Overslaan en naar de inhoud gaan

(Junior) Innovation Engineer

Bedrijf: Nedap
Richting(en): Engineering / Techniek |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Groenlo
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Nedap

Als innovation engineer ben jij hands-on bezig om nieuwe ideeën te vertalen in prototypes. In de beginfase van concept ontwikkeling heb jij de vrijheid tot het beste technische principe te komen voor de oplossingen van de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van een werkend prototype dat een marktvraag beantwoord. Jij kan een abstract idee of een schets achterop een bierviltje meteen vertalen naar een productidee. Voor jou is niets onmaakbaar en jij bouwt in een paar dagen een prototype voor welk idee dan ook. Waar nodig ga je de samenwerking aan met andere interne of externe specialisten om het productidee werkend te maken. Je creativiteit kent geen grenzen al hanteer je een goede balans tussen vooruitstrevendheid en haalbaarheid.

Jouw team

Je komt te werken in een nieuw op te zetten team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor vooruitstrevende innovatie. Van het prille begin, het ontdekken van een potentieel nieuw idee, tot het afleveren van een proven concept met business case aan Product Management. Het team bestaat uit specialisten die extern zoeken naar nieuwe disruptieve markt- en technologie kansen maar ook hands-on ideeën omzetten in concepten welke meteen getoetst worden door middel van proof of concepts. Kortom een groep pioniers die elkaar aanvullen en gezamenlijk de graag de grenzen verleggen van wat er mogelijk in de markt. 

Ons aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen. Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Ga naar de website van Nedap

Andere mogelijkheden

Werken bij Nedap
Aanmelden tot en met

Operationeel Accountmanager

Sales, Engineering / Techniek, IT / ICT

Nedap - Groenlo

Ben jij leergierig, klantgericht, analytisch sterk en vind je het leuk om nieuwe ideeën te initiëren? Word jij enthousiast van technische vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nedap Healthcare is een marktgroep binnen Nedap die innovatieve oplossingen ontwikkelt voor de Nederlandse zorgmarkt. We leveren en ontwikkelen oplossingen die het gehele proces van zorgadministratie, planning, zorgdossier en urenverantwoording ondersteunen. Hiervoor creëren we complete, gebruiksvriendelijke (web)applicaties en leveren we slimme apparaten die het werkproces vereenvoudigen.

Je werkzaamheden zijn heel divers. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze supportverlening. Je hebt veelvuldig contact met klanten op verschillende niveaus en je werkt nauw samen met onze ontwikkelteams en het commerciële team. Via telefoon en tickets maken onze klanten uiteenlopende meldingen over onze diverse softwareproducten. Je hebt de vrijheid om deze naar eigen inzicht af te handelen. Iedere melding is anders en het is elke keer een uitdaging om tot een goede oplossing te komen. Het herkennen van patronen en verbanden in deze onderwerpen is noodzakelijk om te bepalen hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Onze ambitie is om onze klanten in staat te stellen zorgeloos te werken met Ons, op basis van een duurzame relatie waarbij zelfstandigheid en trots centraal staan. Eigen initiatief en nieuwe ideeën om onze werkwijze te verbeteren worden erg gewaardeerd.

Werken bij Nedap
Aanmelden tot en met

Agricultural Engineer

IT / ICT, Engineering / Techniek

Nedap - Groenlo

Als agricultural engineer ben jij de verbindende factor met de praktijk. Jouw bijdrage aan het team zorgt ervoor dat creatieve innovatieve ideeën ook echt gaan werken in de praktijk. Een nieuw conceptidee wordt door jou ingezet in ‘het veld’ en gevalideerd. Je betrekt je teamleden bij het valideren en jij zorgt dat iedereen leert van wat er wel en niet werkt in de echte wereld. Je bent verantwoordelijk voor de continue feedback loop van onze gebruikers en toetst de werkbaarheid van de oplossing van morgen. Jij zorgt voor de ‘Reality Check’ van iedere ontwikkeliteratie en zorgt voor waardevolle input voor de volgende iteratie.

Werken bij Nedap
Aanmelden tot en met

ICT Stage/Afstudeeropdracht

IT / ICT, Engineering / Techniek

Nedap - Groenlo

Nedap werkt al jaren in verschillende marktgroepen omdat ons dit in staat stelt om markt-, klant- en mensgericht technologische oplossingen te ontwikkelen. Ondanks de vele voordelen die dit met zich meebrengt, worden veel bedrijfsprocessen echter gekenmerkt door marktgroep specifieke uitzonderingen. Dit leidt tot complexiteit terwijl we hierin juist duidelijkheid en eenvoud na streven.

Om deze reden zijn er de afgelopen jaren binnen Nedap al grote stappen gezet in het inventariseren van alle bedrijfsprocessen zodat we deze schaalbaar kunnen maken voor de toekomst Om dit mogelijk te maken zal ook ons applicatielandschap verder geoptimaliseerd moeten gaan worden. 

 We zetten steeds vaker Cloud based solutions in ter vervanging van On Premise oplossingen. Het gaat hierbij niet zozeer om de afzonderlijke applicaties, maar juist om de kwaliteit van de data. We willen dit realiseren met standaard processen en -applicaties die excellent integreren. Hiervoor willen we een toekomstbestendige architectuur definiëren en een roadmap uitstippelen die nauw aansluit bij de behoeftes uit de organisatie. 

Wil jij ons helpen om de weg naar onze toekomst uit te stippelen en hiermee zelf een goed inzicht te krijgen in primaire bedrijfsprocessen? Dan is deze afstudeeropdracht precies wat je zoekt!