Overslaan en naar de inhoud gaan

Proces Technoloog

Bedrijf: FrieslandCampina
Richting(en): IT / ICT, Overige |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Beilen
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van FrieslandCampina

Proces Technoloog

Zet jij als procestechnoloog graag je kennis van pasteuriseren, indampen en drogen in voor de verdere validatie en optimalisatie van de productieprocessen? Heb je affiniteit met het verwerken van data uit verschillende bronnen om op basis hiervan sturing te geven aan een productieproces? FrieslandCampina Beilen versterkt haar team graag met een enthousiaste technoloog.

Wat we vragen

  • WO of HBO werk en denkniveau en een afgeronde opleiding in levensmiddelen of chemische technologie;
  • Tussen 0-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur Food, Pharma of Chemie;
  • Toepassingsgerichte, pragmatische instelling met sterke dosis nieuwsgierigheid;
  • Je begrijpt achtergronden van processen in relatie tot producteigenschappen en de relatie tussen producteigenschappen en toepassingen;
  • Communicatief vaardig, proactief, resultaat gericht, analytisch en een teamspeler;
  • In staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, daadkrachtig, resultaatgericht, overtuigingskracht en mensgericht;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engels taal, in woord en geschrift.

Wat we bieden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacaturetekst

Als procestechnoloog weet jij de balans te vinden tussen het stroomlijnen van de dagelijkse operatie en het structurele valideren en optimaliseren van de productieprocessen. Robuuste processen, first time right en efficiëntie van onze productielocatie en het opschakelen naar een kwalitatief hoger niveau staan centraal in de locatie Beilen. Als procestechnoloog ben je om die reden ook bij verschillende verbeter- en investeringsprojecten betrokken. Door de data en processen te analyseren en te kijken naar trends kom je tot verbeteringen. Hierbij is de impact op veiligheid, kwaliteit en efficiency doorslaggevend. Je begeleidt diverse proces gerelateerde verbeterprojecten.

Je ondersteunt de implementatie van nieuwe producten in onze fabriek.

Je ondersteunt de productieorganisatie in geval van complexere problemen en faciliteert oorzaak analyses.

Je werkt nauw samen met de collega’s van de locatie; productie, maintenance, kwaliteit, R&D, continuous improvement, externe partijen en klanten.

Ons team

 

Je wordt onderdeel van een gevarieerd team waarbinnen een goede werksfeer heerst. De leeftijd varieert van 28 tot 55 waarbij iedereen naar elkaar luistert en advies geeft, en mag geven. De cultuur is open, direct en erop gericht om samen tot het beste resultaat te komen.

Ga naar de website van FrieslandCampina

Andere vacatures

werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Campus & Events stagiaire

HRM / Recruitment, Marketing / Product Management, Overige

FrieslandCampina - Amersfoort

Startdatum: 01 september 2022

Kun je maar niet genoeg krijgen van je studententijd? Gaat netwerken je heel makkelijk af? Ben jij het gezicht voor FrieslandCampina? Zorg jij ervoor dat wij als FrieslandCampina de grootste talenten binnen halen? Heb jij interesse in marketing en het organiseren van evenementen? Dan is deze stage perfect voor jou!

Campus & Events stagiaire
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Supply Chain Coördinator

Supply Chain, Engineering / Techniek

FrieslandCampina - Amersfoort

Bij de werkmaatschappij Food and Beverage Supply Chain in Amersfoort zoeken we een Supply Chain Coördinator. Het team is onderdeel van de afdeling Customer Supply Chain Cheese en werkt vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort. Je komt te werken in een team van 12 personen die gezamenlijk zorg dragen voor de leveringen van Kaas, boter en melkpoeder aan al onze retail & B2B klanten.

Supply Chain Coördinator
werken-bij-FrieslandCampina
Aanmelden tot en met

Besturingstechnicus in 5 ploegendienst

Overige

FrieslandCampina - Leeuwarden

Bij FrieslandCampina in Leeuwarden, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Besturingstechnicus/OT Engineer in  5 ploegendienst.

 

Als Besturingstechnicus/OT Engineer ben jij eindverantwoordelijk op het gebied van Software Engineering binnen onze nieuwste EVAP fabriek. Jij bent de beheerder van de discipline standaarden en documentatie. Je draagt nieuwe ideeën aan, gericht op innovaties voor nu en in de toekomst. Je adviseert je collega`s over nieuwe ontwikkelingen binnen software engineering en draagt ideeën aan die bijdragen aan het proces. Wanneer er contractors nodig zijn voor de installatie van nieuwe apparatuur, ben jij degene die hen aanstuurt en de verantwoordelijkheid over hen draagt. 

Kortom een uitdagende functie in onze EVAP fabriek!

Besturingstechnicus in 5 ploegendienst