Overslaan en naar de inhoud gaan

Besturingstechnicus (5-ploegen)

Bedrijf: FrieslandCampina
Richting(en): Operations & Service |
Niveau: HBO
Locatie: Amersfoort
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van FrieslandCampina

Bij FrieslandCampina in Leeuwarden, zoeken wij een enthousiaste en gedreven OT Engineer/Besturingstechnicus (5 ploegendienst).

 

Als OT Engineer/ Besturingstechnicus ben jij eindverantwoordelijk op het gebied van Software Engineering binnen onze nieuwste EVAP fabriek. Jij bent de beheerder van de discipline standaarden en documentatie. Je draagt nieuwe ideeën voor, gericht op innovaties voor nu en in de toekomst. Je adviseert je collega`s over nieuwe ontwikkelingen binnen de software engineering en draagt ideeën voor die bijdrage aan het proces. Wanneer er contractors nodig zijn voor de installatie van nieuwe apparatuur, ben jij degene die aanstuurt en de verantwoordelijkheid over hen draagt.

Wat we vragen

We verwachten van de kandidaat dat hij naast de vakinhoudelijke kennis een pro active houding heeft en goed kan samenwerken in een team.

  • Een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek / Besturingstechniek en affiniteit met industriele automatiseringsprojecten in de voeding- en zuivelindustrie is een pré.
  • Kennis van de DCS-software besturingssystemen;
  • Goede communicatievekwaliteiten;
  • Stressbestendig en in staat om systematische problemen te analyseren.

Wat bieden wij?

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Wat ga je doen:

  • het beheer, onderhoud en optimalisatie van de soft- en hardware;
  • het optimaal benutten van de afdeling door het verhogen van de beschikbaarheid van apparatuur en het verminderen van down time en incidenten;
  • toezien op de maximale inzet van de industriële infrastructuur en de betrouwbaarheid van de productieprocessen;
  • het voorbereiden van (grotere) modificaties en het uitzetten van opdrachten bij externe software specialisten;
  • het zelfstandig uitvoeren van (grotere) modificaties;
  • het verhogen van rendementen en het inzichtelijk maken van storingen en het adviseren en bieden van ondersteuning hieromtrent in WCOM teams;.
Ga naar de website van FrieslandCampina

Andere vacatures

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Intern Continuous Improvement

Operations & Service

FrieslandCampina - Maasdam

Deze stage geeft je mogelijkheid om in korte tijd veel te leren van een groot en innoverend bedrijf. Hierbij kan jij een steentje bijdragen in moderniseren van FrieslandCampina fabriek.

Intern Continuous Improvement
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Intern continuous improvement

Supply Chain

FrieslandCampina - Maasdam

Tijdens deze stage ben je de helft van de tijd bezig met coördinatie van een project voor een nieuwe productielijn in FrieslandCampina Maasdam en tweede helft van de tijd is gereserveerd voor het project dat we samen kunnen definiëren.

Intern continuous improvement
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Data Specification Specialist

IT / ICT

FrieslandCampina - Wageningen

Are you looking for a challenging position in an international team? Combining data management with your background in- or affinity with product development, quality or food safety? Apply now!

Data Specification Specialist