatie van onze producten. Op lokaal niveau realiseer je doelstellingen wat betreft volume en winst waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan het succes. Terwijl jij je focust op de klant, neemt een andere interne afdeling de administratieve taken op zich. Het enige wat jij hoeft te doen, is de documenten goed aanleveren. Je bent de drijvende kracht achter onze groei, zo ben je als regiomanager Home verantwoordelijk voor:

 • het ontwikkelen van een rayonplan en een optimale executie daarvan 
 • het lokaal zorgdragen voor de executie van alle relevante nationale en lokale commerciële initiatieven bij toegewezen supermarkten - en prospects
 • het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van een succesvolle relatie met de klanten en contactpersonen in het rayon om zo ook de groei in marktaandeel, volume en winst te stimuleren 
 • het realiseren van samenwerkingsplannen bij nieuwe klanten en groei bij bestaande klanten 

Over Coca-Cola Europacific Partners

7 miljoen drankjes per dag. Altijd even verfrissend en passend bij de setting. Bij Coca-Cola Europacific Partners produceren, distribueren en verkopen we allerlei frisdrankmerken in Nederland. Denk aan Coca-Cola, Fuze Tea of Fanta. En daar zijn we goed in. Wij zijn niet voor niets wereldleider op het gebied van duurzaamheid en nummer 1 leverancier. 

De mensen achter alle flessen

Jouw hechte team bestaat uit 10 regiomanagers die allemaal werken in de buitendienst. En jij? Jij richt jouw pijlen op de omgeving Assen, een gebied dat jij kent als je broekzak. Jullie zijn continu onderweg naar klanten, want we werken niet vanuit een kantoor. Dat vraagt om veel zelfstandigheid. Gelukkig kan je altijd rekenen op jouw team, want ze staan altijd voor je klaar. Elke maandag en donderdag is er om 8:45 uur een team call waar jullie nieuwe doelstellingen, leermomenten en vooral successen bespreken. Iedereen heeft een winnaarsmentaliteit. Net als jij. Met jouw doorzettingsvermogen overtref je continu alle targets.

 

Ons motto? Samen groeien, samen winnen. Iedereen is welkom. Onze verschillen in afkomst, gender, functie, ambitie, leeftijd en persoonlijkheid maken ons samen sterker. We vullen elkaar aan waar nodig.

Jij bent ‘the original taste’

Je bent niet zomaar een toegewijde regiomanager Home. Nee, je bent in staat om met jouw klantmanagement-skills de beste resultaten neer te zetten. Je bent betrouwbaar en besteedt aandacht aan details. Pas wanneer de klant blij is, ben jij tevreden. Daar ga je van sprankelen. Met als kers op de taart, of eigenlijk een verfrissend glas Coca-Cola Cherry, blink je uit in het inspireren van nieuwe invalshoeken. Je weet jouw collega’s te motiveren met jouw go-getting mentaliteit. Daarnaast heb je:

 • een afgeronde HBO opleiding
 • ervaring in een commerciële functie 
 • een rijbewijs B 
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 
 • een gezonde dosis lef, creativiteit en ondernemerschap 
 • een woonplek in de omgeving van Assen 
 • enige ervaring binnen de FMCG of supermarkten? Dan is dat een pré! 

Jouw beloning

Jij haalt het beste uit jouw regio én uit jezelf. En voor dat harde werk mag je ook veel van ons verwachten. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je als regiomanager Home bij Coca-Cola Europacific Partners:

 • een startsalaris vanaf € 3.200 bruto per maand.
 • een pensioenregeling. 
 • een leaseauto, Ipad en Iphone.
 • 25 verlofdagen per jaar. 
 • 15 adv-dagen per jaar.
 • een gegarandeerde cao-bonus van minstens 3,25% op jaarbasis.
 • vakantietoeslag van 8%.
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen dankzij onze Sales Academy.
 • een collectieve ziektekostenregeling, 10% voor de basis en 15% op de aanvullende verzekering.
 • een royale bonusregeling tijdens de sales incentive-periodes.

 

Jouw baan
Je weet het zeker: dit is jouw baan. Solliciteer voor 15 januari 2022, daarna sluit de vacature. 

 

We willen het solliciteren zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom is een motivatiebrief niet verplicht. Wil je toch je motivatiebrief indienen? Upload dit dan samen met jouw cv, in 1 document. 

