Overslaan en naar de inhoud gaan

Besturingstechnicus (5-ploegen)

Bedrijf: FrieslandCampina
Richting(en): Operations & Service |
Niveau: HBO
Locatie: Amersfoort
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Bij FrieslandCampina in Leeuwarden, zoeken wij een enthousiaste en gedreven OT Engineer/Besturingstechnicus (5 ploegendienst).

 

Als OT Engineer/ Besturingstechnicus ben jij eindverantwoordelijk op het gebied van Software Engineering binnen onze nieuwste EVAP fabriek. Jij bent de beheerder van de discipline standaarden en documentatie. Je draagt nieuwe ideeën voor, gericht op innovaties voor nu en in de toekomst. Je adviseert je collega`s over nieuwe ontwikkelingen binnen de software engineering en draagt ideeën voor die bijdrage aan het proces. Wanneer er contractors nodig zijn voor de installatie van nieuwe apparatuur, ben jij degene die aanstuurt en de verantwoordelijkheid over hen draagt.

Wat we vragen

We verwachten van de kandidaat dat hij naast de vakinhoudelijke kennis een pro active houding heeft en goed kan samenwerken in een team.

  • Een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek / Besturingstechniek en affiniteit met industriele automatiseringsprojecten in de voeding- en zuivelindustrie is een pré.
  • Kennis van de DCS-software besturingssystemen;
  • Goede communicatievekwaliteiten;
  • Stressbestendig en in staat om systematische problemen te analyseren.

Wat bieden wij?

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Wat ga je doen:

  • het beheer, onderhoud en optimalisatie van de soft- en hardware;
  • het optimaal benutten van de afdeling door het verhogen van de beschikbaarheid van apparatuur en het verminderen van down time en incidenten;
  • toezien op de maximale inzet van de industriële infrastructuur en de betrouwbaarheid van de productieprocessen;
  • het voorbereiden van (grotere) modificaties en het uitzetten van opdrachten bij externe software specialisten;
  • het zelfstandig uitvoeren van (grotere) modificaties;
  • het verhogen van rendementen en het inzichtelijk maken van storingen en het adviseren en bieden van ondersteuning hieromtrent in WCOM teams;.

Andere vacatures

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Order Fulfilment Officer

Operations & Service, Overige

FrieslandCampina - Veghel

Het is maandagmiddag 14:00, je zit op kantoor en krijgt een telefoontje dat als er geen vrachtwagen komt en dat een van de FrieslandCampina fabrieken de dag hierna stil komt te staan. Hoe ga jij deze puzzel oplossen?

Dit zijn vraagstukken waar je als Order Fulfillment Officer (OFO) bij FrieslandCampina mee te maken kan krijgen. Het OFO team houdt zich bezig met de coördinatie van klantorders en alle logistieke processen die hierbij komen kijken. Denk aan het organiseren van (inter-)nationaal transport, zowel over de weg (truck), over zee (containers) of door de lucht.

Voor onze splinternieuwe locatie in Veghel zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega. Het is in deze rol belangrijk dat je beschikt over een sterk analytisch vermogen en dat je in staat bent om procesmatig te denken en verschillende ballen tegelijk in de lucht te houden. Nieuwsgierigheid en altijd een stap vooruit denken om zo te zorgen voor een optimaal orderproces zonder verstoringen en klachten.

In deze rol is geen dag hetzelfde en ben je altijd in beweging. Je bent aanspreekpunt voor de klanten, logistiek dienstverleners en transporteurs en schakelt proactief met de interne stakeholders binnen Ingredients (o.a. Sales, Supply Chain, Quality en Demand Management).

Order Fulfilment Officer
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Supply Chain Coördinator

Supply Chain, Engineering / Techniek

FrieslandCampina - Amersfoort

Bij de werkmaatschappij Food and Beverage Supply Chain in Amersfoort zoeken we een Supply Chain Coördinator. Het team is onderdeel van de afdeling Customer Supply Chain Cheese en werkt vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort. Je komt te werken in een team van 12 personen die gezamenlijk zorg dragen voor de leveringen van Kaas, boter en melkpoeder aan al onze retail & B2B klanten.

Supply Chain Coördinator
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Proces Technoloog

IT / ICT, Overige

FrieslandCampina - Beilen

Zet jij als procestechnoloog graag je kennis van pasteuriseren, indampen en drogen in voor de verdere validatie en optimalisatie van de productieprocessen? Heb je affiniteit met het verwerken van data uit verschillende bronnen om op basis hiervan sturing te geven aan een productieproces? FrieslandCampina Beilen versterkt haar team graag met een enthousiaste technoloog.

Proces Technoloog