Overslaan en naar de inhoud gaan

Recruiter

Bedrijf: Ormit Talent
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: De Bilt
Vooraanmelden
Vooraanmelden

ORMIT verbindt young professionals aan uitdagende vraagstukken bij een grote diversiteit aan klanten. Dit doen wij in de vorm van traineeships en talent programma’s. ORMIT is voor organisaties de bewezen oplossing voor het vinden, ontwikkelen en binden van talent dat het verschil maakt. Voor onze programma’s zijn wij constant op zoek naar toptalent dat zichzelf verder wil ontwikkelen. Werving en selectie is dan ook een van onze kernprocessen, dit doen wij met een gedreven en ervaren recruitment team. Ter versterking van dit team zijn wij per direct op zoek naar een Recruiter. 

Wat ga je doen?

Samen je collega’s uit het recruitment team ben je verantwoordelijk voor het werven van talenten voor de verschillende trainee en talentprogramma’s van ORMIT. Wat jouw rol bij ORMIT waardevol maakt is dat je door het maken van de juiste match een bijdrage kunt leveren aan het verwezenlijken van de ambitie van jong talent. Onze doelgroep bestaat uit studenten en young professionals. Om deze doelgroep enthousiast te maken voor de mogelijkheden bij ORMIT hebben wij een brede aanpak: van employer branding, campus activiteiten, inhouse dagen en online events tot het draaien van online campagnes. Je krijgt dus volop de mogelijkheid om in de volle breedte met het recruitment vak bezig te zijn. Je werkt daarbij nauw samen met ons ervaren team.

Zo zien jouw taken eruit:

 • Meedenken over hoe wij onze kandidaten zo goed mogelijk kunnen bereiken

 • Onderhouden, coördineren en beheren van de wervingskanalen

 • Het opvolgen van onze recruitment marketing leads

 • Het beantwoorden van vragen van kandidaten

 • Uitvoeren van recruitmentactiviteiten (o.a. presentaties en workshops)

 • Via de recruitersseat zoek en benader je actief potentiële kandidaten

 • Het maken van rapportages en analyses van wervingsactiviteiten

 • Je denkt/werkt mee aan de informatievoorziening naar onze kandidaten

Ben je onze nieuwe collega?

Wij zoeken vooral iemand die zich realiseert dat het bij ORMIT om mensen draait. Iemand die met hoofd en hart vorm geeft aan het recruitmentproces. Je passie voor het vinden van de juiste match laat jij zowel intern als naar kandidaten blijken. Je weet wat de visie, het concept en het imago van ORMIT is en draagt (en straalt) dit naar buiten uit – zo kunnen kandidaten precies inschatten wat ze van ORMIT kunnen verwachten. O ja, wij lachen ook graag, dus een gezonde dosis humor is meer dan welkom. Wat wij ook belangrijk vinden:

 • HBO-WO werk- en denkniveau

 • Resultaatgerichtheid

 • Goede communicatieve vaardigheden

 • Een positieve “can do” instelling

 • Je bent een digital native en werkt met gemak in online systemen

 • Je wilt je graag verder ontwikkelen als recruiter

Wat biedt ORMIT?

Goede arbeidsvoorwaarden, een opleidingsbudget, laptop en telefoon. Daarnaast zijn ook zaken als pensioen goed geregeld, en zijn er volop mogelijkheden tot ontwikkeling. Je hebt recht op 27 vakantiedagen en we stellen een budget van €500 beschikbaar om je eigen home-office te upgraden. We vinden goed werkgeverschap erg belangrijk en staan bekend om onze informele, dynamische, mens- en ontwikkelgerichte werksfeer.

Enthousiast over deze vacature?

Stuur je brief en curriculum vitae per e-mail naar werving@ormit.nl, ter attentie van Caroline Paauw. Voor vragen kun je contact opnemen op telefoonnummer 030 – 29 84 300 of via bovengenoemd e-mailadres.

Andere vacatures

werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Business Development Manager

Sales

Ormit Talent - De Bilt

ORMIT zoekt een verbinder die onze bestaande en nieuwe klanten gaat ondersteunen op het gebied van talent ontwikkeling. De young professionals in onze traineeships en ontwikkel programma’s zijn het management van morgen, bedrijven staan dan ook te springen om onze talenten tijdelijk of vast in te zetten op complexe vraagstukken binnen hun organisatie. Wat werken bij ORMIT waardevol maakt, is dat je als Business Development Manager een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het invullen van de behoefte van onze klanten aan talent, maar ook jong talent kunt helpen met het verwezenlijken van hun ambities.

Om deze brug te kunnen slaan is het belangrijk dat je de behoeftes van de klant centraal stelt en deze weet te vertalen naar een passende talentoplossing. Deze functie maakt deel uit van het salesteam, maar bij het realiseren van klantoplossingen werk je in projectteams nauw samen met verschillende collega’s.

Solliciteer nu!

Business Development Manager
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO

Consulting, Banking / Finance

Ormit Talent - Nederland

Ben jij ondernemend en innovatief? En zie jij met behulp van digitalisering en data kansen om processen te verbeteren? Je barst van het talent. Dus je wilt meer! Zoals bijdragen aan transformaties op thema’s als klantbeleving en duurzaam bankieren. Heb jij het lef om met jouw talent aan de slag te gaan bij ABN AMRO?

Consultancy Talent Programma @ ABN AMRO
werken bij ormit talent
Aanmelden tot en met

Young Data Science Ontwikkelprogramma @ Vlammrs

IT / ICT, Overige

Ormit Talent - Utrecht

“We believe in the full potential of data by investing in young data talents and teaching them exceptional skills in personal leadership and data expertise”

Young Data Science Ontwikkelprogramma @ Vlammrs