Kom je na het solliciteren door de preselectie? Dan nemen wij telefonisch contact met je op. Hoe de selectieprocedure vervolgens verloopt kan variëren. Zo vinden er in totaal 2 gesprekken plaats waarbij je spreekt met o.a. Manager Field Sales, Senior Manager en Talent Acquisition. Een online assessment is een vast onderdeel van de procedure. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan.

 

Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) is een toonaangevend bedrijf in fast moving consumer goods en 's werelds grootste onafhankelijke Coca-Cola bottelaar. Met een toegewijd team van 33.200 mensen, die klanten bedienen in 29 landen, maken, verkopen en distribueren we 's werelds meest geliefde drankmerken aan meer dan 600 miljoen mensen, waaronder Coca-Cola®, Fanta®, Powerade®, Glaceau Vitaminwater®, Monster® en Capri-Sun®. We willen een personeelsbestand dat net zo divers is als onze producten - met een cultuur die saamhorigheid en inclusiviteit bevordert. Een cultuur die iedereen in staat stelt zichzelf te zijn, ongeacht zijn achtergrond of ervaring. Van geslacht, leeftijd en etniciteit tot seksuele geaardheid en verschillende vaardigheden, wij verwelkomen mensen uit alle lagen van de bevolking en versterken unieke perspectieven. We erkennen dat we nog een lange weg te gaan hebben, maar we zullen er komen met de steun van onze mensen. Zij zijn de drijvende kracht achter onze toekomstige groei.

Andere vacatures

Werken bij Coca-Cola European Partners
Aanmelden tot en met

Procurement Manager

Management

Coca-Cola European Partners - Rotterdam

From a secret recipe to a bold idea and very proud traditions, we build the future. Coca-Cola European Partners (CCEP) is a major fast-moving consumer goods business in Europe and the world’s largest independent Coca-Cola bottler.  Across 13 countries, our employees make, sell and distribute the world’s most loved drinks brands to more than 300 million people. Some of the brands you will find in our portfolio are Coca-Cola®, Fanta®, Powerade®, Glaceau Vitaminwater®, Monster® And Capri-Sun®.
 
Leading brands, great people and a focus on (personal) growth that comes with it.
 
Do you like to be able to influence and make a difference?  Does a fast paced environment suit you?
Do you enjoy working in a multi-functional environment with a desire to succeed?
 
At CCEP, we want to provide a workplace where people are inspired to be the best they can be.  We know that engaged, motivated employees, working to their full capacity and able to reach their personal career goals, are a critical part of our Company’s long-term success

Procurement Manager
Werken bij Coca-Cola European Partners
Aanmelden tot en met

Workplace & Employee Relations Graduate

Overige

Coca-Cola European Partners - Rotterdam

Are you looking for new challenges and personal growth within Coca-Cola Europacific Partners? Then we have a great opportunity for you!
Do you have a personality with the power to influence and connect?
Can you sustain the pace to keep on growing?
Will you make an impact with your desire to win?

 

Workplace & Employee Relations Graduate
Werken bij Coca-Cola European Partners
Aanmelden tot en met

Team Lead, Production

Overige

Coca-Cola European Partners - Rotterdam

Wil jij werken voor de grootste frisdrankmerken ter wereld en consumenten met deze merken inspireren?

 

Van een geheim recept tot een uniek idee en tradities waar we erg trots op zijn: wij werken aan de toekomst. Coca-Cola European Partners (CCEP) is een van de grootste producenten in de sector van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) in Europa en de grootste onafhankelijke bottelaar van Coca-Cola. In 13 verschillende landen maken, verkopen en distribueren onze medewerkers de populairste frisdranken ter wereld voor meer dan 300 miljoen mensen. Ons portfolio omvat merken als Coca-Cola®, Fanta®, Sprite®, Chaudfontaine®, Minute Maid®, Fuzetea®, Fernandes® en Monster®.

 

Toonaangevende merken, geweldige mensen, groei en de beloning die daarmee gepaard gaat: dat zijn de ingrediënten voor succes. Dat succes is echter alleen mogelijk omdat onze bekwame managers allemaal streven naar meer en betere resultaten van onze mensen en systemen, het verleggen van grenzen en de strenge eisen en de uitdagingen van een dynamisch bedrijf als het onze.
 

Het succesvol leiden en motiveren van het team; dit lijkt je wel wat! 

 

Als Teamleader heb je bij ons veel meer verantwoordelijkheden dan enkel het aansturen van het productieteam; een gezellig en hecht team van vrouwen en mannen. Je zet ook een goede productielijn en productieproces neer.

 

Team Lead, Production