Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Professional Program - Sales

Bedrijf: KPN
Richting(en): Sales |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Zoetermeer
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van KPN

Hoe

Als één van onze Sales Young Professionals ben jij de drijvende kracht achter de groei van KPN Zakelijke markt. Met jouw passie voor sales en het opbouwen en onderhouden van relaties, jouw winnaarsmentaliteit, out of the box denken en discipline vervul jij in twee jaar tijd volwaardige functies binnen het sales team.

Waarom

Wij bieden toekomstig sales talent de mogelijkheid om in twee jaar tijd kennis te maken met het sales-vak binnen KPN Zakelijke Markt. Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling krijg je de mogelijkheid om door een gerenommeerd instituut begeleid te worden op persoonlijke ontwikkeling en sales skills. Daarnaast biedt het Sales Young Professional Program jou de mogelijkheid om de verschillende facetten binnen onze Zakelijke Markt te ontdekken om zo binnen twee jaar uit te groeien naar de accountmanager van de toekomst!

Waar

Zoetermeer, bij de klant en thuis.

Met wie

Onder begeleiding van je manager en mentor schiet jouw carrière uit de startblokken. Je werkt samen met andere Young Professionals en met jouw directe collega’s bij jouw klant. Jij hebt binnen no-time een volwaardig netwerk opgebouwd, zowel intern als extern!

Jouw grootste impact

In twee jaar tijd groei jij binnen KPN uit tot een sales professional met excellente expertise. Je bent de drijvende kracht achter de groei van KPN Zakelijke Markt. Aan de andere kant help jij zakelijk Nederland vooruit in hun digitale innovatie.

Jouw rol als

Als Sales Young Professional zie jij in een relatief korte periode alle facetten binnen het Sales Accountmanagement vak.

Wat breng jij ons

Sales stroomt door jouw DNA! Je bent resultaat gedreven, vasthoudend en oplossingsgericht. Met jouw HBO/WO opleiding, maar met WO denkniveau kun jij aantonen dat je de klant goed kunt analyseren en de klant kunt verassen met innovatieve ideeën. Daarnaast ben je gefocust op de relatie: onderlinge verbindingen aangaan doe je met gemak en vind je belangrijk.

Wat krijg je ervoor terug

Uitstekende pensioenvoorwaarden Thuiswerkmogelijkheden + thuiswerkvergoeding Een toeslag van 10,5% van je bruto maandsalaris (cao-budget) Reiskostenvergoeding 50% korting op KPN-producten en -diensten Een mobiele telefoon en laptop JongKPN: hét jongeren netwerk binnen KPN dat veel bijeenkomsten organiseert voor de fun en uitbreiding netwerk Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van EUR 1.500,-

Wie zijn wij

Je komt te werken in een ambitieus team dat gaat voor het ontwikkelen van de klanten en groei voor KPN. In deze dynamische omgeving kan jij aan de basis staan van nieuwe mogelijkheden.

 
Ga naar de website van KPN

Other possibilities

Aanmelden tot en met

Marketingmanager

Sales

KPN - Amsterdam

Hoe

Je weet Digitenne en Vaste Telefonie klanten te behouden. Dit doe je door ze te overtuigen met de juiste (digital) marketing campagne of gepersonaliseerde actie.

Waarom

Op Vaste Telefonie proberen we de omzet vast te houden en Digitenne willen we slimmer inzetten. Hiermee dragen we bij aan de commerciële KPN doelstellingen.

Waar

Thuiswerken of ons kantoor in Amsterdam, op loopafstand van station Sloterdijk.

Met wie

Met professionals die graag samenwerken en lol met elkaar hebben. Je werkt nauw samen met alle stakeholders op het gebied van Digitenne en Vaste Telefonie.

Jouw grootste impact

Jij zorgt dat er meer aandacht komt voor de producten Digitenne en Vaste Telefonie. Daardoor zorgen we voor een nog loyalere klantengroep op deze producten.

Marketingmanager
Aanmelden tot en met

Sales 2.0 Groningen

Sales

KPN - Groningen

Elke klant die belt, kan rekenen op jouw positieve energie. Daarmee beantwoord je vragen en ontdek je verkoopkansen. Om zo een passend aanbod te doen.

