Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultant Cyber Security

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Engineering / Techniek, IT / ICT, Management |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Werken in een team waarin je onze klanten beoordeelt en adviseert over verbeteringen op het gebied van cyber security. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Als Consultant Cyber Risk heb je een meer dan gemiddelde interesse in complexe databeveiligingsvraagstukken. Je denkt na over aspecten als de ICT infrastructuur beveiliging en beheerprocessen, applicatiebeveiliging en identity management, van assessment tot ontwerp en alles daar tussenin.

This is how

 • Onze klanten adviseren over verbeteringen op het gebied van ICT;
 • Signaleren van problemen bij de klant en optreden als adviseur voor de klant en intern;
 • Werken in ons team door toegevoegde waarde te leveren voor technische projecten bij klanten (voorbeelden van opdrachten: netwerkbeveiliging, ethical hacking, ERP software integriteit, identity management, incident response, security monitoring en infrastructuur beveiliging);
 • Het adviseren van klanten over technische inhoud die aansluit bij hun situatie en omgeving;
 • Operationeel uitvoeren van projecten en zorgen voor resultaten van hoge kwaliteit
 • Het adviseren bij interne en externe opleidingen zoals CISSP, CISA CISM, SAP, OSCP en CSSL

  What we offer

  • Naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst.

  • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen.

  • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken.

  • Een 32 of 40-urige werkweek.

  What you offer

  • Een afgeronde Master of HBO Bachelor richting Informatica, Security en Netwerk engineering, Technische Bedrijfskunde, Informatica, Business & ICT, Security Management of een andere gerelateerde discipline;
  • Een ondernemende persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Teamspeler met het vermogen om leiding te nemen op hun vakgebied en dit af te stemmen met andere teams en instanties;
  • De ambitie om jezelf te ontwikkelen.

   (W)here

   Jouw expertise deel je met zo'n 60 andere collega's in het Cyber Security-team dat onderdeel is van Deloitte Risk Advisory. Ons team richt zich op het beveiligen van de meest waardevolle (digitale) assets van een organisatie. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe, veilige, webapplicatie, het testen van bestaande omgevingen of het beveiligen van SCADA-systemen, ons team kan het allemaal.

   Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

   Andere vacatures

   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Junior SAP Consultant

   Alle richtingen

   Deloitte - Amsterdam

   Je werkt als Junior SAP Consultant in een multidisciplinair team aan zeer gevarieerde projecten die als doel hebben om de bedrijfsprocessen van een organisatie te verbeteren. Hierbij maak jij het verschil door klanten te adviseren op het snijvlak van functionele processen en technologische oplossingen. Je werkt mee aan de ontwikkeling en implementatie van procesverbeteringen, gebaseerd op de modules van SAP binnen jouw functionele gebied zoals Marketing, Finance, Supply Chain of Analytics. Je wordt ingezet op (inter)nationale projecten, variërend van korte assessment- en haalbaarheidsstudies tot volledige SAP implementaties.

   Junior SAP Consultant
   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Junior Consultant Supply Chain Strategy & Transformation

   Consulting, Supply Chain, Engineering / Techniek

   Deloitte - Amsterdam

   Je brengt een fris en scherp perspectief op de functie van Supply Netwerken binnen organisaties. Dit perspectief gebruik je om complexe bedrijfsproblemen op te lossen op het gebied van Supply Chain Strategy, Logistics & Distribution, Supply Chain Planning en Sourcing & Procurement.

   Als junior consultant werk je in goed presterende en multidisciplinaire teams om te ondersteunen bij het opleveren van project materialen, terwijl je helpt bij de groei van het bedrijf naast de projecten bij de klant.

   Junior Consultant Supply Chain Strategy & Transformation
   werken-bij-deloitte
   Aanmelden tot en met

   Junior Consultant Data Engineering

   Consulting, Engineering / Techniek

   Deloitte - Amsterdam

   Als Junior Consultant Data Engineering maak je deel uit van het Data & Analytics Modernization (D&AM) team binnen de afdeling Analytics & Cognitive. Binnen dit team help je bij het oplossen van zakelijke vraagstukken van onze klanten door hun analytics en data-oplossingen te moderniseren. Daarbij maak je gebruik van next-generation cloud-enabled platformen en big data architecturen om analytics en AI-powered organisaties mogelijk te maken.

   Je speelt hierin een centrale rol door je analytische en technische (codering) vaardigheden in te zetten om bijvoorbeeld data te verzamelen en te onderzoeken, data-architecturen te ontwikkelen en datamodellen te bouwen. Je vertaalt de business requirements van de klant naar bijvoorbeeld de juiste data-pipeline of dataplatformarchitectuur op basis van data, of helpt hen bij het definiëren van hun toekomstige datatechnologielandschap.

   In je eerste twee jaar ontwikkel je jezelf continu door te leren van ervaren collega's ‘on the job’ en trainingen te volgen aan de A&C Academy - een traingingsprogramma voor de eerste twee jaar van je carriere.

   Junior Consultant Data Engineering