Overslaan en naar de inhoud gaan

Engineer Components (EPCOR)

Bedrijf: KLM Royal Dutch Airlines
Richting(en): Engineering / Techniek |
Niveau: HBO
Locatie: Schiphol
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In het kort

Wil jij werken bij het snelst groeiende dochterbedrijf van Air France/KLM en zou je graag aan het werk willen in de technische sector? Wil je echt een verschil maken in een MKB-organisatie waarbij samenwerken, resultaat en plezier voorop staan? Kom dan werken bij EPCOR en neem de rol aan van Engineer Components!

EPCOR is een dynamisch, innovatief en sterk groeiend bedrijf dat Auxiliary Power Units en componenten onderhoudt en repareert van meer dan 100 grote airlines uit de hele wereld in haar vestiging in Schiphol-Rijk. De apparatuur die wij behandelen helpt de vliegtuigen bij stroomvoorziening, cabinedruk en airconditioning. Zoals onze werknemers zelf zeggen: "Onze markt gaat dan wel over motoren en parts, maar hier bij EPCOR gaat het om mensen en samenwerking".

Wat ga je doen?

Als Engineer Components ben je bezig met het beheren van alle technische aspecten van het onderhoud aan de pneumatische componenten. Dit doe je o.a. door werkinstructies op te stellen, het up-to-date houden van technische handboeken en het ondersteunen van de productie waar nodig. Het beantwoorden van technische vragen vereist een uitstekend technisch inzicht in zowel de praktijk als theorie. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan de verschillende testbanken die bij EPCOR in gebruik zijn en houd je je bezig met voorstellen, opstellen en implementeren van verbeteringen in het onderhoud hiervan, en bespreek je dat met de collega’s van het Maintenance Team. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kan je makkelijk schakelen tussen de verschillende niveaus binnen de organisatie. Je bent hands-on bezig om de productie te ondersteunen en zal regelmatig de coördinatie van verbeterprojecten verzorgen. Tot slot beoordeel je modificatievoorstellen aan de hand van EPCOR richtlijnen en luchtvaartwetgeving en onderhoudt je contact met klanten, fabrikanten en leveranciers.

Waar land je?

Schiphol-Rijk

Jouw profiel

Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Aviation Engineering of Luchtvaarttechnologie;
  • Ervaring met het onderhoud van (pneumatische) vliegtuigcomponenten is een pre;
  • Goede beheersing Nederlandse taal, i.v.m. interne communicatie;
  • Goede beheersing Engelse taal, omdat alle documenten in het Engels zijn. 

Wat bieden wij?

Bij EPCOR hebben we een flink aantal voordelige arbeidsvoorwaarden waaronder 40 vrije dagen, een goed pensioen, flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en gezellige EPCOR-events! Voor de complete lijst kan je een kijkje nemen op onze site onder We Offer You.

Ready for your next destination?

Ben je enthousiast en wil je graag bijdragen aan het succes van EPCOR? Zie jij jezelf dat doen in deze functie? Stuur jouw CV en motivatiebrief naar Recruitment@EPCOR.nl. Mocht je eerst vragen hebben, kan je deze ook sturen naar dit e-mailadres.

Vragen?

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met de dochteronderneming. Bel of mail de recruiter voor vragen over de sollicitatieprocedure. Vergeet in beide gevallen niet om het vacaturenummer te noemen: #8085.

Other possibilities

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Communicatie stage E&M

PR / Communicatie

KLM Royal Dutch Airlines - Schiphol

Zelfstandig, creatief en uitdagend; zo kan je deze stage beschrijven! Wil jij van dichtbij meemaken wat er allemaal bij komt kijken om vliegtuigen te onderhouden? Zit jouw hoofd vol met creatieve ideeën om een grote groep te informeren én betrokken te houden bij de gave nieuwe ontwikkelingen en de veranderingen die plaatsvinden? Ben jij niet bang om zelfstandig dit aan te pakken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe communicatie stagiair!

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Werkstudent Operations Research, Machine Learning & AI

Operations & Service

KLM Royal Dutch Airlines - Amstelveen

Wat leuk dat je de tijd en moeite neemt om onze vacature te bekijken! KLM vindt het belangrijk om aangesloten te zijn bij de academische wereld en de laatste technieken op het gebied van Machine Learning/AI & Data Engineering. Daarom bieden wij een werkstudentschap aan voor studenten die in hun master zitten of daar spoedig aan gaan beginnen.

De Corona crisis heeft de luchtvaart hard geraakt, maar we snakken allemaal weer naar meer vrijheid. Je wilt weer kunnen reizen en in contact staan met mensen zonder een monitor en wifi daartussen. KLM wil dit graag faciliteren, maar de voorwaarden zijn inmiddels wel veranderd. De dynamiek is een stuk groter geworden, duurzaamheid heeft alle aandacht gekregen. KLM heeft behoefte aan nog slimmere algoritmen om te zorgen dat we sterk uit deze crisis komen. Juist in deze tijd hebben goede kwantitatieve & Data Science skills hoge waarde. Stap jij bij ons aan boord en help je ons mee onze industrie te verbeteren?

werken-bij-KLM Royal Dutch Airlines
Aanmelden tot en met

Consultant Decision Support

Consulting

KLM Royal Dutch Airlines - Amstelveen

Ben jij een ondernemende teamplayer die van IT houdt? Neem jij bestaande processen en systemen niet voor lief en heb je ideeën hoe onze opbrengsten te maximaliseren? Stap aan boord en werk met de nieuwste technologieën en leukste collega’s aan uitdagende projecten.