Overslaan en naar de inhoud gaan

Field Manager

Bedrijf: Kayak
Richting(en): Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Kayak

Mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen: dat is waar jij energie van krijgt en wat je goed ligt! Wil je bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van collega’s en een verbindende kracht zijn tussen collega’s, relaties en opdrachtgevers? En heb je daarnaast ervaring in de arbeidsbemiddeling? In dat geval zijn we op zoek zijn naar jou om Kayak te versterken en te bouwen aan ons bedrijf!  

Over deze functie

Als Field Manager ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de collega’s die bij opdrachtgevers werken. Jouw doel is dat collega’s goed functioneren, met toewijding werken en plezier halen uit de functie. Je hebt een cruciale rol: des te beter jij in staat bent om een persoonlijke en intensieve relatie op te bouwen met collega’s des te beter Kayak in staat is de groeiambitie te realiseren.


We helpen experts op het gebied van Data, Risk en Compliance interessante en uitdagende posities te vinden bij opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Adyen, ING en BNP Paribas.


Dat is op zich niks bijzonders,maar de manier waaróp we dat doen is dat wel! Kayak stelt medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen via ons Live your potential-programma. Hiermee leveren wij een positieve bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van collega’s en hebben we écht impact. Met andere woorden, werken vanuit expertise met duidelijke aandacht en toewijding voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Samen met jouw mede Field Managers ben jij ook verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van dit programma.


Je bent onderdeel van het Field Management team (3 personen). Je hebt intensief contact met jouw directe collega’s van Operations, Recruitment, de Consultants en de Business Manager.


Verantwoordelijkheden en taken:

 • Begeleiding van gedetacheerde collega’s en coördinatie van processen: van onboarding tot persoonlijke ontwikkeling via Live your potential;
 • Je schakelt met gedetacheerde collega’s en hun managers waarbij o.a. functioneren, persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van de collega worden besproken;
 • Je bent in contact met Live your potential trainers en -coaches;
 • Je organiseert en neemt initiatief: bijeenkomsten, expert sessies en/of Live your potential activiteiten (Kick-Off, coachgesprekken, masterclasses, evenementen, etc.).
 • Actief doorbemiddelen van jouw medewerkers naar een volgende stap.

Jouw profiel

 • Een afgerond HBO/WO-diploma;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring in recruitment;
 • Kennis van en/of ervaring in arbeidsbemiddeling en detachering;
 • 40 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Communicatief sterk en sterk inlevingsvermogen. Je bent in staat snel een persoonlijke relatie aan te gaan en te onderhouden.

Voldoe je niet aan alle onderstaande eisen maar denk je wel dat je een goede kandidaat bent? We maken graag kennis met je. We zijn van mening dat je niet aan alle eisen hoeft te voldoen om (met de juiste investering van beide kanten) de functie uit te kunnenvoeren.
 

Jouw voordelen

Kayak verbindt kandidaten en opdrachtgevers: wij detacheren analisten en specialisten in verschillende functies en zijn actief in de financiële sector. We inspireren mensen om het beste uit zichzelf te halen door middel van onze unieke visie op ontwikkeling. Hiervoor hebben wij het Live your potential-programma opgezet, een uniek traject waarin iedereen binnen Kayak kan participeren. Zo helpen wij iedereen te investeren in zichzelf waardoor mensen beter in verbinding komen met hun drijfveren, waarden en ambities. Zo dragen wij bij aan een betere wereld.  
Lees via de website Kayaks manifest om meer te lezen over wat we doen, onze visie en kernwaarden (www.wearekayak.com/over-kayak/over-ons).

Op kantoor werken we hard, we helpen elkaar, we motiveren elkaar en we houden elkaar scherp. We vinden het echter net zo belangrijk dat we veel plezier hebben met elkaar en dat de sfeer informeel blijft. Zo lunchen we elke dag gezamenlijk aan een grote tafel vol met lekkere en gezonde producten. Onze koffiemachine lijkt rechtstreeks uit een fancy Amsterdamse koffiezaak te komen en hier maken we dan ook goed gebruik van! Onze collega’s leggen je graag uit hoe je een figuurtje maakt in je soja-, haver- of koemelkcappuccino.
Bij ons geen absurde werktijden. Wij vinden het belangrijk dat je naast je werk ruimte hebt voor familie, vrienden, sporten en ontspanning. Uiteraard werken wij wel eens een avond door als we een deadline moeten halen, maar dit is slechts bij uitzondering. Het voordeel van overwerken is wel dat wij het avondeten, zoals een pizza of een pokébowl, verzorgen!   Daarnaast is er een volledig ingerichte, privé doucheruimte voor collega’s die voor, tijdens of na werk willen sporten. Bijvoorbeeld hardlopen of padellen in het Westerpark.

Ga naar de website van Kayak

Other possibilities

Kayak | Logo
Aanmelden tot en met

Business Manager

Management

Kayak - Amsterdam

 

Als Business Manager help je het Management Team (MT) met het verder op- en uitbouwen van Kayak en het realiseren van onze ambities.  

Business Manager
Kayak | Logo
Aanmelden tot en met

HR Consultant Traineeship

Consulting, HRM / Recruitment

Kayak - Amsterdam

Een trip van 18 maanden. Vaar mee en pak met ons de stroomversnelling in je carrière! 

HR Consultant Traineeship
Kayak | Logo
Aanmelden tot en met

Trainer KYC

Marketing / Product Management / Brand Management

Kayak - Utrecht

Krijg jij er energie van om vanuit jouw KYC kennis en ervaring trainingen te ontwikkelen en te geven aan jouw collega's? En er voor te zorgen dat de trainingen voldoen aan de huidige wet- en regelgeving? 

Trainer KYC