Overslaan en naar de inhoud gaan

Besturingstechnicus in 5 ploegendienst

Bedrijf: FrieslandCampina
Richting(en): Overige |
Niveau: HBO
Locatie: Leeuwarden
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van FrieslandCampina

Besturingstechnicus in 5 ploegendienst

Bij FrieslandCampina in Leeuwarden, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Besturingstechnicus/OT Engineer in  5 ploegendienst.

 

Als Besturingstechnicus/OT Engineer ben jij eindverantwoordelijk op het gebied van Software Engineering binnen onze nieuwste EVAP fabriek. Jij bent de beheerder van de discipline standaarden en documentatie. Je draagt nieuwe ideeën aan, gericht op innovaties voor nu en in de toekomst. Je adviseert je collega`s over nieuwe ontwikkelingen binnen software engineering en draagt ideeën aan die bijdragen aan het proces. Wanneer er contractors nodig zijn voor de installatie van nieuwe apparatuur, ben jij degene die hen aanstuurt en de verantwoordelijkheid over hen draagt. 

Kortom een uitdagende functie in onze EVAP fabriek!

Wat we vragen

We verwachten naast vakinhoudelijke kennis een pro active houding en het goed kunnen samenwerking in teamverband. Wat je nog meer meebrengt?

 

  • een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek / Besturingstechniek en affiniteit met industriele automatiseringsprojecten in de voeding- en zuivelindustrie is een pré;
  • kennis van de DCS-software besturingssystemen;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • stressbestendig en in staat om systematisch problemen te analyseren.

Wat we bieden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. 

Je gaat werken in een 5 ploegendienst die bestaat uit 2 ochtenddiensten, 2 middagdiensten, 2 nachtdiensten gevolgd door een vrije cyclus van 4 dagen.

Vacaturetekst

Wat ga je doen?

 

  • Het beheer, onderhoud en optimalisatie van de soft- en hardware;
  • Het optimaal benutten van de afdeling door het verhogen van de beschikbaarheid van apparatuur en het verminderen van down time en incidenten;
  • Toezien op de maximale inzet van de industriële infrastructuur en de betrouwbaarheid van de productieprocessen;
  • Het voorbereiden van (grotere) modificaties en het uitzetten van opdrachten bij externe software specialisten;
  • Het zelfstandig uitvoeren van (grotere) modificaties;
  • Het verhogen van rendementen, het inzichtelijk maken van storingen en het adviseren en bieden van ondersteuning in WCOM teams.

Ons team

FrieslandCampina Leeuwarden is verantwoordelijk voor het veilig bereiden, verpakken en distribueren van EVAP, SCM en poeder. Dit tegen een vastgesteld kwaliteitsniveau, tegen de laagst mogelijke kosten en de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Ga naar de website van FrieslandCampina

Andere vacatures

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Order Fulfilment Officer

Operations & Service, Overige

FrieslandCampina - Veghel

Het is maandagmiddag 14:00, je zit op kantoor en krijgt een telefoontje dat als er geen vrachtwagen komt en dat een van de FrieslandCampina fabrieken de dag hierna stil komt te staan. Hoe ga jij deze puzzel oplossen?

Dit zijn vraagstukken waar je als Order Fulfillment Officer (OFO) bij FrieslandCampina mee te maken kan krijgen. Het OFO team houdt zich bezig met de coördinatie van klantorders en alle logistieke processen die hierbij komen kijken. Denk aan het organiseren van (inter-)nationaal transport, zowel over de weg (truck), over zee (containers) of door de lucht.

Voor onze splinternieuwe locatie in Veghel zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega. Het is in deze rol belangrijk dat je beschikt over een sterk analytisch vermogen en dat je in staat bent om procesmatig te denken en verschillende ballen tegelijk in de lucht te houden. Nieuwsgierigheid en altijd een stap vooruit denken om zo te zorgen voor een optimaal orderproces zonder verstoringen en klachten.

In deze rol is geen dag hetzelfde en ben je altijd in beweging. Je bent aanspreekpunt voor de klanten, logistiek dienstverleners en transporteurs en schakelt proactief met de interne stakeholders binnen Ingredients (o.a. Sales, Supply Chain, Quality en Demand Management).

Order Fulfilment Officer
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Proces Technoloog

IT / ICT, Overige

FrieslandCampina - Beilen

Zet jij als procestechnoloog graag je kennis van pasteuriseren, indampen en drogen in voor de verdere validatie en optimalisatie van de productieprocessen? Heb je affiniteit met het verwerken van data uit verschillende bronnen om op basis hiervan sturing te geven aan een productieproces? FrieslandCampina Beilen versterkt haar team graag met een enthousiaste technoloog.

Proces Technoloog
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Campus & Events stagiaire

HRM / Recruitment, Marketing / Product Management, Overige

FrieslandCampina - Amersfoort

Startdatum: 01 september 2022

Kun je maar niet genoeg krijgen van je studententijd? Gaat netwerken je heel makkelijk af? Ben jij het gezicht voor FrieslandCampina? Zorg jij ervoor dat wij als FrieslandCampina de grootste talenten binnen halen? Heb jij interesse in marketing en het organiseren van evenementen? Dan is deze stage perfect voor jou!

Campus & Events stagiaire