Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultant Cyber Vigilant

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Actuariaat / Risk, IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

What impact will you make?

Als Cyber Vigilant Consultant adviseer je organisaties over de beveiliging van hun bedrijfskritische informatie en hun processen. Je denkt mee over aspecten als de beveiliging van de ICT-infrastructuur, applicatiebeveiliging en identity management, van assessment tot ontwerp.

This is how

 • Onze klanten te adviseren over verbeteringen op het gebied van ICT;
 • Signaleren van problemen bij de klant en optreden als adviseur voor zowel de klant als intern;
 • Werken in ons team door toegevoegde waarde te leveren voor technische projecten bij klanten (voorbeelden van opdrachten: netwerkbeveiliging, identity management, incident response, security monitoring, SOC-analyses en managed security services);
 • Het adviseren van klanten over technische inhoud die aansluit bij hun situatie en omgeving;
 • Het operationeel uitvoeren van projecten en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige resultaten;
 • Het adviseren bij interne en externe opleidingen, zoals CISSP, CISA CISM, SAP, OSCP en CSSLP.

What we offer

 • Naast een vast salaris, deel je bij ons mee in de winst.

 • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen.

 • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken.

 • Een 32 of 40-urige werkweek.

What you offer

 • Een afgeronde Master of HBO Bachelor richting Informatica, Security en Netwerk engineering, Technische Bedrijfskunde, Informatica, Business & ICT, Security Management of een andere gerelateerde discipline;
 • Analytisch, zelfstandig, kritisch en beschikt over een resultaatgerichte instelling;
 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden en een professionele houding, waaronder het vermogen om relaties op te bouwen met zowel klanten als collega's met diverse achtergronden;
 • Het vermogen om gedachten en ideeën op een heldere en beheerste manier te verwoorden om vertrouwen te wekken bij team en cliënten;
 • Affiniteit met IT-processen en -systemen, en een goed begrip van security risk management;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 50 andere collega's in het Cyber Vigilance, Resilience-team dat onderdeel is van Deloitte Risk Advisory. Ons team bouwt hoogwaardige detectiecapabilities bij klanten en bereidt organisaties voor op het afhandelen van cyberincidenten.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Ga naar de website van Deloitte

Andere vacatures

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Consultant Data & Responsible Insight

Actuariaat / Risk

Deloitte - Amsterdam

Als Consultant Data & Responsible Insight daag je veelzijdige dataprogramma's uit voor onze klanten om de transformatie naar een data driven bedrijf te stimuleren. Met jouw ervaring in het datadomein ben je een solide sparringpartner voor de uitdagingen op het gebied van data, zowel vanuit een business als een technisch perspectief.

Consultant Data & Responsible Insight
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Meewerkstage MKB Accountancy & Advies Groningen

Actuariaat / Risk

Deloitte - Groningen

Startdatum: 01 september 2022

Op de samenstelafdeling van Deloitte krijg je als meewerkstagiair(e) AA een kijkje achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf en houd je je bezig met de meest uiteenlopende financiële werkzaamheden. Denk hierbij aan het analyseren van financiële gegevens van klanten, het inboeken dmv een journaalpost en doe je ervaring op met het samenstellen van jaarrekeningen en managementrapportages. Samen met jouw collega's kijk je naar de cijfers van de klant waar jij voor werkt. Vanaf dag een werk je namelijk rechtstreeks voor klanten en krijg je de verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een tevreden klant en jouw ontwikkeling staan in deze periode centraal!

Meewerkstage MKB Accountancy & Advies Groningen
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Consultant Actuarial & Insurance Solutions

Consulting, Actuariaat / Risk

Deloitte - Amsterdam

Verzekeraars helpen polishouders door hun risico's te dragen. De belangrijkste uitdagingen voor de verzekeringswereld zijn een continue transformatie, versnelde veranderingen, een veranderende definitie van 'verzekeraar', een digitale en data-gedreven strategie en een toenemende druk omtrent regelgeving.

Een consultant bij Deloitte Financial Risk Management heeft impact op de wereldwijde financiële dienstverlening door invloedrijke klanten te bedienen en te werken in projecten die de financiële dienstverlening positief hervormen. Naast het werken aan opdrachten, ondersteunen consultants ook bij het voorbereiden van proposals en draag je bij aan onderzoek en het schrijven van artikelen.

We koesteren een samenwerkingscultuur waarin getalenteerde collega's het beste uit zichzelf kunnen halen. We waarderen innovatief denken, diverse inzichten en een onderscheidend niveau van klantenservice dankzij onze expertise en professionaliteit.

Consultant Actuarial & Insurance Solutions