Overslaan en naar de inhoud gaan

(Junior) Innovation Engineer

Bedrijf: Nedap
Richting(en): Engineering / Techniek |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Groenlo
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Als innovation engineer ben jij hands-on bezig om nieuwe ideeën te vertalen in prototypes. In de beginfase van concept ontwikkeling heb jij de vrijheid tot het beste technische principe te komen voor de oplossingen van de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van een werkend prototype dat een marktvraag beantwoord. Jij kan een abstract idee of een schets achterop een bierviltje meteen vertalen naar een productidee. Voor jou is niets onmaakbaar en jij bouwt in een paar dagen een prototype voor welk idee dan ook. Waar nodig ga je de samenwerking aan met andere interne of externe specialisten om het productidee werkend te maken. Je creativiteit kent geen grenzen al hanteer je een goede balans tussen vooruitstrevendheid en haalbaarheid.

Jouw team

Je komt te werken in een nieuw op te zetten team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor vooruitstrevende innovatie. Van het prille begin, het ontdekken van een potentieel nieuw idee, tot het afleveren van een proven concept met business case aan Product Management. Het team bestaat uit specialisten die extern zoeken naar nieuwe disruptieve markt- en technologie kansen maar ook hands-on ideeën omzetten in concepten welke meteen getoetst worden door middel van proof of concepts. Kortom een groep pioniers die elkaar aanvullen en gezamenlijk de graag de grenzen verleggen van wat er mogelijk in de markt. 

Ons aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Andere vacatures

werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Agricultural Engineer

IT / ICT, Engineering / Techniek

Nedap - Groenlo

Als agricultural engineer ben jij de verbindende factor met de praktijk. Jouw bijdrage aan het team zorgt ervoor dat creatieve innovatieve ideeën ook echt gaan werken in de praktijk. Een nieuw conceptidee wordt door jou ingezet in ‘het veld’ en gevalideerd. Je betrekt je teamleden bij het valideren en jij zorgt dat iedereen leert van wat er wel en niet werkt in de echte wereld. Je bent verantwoordelijk voor de continue feedback loop van onze gebruikers en toetst de werkbaarheid van de oplossing van morgen. Jij zorgt voor de ‘Reality Check’ van iedere ontwikkeliteratie en zorgt voor waardevolle input voor de volgende iteratie.

Agricultural Engineer
werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Stage Proces Optimalisatie

Engineering / Techniek, IT / ICT, PR / Communicatie, Management

Nedap - Groenlo

Elke grote organisatie in de wereld staat voor een belangrijke vraag: hoe houd ik mijn mensen, middelen en processen veilig? 

Bij Nedap Security Management helpen we deze organisaties door hoogwaardige technologie voor fysieke toegangscontrole te ontwikkelen. Om onze klanten een volledige oplossing te kunnen bieden, werken wij samen met andere gelijkgestemde bedrijven in onze sector. Deze technologiepartners zijn specialisten op hun eigen gebied en vullen onze eigen toegangscontroleoplossing AEOS aan. Wij stellen onze technologiepartners in staat integraties te bouwen tussen hun systemen en AEOS via ons Technology Partner Program (TPP). Op deze manier kan de klant profiteren van een complete beveiligingsoplossing die is gebouwd door meerdere specialisten zoals wij. 

In de afgelopen jaren hebben we het aantal integraties dat we via onze TPP hebben gerealiseerd, aanzienlijk vergroot. Hoewel het grootste deel van het eigenlijke ontwikkelingswerk door deze partners wordt gedaan, kost het ons nog steeds veel tijd en moeite om hun ontwikkelingswerk te initiëren en te ondersteunen. Wij streven ernaar deze ontwikkelingsprocessen te verbeteren, met als uiteindelijk doel betere integraties te realiseren op een snellere, meer moeiteloze manier. 

Tijdens deze stage zal jij gaan kijken naar hoe we dit proces kunnen optimaliseren. Het doel is om de hoeveelheid tijd en moeite die we momenteel besteden aan het realiseren van nieuwe integraties tot een minimum te beperken. Kortom: jouw creativiteit kan een enorme impact hebben op Nedap en onze technology partners! 

Stage Proces Optimalisatie
werken-bij-nedap
Aanmelden tot en met

Junior Software Developer

IT / ICT, Management

Nedap - Groenlo

Nedap Livestock Management is wereldwijd marktleider in het automatiseren van stalprocessen op basis van elektronische individuele dieridentificatie. Voor onze innovatieve automatiseringsoplossingen worden continu nieuwe applicaties in de Cloud, Fog of Edge ontwikkeld en gelanceerd. In onze IoT omgeving zorgen we dat diergedragingen, zoals vreettijden en voeropname, gemeten worden door o.a. onze wearables, omgezet worden in relevante informatie voor de veehouder en processen geautomatiseerd worden. 

Als Junior Software Developer ben je nauw betrokken in het ontwerpproces van de applicatie, waar je ervoor zorgt dat de behoefte van de veehouder perfect wordt ingevuld. Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor een toekomstbestendig en onderhoudbare architectuur van de applicaties. Je ontwikkelt zowel op backend als frontend niveau. 

‘Binnen Livestock Management is geen dag hetzelfde. Samen met een multidisciplinair team werk je aan gave uitdagingen met het oog op het domein’ - Stijn (Software Developer)

 

Junior Software Developer