Overslaan en naar de inhoud gaan

Order Fulfilment Officer

Bedrijf: FrieslandCampina
Richting(en): Operations & Service, Overige |
Niveau: HBO
Locatie: Veghel
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van FrieslandCampina

Order Fulfilment Officer

Het is maandagmiddag 14:00, je zit op kantoor en krijgt een telefoontje dat als er geen vrachtwagen komt en dat een van de FrieslandCampina fabrieken de dag hierna stil komt te staan. Hoe ga jij deze puzzel oplossen?

Dit zijn vraagstukken waar je als Order Fulfillment Officer (OFO) bij FrieslandCampina mee te maken kan krijgen. Het OFO team houdt zich bezig met de coördinatie van klantorders en alle logistieke processen die hierbij komen kijken. Denk aan het organiseren van (inter-)nationaal transport, zowel over de weg (truck), over zee (containers) of door de lucht.

Voor onze splinternieuwe locatie in Veghel zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega. Het is in deze rol belangrijk dat je beschikt over een sterk analytisch vermogen en dat je in staat bent om procesmatig te denken en verschillende ballen tegelijk in de lucht te houden. Nieuwsgierigheid en altijd een stap vooruit denken om zo te zorgen voor een optimaal orderproces zonder verstoringen en klachten.

In deze rol is geen dag hetzelfde en ben je altijd in beweging. Je bent aanspreekpunt voor de klanten, logistiek dienstverleners en transporteurs en schakelt proactief met de interne stakeholders binnen Ingredients (o.a. Sales, Supply Chain, Quality en Demand Management).

Wat we vragen

HBO werk- en denkniveau; zoals Bedrijfskunde, Logistiek, Supply Chain, HAS of gelijkwaardig; affinitiet met transport en logistiek;een starter met affiniteit voor logistieke processen en\ of enkele ervaring in Sales of Logistieke omgeving;Proactieve klantgerichte houding, waarbij goede relaties worden opgebouwd met klanten, autoriteiten en interne stakeholders en je niet bang bent om de klant te challengen aan de hand van cijfers;Affiniteit met IT en/of ervaring in het gebruik van ERP systemen, bij voorkeur SAP;Goede beheersing Microsoft Office;Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;Teamspeler, die accuraat en gestructureerd werkt.

Wat we bieden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je ten slotte het meest

Vacaturetekst

Het ontvangen, controleren, boeken en bevestigen van klantorders;Het organiseren en coördineren van transport (zowel nationaal als internationaal), over de weg (truck), zee (containers) of door de lucht;Ervoor zorgen dat de juiste en correcte documentatie wordt aangevraagd, in lijn met voorschriften van autoriteiten (o.a. NVWA/COKZ, Douane) en mee gaat met de leveringen;Het verzorgen van de facturatie, in lijn met de geldende incoterm, voor de uitgeleverde orders;Signaleren van en anticiperen op afwijkingen of verstoringen in het orderproces en overleg met Sales en\of planning.Uitvoeren van dagelijkse controles om de voortgang van het orderproces te bewaken;Actieve bijdrage leveren aan de service naar onze klanten en procesverbeteringen;Deelname aan multidisciplinaire overleggen en werkgroepen.

Je rapporteert in deze rol aan de Desk Coördinator. Het team in Veghel bestaat uit een klein en dynamisch team van Order Fulfilment Officers en een Control Desk (Key Users SAP en een Workflow Controller).

Ons team

Bij FrieslandCampina delen we met 22.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Het OFO team valt onder FrieslandCampina Ingredients en is verantwoordelijk voor de logistieke stromen van gereed product zowel naar in- als externe klanten.

Het Ingredients Order Fulfilment team is verdeeld over twee locaties binnen Nederland (Beilen en Veghel) die beide bijdragen aan het wereldwijd distribueren van poedervormige producten en halffabricaten welke worden toegepast in de farmacie, baby en kindervoeding en voedingsmiddelenindustrie. Het team in Veghel bestaat uit ca 15 personen die gezamenlijk streven voor een perfecte en tijdige levering aan onze klanten

Kortom is de afdeling OFO een belangrijke schakel binnen Supply Chain van FrieslandCampina.

Ga naar de website van FrieslandCampina

Andere vacatures

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

QA Release Officer

Engineering / Techniek, Overige

FrieslandCampina - Veghel

Op onze productielocatie in Veghel zijn we op zoek naar een QA Release Officer. In deze functie vervul je een belangrijke rol binnen het QA team door het tijdig vrijgeven van eindproducten op basis van proces verloop, laboratorium uitslagen en trends en het communiceren over release beslissingen. Daarmee zorg je dat de klant product ontvangt dat veilig is en voldoet aan de verwachte hoge kwaliteits eisen. 
Kom jij het team versterken?

QA Release Officer
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Adviseur Buitendienst

PR / Communicatie, Overige

FrieslandCampina - Amersfoort

Wil je dagelijks in contact staan met onze leden melkveehouders om te bouwen aan een goede relatie? Dan is dit een mooie buitendienst functie voor jou!

Adviseur Buitendienst
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Supply Chain Coördinator

Supply Chain, Engineering / Techniek

FrieslandCampina - Amersfoort

Bij de werkmaatschappij Food and Beverage Supply Chain in Amersfoort zoeken we een Supply Chain Coördinator. Het team is onderdeel van de afdeling Customer Supply Chain Cheese en werkt vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort. Je komt te werken in een team van 12 personen die gezamenlijk zorg dragen voor de leveringen van Kaas, boter en melkpoeder aan al onze retail & B2B klanten.

Supply Chain Coördinator