Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior transportplanner distributiecentrum Almere (24-40 uur)

Bedrijf: Lidl Nederland
Richting(en): Overige |
Niveau: HBO
Locatie: Almere
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In ons distributiecentrum worden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goederen ontvangen, bestellingen verzameld, vrachtwagens ingeladen en filialen bevoorraad. Voor de afdeling expeditie zoeken wij een pragmatische transportplanner. In deze functie zorg je ervoor dat ieder filiaal zijn bestelde vracht op het geplande tijdstip ontvangt. Je organiseert de ritten zo dat de vrachtwagens vol zitten en de chauffeur een efficiënte route heeft.

Lidl maakt een grote groei door. Naar verwachting openen wij in mei 2022 een gloednieuw en duurzaam distributiecentrum met aangrenzend kantoor in Almere. De standplaats voor deze functie zal tot mei 2022 Zwaag zijn alvorens wij verhuizen naar Almere. Voor deze functie zoeken wij iemand die bereid is om met ons de stap te maken naar onze nieuwe locatie in Almere.

De baan

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs die naar de filialen rijden;
 • Jouw planning is zo efficiënt mogelijk. Je probeert de vrachtwagens zo vol mogelijk te laten rijden met zo min mogelijk kilometers;
 • Je werkt veel samen met de afdelingen goederenontvangst, goederenverzameling en supply chain binnen het distributiecentrum;
 • Voortdurend stem je af met onze chauffeurs en bent niet bang hen aan te spreken waar nodig;
 • Je hebt roulerende werktijden waarbij je regelmatig ’s nachts en in het weekend werkt.

Jouw profiel

 • Je hebt mbo-/hbo denkniveau met een nauwkeurige en praktische werkhouding;
 • Administratief ben je sterk onderlegd en je kunt nauwkeurig werken;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent iemand die vooruit denkt;
 • Excel heeft voor jou maar weinig geheimen. 

Wij bieden

 • Je komt te werken in een hecht klein team in een dynamische omgeving;
 • Je krijgt de ruimte en de mogelijkheid om jouw werkzaamheden en de teamprestatie continu te verbeteren. Wij hebben de ambitie om op elk vlak de beste te zijn;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 32 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 430 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Andere vacatures

werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Junior Projectmanager Ombouw Waddinxveen (24-32 uur)

Supply Chain, Management, Overige

Lidl Nederland - Waddinxveen

Een filiaal met een professionele, hoogwaardige en nette uitstraling winkelt prettiger en is daarnaast fijner om in te werken.

Junior Projectmanager Ombouw Waddinxveen (24-32 uur)

In november 2016 is in Waddinxveen het zesde distributiecentrum (DC) van Lidl geopend, een van de meest duurzame DC’s van Nederland. Als Junior Projectmanager Ombouw zorg je samen met jouw collega’s voor een succesvolle en efficiënte afwikkeling van de vele openingen of heropeningen van onze filialen. Je werkt actief mee in het team dat zich richt op het doen van verbouwingen en het inrichten van filialen.

Junior Projectmanager Ombouw Waddinxveen (24-32 uur)
werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Medewerker controleadministratie inkoop Huizen (32-40 uur)

Overige

Lidl Nederland - Huizen

Scherp inkopen is één ding, maar wie handelt vervolgens alles administratief netjes af? Wij zoeken een duizendpoot die graag de handen uit de mouwen steekt!

Op de afdeling Inkoopadministratie vinden alle administratieve en organisatorische werkzaamheden plaats die het inkoopproces binnen Lidl Nederland ondersteunen; van het secuur verwerken en up-to-date houden van de contractafspraken met onze leveranciers, tot aan het informeren van de gehele organisatie over wijzigingen in het assortiment van non food, groente en fruit, bloemen en planten, thema-artikelen en het vaste assortiment. Jij weet dus altijd als eerste welke nieuwe artikelen in onze winkels komen te liggen!

Alles wat hier gebeurt heeft impact op de inkooporganisatie, jouw inzet is dan ook direct zichtbaar. Houd jij van complexe systemen en durf jij de uitdaging aan om je waar te maken binnen Lidl?  

Je komt te werken in een informeel, enthousiast team. De gehele afdeling bestaat uit ongeveer 30 medewerkers, allemaal met verschillende achtergronden, karakters en leeftijden. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Iedereen heeft een winnaarsmentaliteit! Hard willen werken om samen successen te kunnen vieren en doorzetten ook als het even tegenzit.

Alle werkzaamheden op de Inkoopadministratie zijn over drie subafdelingen verdeeld; dit zijn  contract-administratie, controle-administratie en invoer-administratie. Elke subafdeling kent zijn eigen uitdagingen.

Lees snel verder om een goed beeld te krijgen van de verschillende afdelingen en hoe jouw inwerktraject eruit ziet!

Medewerker controleadministratie inkoop Huizen (32-40 uur)
werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Retail management traineeship omgeving Friesland (32-40 uur)

Marketing / Product Management, Management, Overige

Lidl Nederland - Heerenveen

Startdatum: 01 september 2022

Wil jij graag het verschil gaan maken in onze organisatie via ons retail management traineeship?  In 18 maanden ontwikkel jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak om vervolgens uit te stromen in een leidinggevende positie in één van onze winkels. Bij Lidl kun je het waarmaken!

Op 1 september 2022 starten wij weer met een nieuwe lichting trainees!  We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die leidinggevende ambities hebben en het ondernemerschap in zich hebben.

Retail management traineeship omgeving Friesland (32-40 uur)