Waarom

Om onze klanten de beste service te bieden. Jij zorgt voor klantgemak en een optimale beleving van onze diensten en producten.

Waar

Je werkt vanuit huis of vanaf je goed bereikbare werkplek in Groningen.

Met wie

Jouw collega’s geven je een warm welkom. In dit gezellige en diverse team kun je helemaal jezelf zijn.

Jouw grootste impact

Jouw superkracht? Klanten blij maken met een goed gesprek, de juiste hulp en een verrassend goed aanbod. Jij maakt er een sport van om uit elke vraag iets extra’s te halen. Een vraag over een mobiel abonnement? Jij beantwoordt ’m niet alleen, je adviseert meteen een KPN Thuis-pakket voor optimaal klantvoordeel.

Jouw rol als

Voor deze vacature van klantexpert sales bij KPN neem jij flink wat overtuigingskracht en doorzettingsvermogen mee. Je laat je niet snel uit het veld slaan en past je manier van communiceren aan op de persoon aan de andere kant van de lijn. Om zo de juiste ‘klik’ te maken en een wow-effect te creëren. Daarbij sta je stevig in je schoenen en beschik je over een flexibele instelling. Bovendien ben je leergierig en vind je het leuk om jezelf steeds weer uit te dagen en te verbeteren. Ook kunnen we rekenen op: • Werk- en denkvermogen op minimaal mbo 4-niveau; • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekend commercieel inzicht; • Digitale basisvaardigheden. Je bent thuis in Microsoft Office en nieuwe systemen leer je snel; • Jouw bereidheid om 2 avonden per week te werken en om de 4 weken op vrijdag en zaterdag.

Wat breng jij ons

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met een vraag over bijvoorbeeld een abonnement, factuur of verbruik. Jij ziet namelijk in elk gesprek commerciële kansen. Kansen om een pakket compleet te maken, extra diensten aan te bieden of te wijzen op voordelen, kortingen en andere leuke extra’s. Jouw klantgerichte, proactieve instelling en commerciële inzicht komen je daarbij goed van pas. De rest leer je van ons tijdens een uitgebreide training die je deels online en deels op locatie volgt, natuurlijk corona-proof. Zodat jij als klantexpert sales succesvol bent in het: • Beantwoorden van klantvragen en behalen van targets en verkoopdoelstellingen; • Binden en behouden van klanten door middel van een optimale klantbeleving; • Signaleren van verbeterkansen in de manier waarop we werken en klanten helpen; • Samenwerken met collega’s en hen inspireren om de beste resultaten neer te zetten.

Wat krijg je ervoor terug

• Een dienstverband voor minimaal 24- en maximaal 36 uur per week waarbij je zelf je rooster bepaalt; • Een startsalaris vanaf € 13,11 per uur en een aantrekkelijke bonusregeling; • Een vast KPN-contract na 3 jaar; • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer; • Je thuiswerkplek volledig door ons ingericht. Inclusief bureaustoel, laptop en internetvergoeding ; • Een betaalde training voordat je begint; • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van € 1.500,-. Sterker nog, we verwachten van jou dat jij je blijft ontwikkelen!

Wie zijn wij

Jouw collega’s in Groningen ontvangen je graag met open armen. Of dit nu in real life of online is. In dit team wordt hard gewerkt én hard gelachen. Hierdoor zul jij je er snel thuis voelen. Samen behalen jullie de mooiste resultaten, die natuurlijk ook gevierd moeten worden. Bijvoorbeeld tijdens de (digitale) vrijdagmiddagborrel.

Sales 2.0 Groningen
Aanmelden tot en met

KPN Commerce Young Talent Program

Marketing / Product Management / Brand Management, Sales

KPN - Rotterdam

Hoe? 
Door in dit traineeship alles op alles te zetten groei jij uit tot een commercieel professional die kansen ziet en deze benut.

Waarom? 
KPN's Young Talent Program heeft de award ontvangen voor Best Traineeship Benelux 2019 en is daarmee dé perfecte mogelijkheid voor commerciële toppers in wording.

Waar? 
Commerce zit overal. Maar bij KPN werk je vooral in de Randstad. KPN werkt volgens het nieuwe werken.

Met wie? 
Onder begeleiding van je manager, buddy en mentor schiet jouw carrière als commercieel professional uit de startblokken.

KPN Commerce Young Talent Program