Overslaan en naar de inhoud gaan

Data talentpool

Bedrijf: Moongro
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Vrijwel alle bedrijven staan voor uitdagingen op gebied van data. Het omzetten van databases naar de cloud. Verzamelen, verrijken en analyseren van data ten behoeve van veranderende behoeften van afnemers. Implementatie van data management systemen. Noem het maar op. 

Bedrijven zijn zich bewust van deze ontwikkeling, maar zijn hier nog onvoldoende op ingericht. Daarom hebben zij vaak behoefte aan Data-analisten die zich voor korte opdrachten (3-12 maanden) in willen zetten. Wil jij op de hoogte blijven van beschikbare opdrachten? Meld je dan nu aan voor de Data Talentpool.

Ga verder naar solliciteren bij Moongro

Andere vacatures

Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Digital Marketing

Online Marketing, IT / ICT, PR / Communicatie

Moongro - Haarlem

Startdatum: 01 februari 2022

Wil jij meewerken bij het grootste online recruitment platform voor jong hoogopgeleid talent in Nederland? Volg je een opleiding op HBO niveau en ben je proactief ingesteld, en wil je bovendien alle ins en outs leren van Digital Marketing en data-gedreven werken? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven! Moongro is namelijk per februari 2022 weer op zoek naar verschillende stagiaires in de rol van Digital Marketeer.

Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Juridisch secretaresse

Overige

Moongro - Nederland

Voor een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden adviseert bij belangrijke juridische kwesties en complexe en grensoverschrijdende transacties zijn wij op zoek naar een Juridische secretaresse. Je zult aan slag gaan binnen de Praktijkgroep Mainstream corporatie en je werkzaamheden zijn gericht op complexe en internationale billing. Je bent verantwoordelijk dat alles op tijd en nauwkeurig verloopt in het facturatie process. 

Juridisch secretaresse
Werken-bij-Moongro
Aanmelden tot en met

Senior Career Consultant Moongro - voorjaar 2022

Accounting, Consulting

Moongro - Haarlem

Ben jij klaar voor een steile leercurve bij het grootste data-gedreven recruitmentplatform voor hoogopgeleid talent in Nederland? Moongro verwacht dit jaar weer 100% te groeien en is op zoek naar ambitieuze Recruitment Professionals die klaar zijn voor een volgende stap i.c.m. een topsalaris. Maandelijks maken tussen de 60.000 en 100.000 kandidaten gebruik van ons platform, waarop wij de vacatures aanbieden van onze klanten: zo'n 100 topbedrijven, waaronder nagenoeg alle bekende namen zoals Coca Cola Enterprises, Ahold, FrieslandCampina, Mars, Rabobank, ABN Amro, ING en vele andere bekende namen.

Senior Career Consultant Moongro - voorjaar 2022