Overslaan en naar de inhoud gaan

Billing Specialist Secretariaat

Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Linklaters LLP

Billing Specialist Secretariaat

Heb jij affiniteit met de administratieve en financiële afwikkeling van zaken, houd jij van rechtstreeks klantcontact en werk jij graag samen met andere ambitieuze en klantgerichte professionals?

 

Dan ben je bij Linklaters aan het juiste adres.

 

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een billing specialist secretariaat die enthousiast wordt van een nieuwe uitdaging op professioneel gebied met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Linklaters LLP is een internationaal advocatenkantoor dat toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij complexe en grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures.

 

Als billing specialist secretariaat maak je onderdeel uit van het corporate team dat momenteel in Nederland bestaat uit 53 collega’s. Het corporate team bestaat uit het arbeidsrechtteam, het ondernemingsrechtteam, het notariaat en de fiscale praktijk.

 

Als billing specialist secretariaat werk je intensief samen met de advocaten, notarissen, fiscalisten en het financiële administratieteam om de zaakopening, opdrachtbevestiging en declaraties in goede banen te leiden. Je zorgt voor de administratie rondom zaakopening (en de opvolging met de klant omtrent), het bijhouden van de tijdslijnen, het geven van updates aan de klanten en het verdere declaratie proces. Hierbij bestaat de mogelijkheid om dit gedeeltelijk vanuit huis te doen.

 

Naast de dagelijkse praktijk biedt Linklaters uitstekende interne opleidingen gericht op het ontwikkelen en verbeteren van jouw vaardigheden.

 

Wij maken graag tijd vrij om informeel kennis te maken en uit te leggen waarom wij zo enthousiast zijn om bij Linklaters te werken.

 

Algemene taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • assisteren met het openen van zaken en sturen van opdrachtbrieven;

 • organiseren en houden van interne besprekingen met de advocaten om het declaratieproces te bespreken;

 • zorgdragen voor accurate urenregistratie en het bewaken van prijsafspraken in het systeem;

 • sturen van fee updates naar de cliënten;

 • voorbereiden, uitsturen en opvolgen van declaraties;

 • bewaken van betalingstermijnen; en

 • alle andere bijkomende financieel administratieve werkzaamheden.

 

Spreekt jou dit aan en:

 • beschik je over sociale vaardigheden en ben je een teamspeler;

 • ben je nauwkeurig, zowel cijfermatig als taalkundig;

 • heb je een internationale mindset;

 • ben je flexibel en bereid om een extra stap te zetten indien nodig, zodat we gezamenlijk het beste resultaat bereiken;

 • ben je proactief, stressbestendig en oplossingsgericht;

 • ben je diplomatiek en integer; en

 

Voldoe je aan onderstaande functie-eisen:

 • je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, en de Engelse taal uitstekend, beide in woord en geschrift;

 • je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau;

 • je beschikt over goede vaardigheden met Microsoft Office (met name Outlook, Excel en Word) en SAP

 • je hebt ervaring binnen een internationale organisatie en/of advocatenkantoor (geen must); en

 • je bent bij voorkeur 24 tot 40 uur beschikbaar,

stuur dan jouw sollicitatiebrief en cv via de onderstaande link, of neem voor vragen of een vrijblijvend gesprek over de inhoud van de vacature en/of Linklaters gerust contact op met Nicole Schuts-Nieman, via nlrecruitment@linklaters.com of 020 – 799 62 00.

 

Naast sollicitatiegesprekken zijn een referentiecheck en een assessment onderdeel van de procedure.

 

Wij zien er naar uit om je te ontmoeten!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Ga naar de website van Linklaters LLP

Other possibilities

werken-bij-linklaters
Aanmelden tot en met

Administratieve Assistent Finance

Banking / Finance

Linklaters LLP - Amsterdam

Linklaters is een advocaten- en notarissenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke, complexe en veelal grensoverschrijdende transacties en projecten.

Voor ons kantoor in Amsterdam, locatie WTC, zijn we per direct op zoek naar een administratieve assistent voor minimaal 2 dagen in de week ter versterking van het Finance Business Team.

 

Het Finance Business Team bestaat uit een financial controller, een financial advisor en een finance assistant. De werkzaamheden voor het Finance Business Team bestaan uit het assisteren bij verschillende werkzaamheden, onder meer:

·                    Scannen en opslaan van stukken;

·                    Controleren en toevoegen ontbrekende stukken in de boekhouding;

·                    Filen van facturen en declaraties; en

·                    Overige algemene administratieve ondersteuning.

Administratieve Assistent Finance
werken-bij-linklaters
Aanmelden tot en met

Legal Secretary Corporate

Juridisch, Banking / Finance

Linklaters LLP - Amsterdam

Linklaters is een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures. Bij Linklaters werken wereldwijd ongeveer 2,900 advocaten bij 29 kantoren in 20 jurisdicties. Ons kantoor in Amsterdam bestaat uit 69 advocaten, waarvan 13 partners and counsels.

Voor ons kantoor in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Juridisch Secretaresse die de Praktijkgroep Mainstream Corporate komt versterken.

In deze functie geef je, samen met je collega’s, secretariële ondersteuning aan advocaten binnen de Praktijkgroep Mainstream Corporate. Groot deel van je werkzaamheden zijn gericht op complexe en internationale billing. Je bent verantwoordelijk dat alles op tijd en nauwkeurig verloopt in het facturatieproces voor deze praktijkgroep. Je houdt je bezig met het voorbereiden, controleren en verzenden van de facturen, je bewaakt de deadlines, je verstuurt fee updates en bewaakt ook de prijsafspraken. Dit alles vindt plaats in goed onderling overleg met de advocaten.

De Praktijkgroep Mainstream Corporate bestaat uit 17 advocaten, waarvan 1 partner.

Legal Secretary Corporate
werken-bij-linklaters
Aanmelden tot en met

Student-stagiair(e) Tax

Fiscaal, Juridisch, Banking / Finance

Linklaters LLP - Amsterdam

Linklaters is een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties, projecten en procedures waarbij vrijwel altijd fiscale vraagstukken aan de orde zijn. Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Student-stagiair(e) Tax. Deze praktijk bestaat thans uit 1 partner, 1 counsel en 4 medewerkers en 1 secretaresse. Een studentstage is een uitgelezen kans om de ins en outs van onze fiscale praktijk en ons kantoor te leren kennen. Belangrijker nog is dat je zelf kunt ervaren of werken in een internationale praktijk op het gebied van fiscaal recht iets voor jou is. Je kunt het hele jaar door studentstage lopen in ons fiscale team. Onze fiscalisten zijn allen ook advocaat, zij hebben zowel de opleiding NOVA als NOB afgerond.


Je maakt kennis met de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je heb toegang tot alle kennis die hier is opgeslagen in de vorm van databanken en bovenal tot de kennis en ervaring van de fiscalisten, advocaten en (kandidaat) notarissen die bij ons werken. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om de sfeer van ons kantoor te proeven tijdens een van onze sociale activiteiten.

We zijn er dan ook van overtuigd dat een stage een goede gelegenheid biedt om te bepalen of Linklaters de juiste plek voor jou is om je carrière te beginnen.

Student-stagiair(e) Tax