Overslaan en naar de inhoud gaan

Business Analist Supply Chain

Bedrijf: Pon
Richting(en): Supply Chain |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Leusden
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Pon

Wat ga je doen

Als Business Analist Supply Chain op de afdeling Supply & Support ben je samen met 2 directe collega’s verantwoordelijk voor het uitvoeren en begeleiden van Supply Chain projecten. Je vertaalt (nieuwe) behoeftes vanuit de business naar de best mogelijke oplossingen. Ook adviseer je opdrachtgevers, dealers en verschillende business afdelingen hoe bestaande Supply Chain processen en diensten te verbeteren. Vanuit Leusden vervult de afdeling Supply & Support een spilfunctie binnen de supply chain processen. Op deze afdeling werken 25 medewerkers aan het optimaal aansturen, begeleiden en verbeteren van de supply chain (parts) processen voor verschillende merken zoals Volkswagen, Skoda en MAN. Dagelijks wordt de adequate afhandeling van bestel- en retour processen ondersteund. Tevens wordt de best mogelijke beschikbaarheid binnen een assortiment van 1,6M artikelnummers gerealiseerd bij meerdere schakels in de keten.

Wat vragen we van jou

Opleiding op HBO of WO niveau (bij voorkeur Supply chain / logistiek of
bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica);
● Uitstekende communicatieve vaardigheden, enthousiasme, initiatief, is stressbestendig en een teamspeler;
● Analytische vaardigheden in combinatie met creativiteit; helicopterview en het vermogen om prioriteiten te stellen;
● Kennis van en ervaring in besturing en informatie systemen is een pre; (bv Slim4, SAP S4/Hana, Tableau Mendix, Python)
● Kennis van en ervaring met projectmatig werken;
● Ervaring met het managen van (klantverwachtingen en stakeholders en je wordt enthousiast van het samenwerken met verschillende lagen in de organisatie.

Wat bieden wij

Een leuke job binnen een dynamisch bedrijf in een professioneel en gedreven team. 

 • Een uitstekend salaris (tussen de € 3.550,00 en € 5.000,00 bij een fulltime dienstverband).
 • 20 vakantiedagen.
 • Een individueel keuzebudget: boven op je 20 vakantie dagen krijg je 8 extra vakantiedagen en 6 ADV dagen, 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 4,15% en een bonus van 4,15%, die je naar eigen inzicht mag inzetten/uitbetalen.
 • Een collectieve zorgverzekering met ruime werkgeversbijdrage.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Toegang tot Pon Vitality.
 • Reiskostenvergoeding 0,29* cent per kilometer (tot 30 km enkele reis). Standaard vergoeding 0,19 cent. Deze verhoging is t/m 31 december 2022 van toepassing of stopt als de benzine advies prijs een maand lang onder de € 1,80 cent per liter valt).
 • Alle ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen (individuele opleidingen, summer- en winterlabs).
 • Wij staan open voor flexibel werken waarbij de richtlijn is meer op locatie dan thuis.

Over de organisatie

Als je kiest voor Pon, kies je voor ‘de wereld van Pon’ waarin passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen we mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom bieden wij onze mensen vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. We willen ook dat je gezond blijft. Daarom bieden we je ook vanuit Pon Fit een gezondheidsprogramma aan. Pon Fit heeft een uitgebreid aanbod van sportprogramma’s en events tot aan medische check-ups, bedrijfsfysiotherapie, een zorgverzekeringspakket en coaching bij verandering op weg naar een gezonde leefstijl. Hierdoor krijgen wij topprestaties.


Pon is niet voor niets de laatste 10 jaar tot Top Employer uitgeroepen!
Nieuwsgierig naar wat wij nog meer doen bij Pon Logistics? Kijk eens op: www.ponlogistics.nl

Overige informatie

Klinkt deze job als jouw nieuwe uitdaging? Dan maken we graag kennis met je!

Solliciteer via de button op deze site en stuur jouw motivatie en CV mee. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hans Carels op 06-53378589 of via hans.carels@pon.com.

Ga naar de website van Pon

Andere vacatures

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Finance Pon Luxury Cars

Accounting, Banking / Finance

Pon - Amsterdam

Startdatum: 01 september 2022

serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Pon Luxury Cars vertegenwoordigt onze premium merken, zoals Porsche, Bentley, Bugatti en Lamborghini.Wil jij finance ervaring opdoen? En werken met de mooiste (auto)merken? 
Voor aankomende stageperiode zoeken wij een enthousiaste & energieke:

Stagiair(e) Finance 

Je werkt actief mee binnen de financiële administratie. Jouw taken bestaan onder andere uit het digitaal verwerken van inkomende facturen, het verwerken van bankmutaties en het betaalbaar stellen van facturen.
Je leert omgaan met diverse financiële systemen en de samenhang hiertussen. Daarnaast maak je kennis met het debiteurenbeheer en diverse rapportages. Je hebt contact met onze collega's, leveranciers en klanten.

Stagiair(e) Finance Pon Luxury Cars
werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Medewerker Verkoop Administratie Pon Luxury Cars

Banking / Finance

Pon - Leusden

Je hebt een belangrijke rol in een team van 10 mensen en bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de Verkoop Administratie van onze vestigingen in Nederland en Duitsland.
De belangrijke taken in jouw functie zijn o.a.:

 • Het verwerken van verzoeken tot facturatie.
 • Het controleren van verkoopdossiers op juistheid en volledigheid
 • Het bewaken van betalingen op verkoopdossiers.
 • Het rapporten van marges aan het management
 • Het verrichten van taken voor de maandafsluiting.
 • Onderhouden van contacten met interne en externe klanten.
Medewerker Verkoop Administratie Pon Luxury Cars
werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Service Adviseur Audi / Volkswagen - Den Bosch

Operations & Service, Engineering / Techniek

Pon - 's-Hertogenbosch

Werken in bij een werkplaatsreceptie met een digitale werkorder omgeving en waar je merk gekwalificeerd wordt opgeleid? Werken bij een automotive organisatie met leuke personeelsevents en waar het gezamenlijke resultaat telt?

Zomaar een werkdag bij ...
Nadat jij een training via de importeur hebt bijgewoond de vorige dag, kom je op de vestiging in Den Bosch binnen. Bij binnenkomst zie je dat jouw collega service adviseurs de nodige voorbereidingen treffen voor alle geplande bezoeken aan de werkplaatsreceptie. Je kijkt welke onderhoudswerkzaamheden er gepland staan. Je herkent de eerste klant die staat te wachten. Met een hartelijk welkom en een glimlach neem je de sleutels van de Audi E-tron in ontvangst, de klant is al online ingecheckt. Samen met de klant  neem je de klachten en gewenste onderhoudswerkzaamheden door. Je spreekt met de klant af op welke wijze je gedurende de dag contact houdt en dat de auto om 17.00 uur klaar is. De werkopdracht verwerk je digitaal en de sleutels gaan met de buitenpost rechtstreeks naar de werkplaats zodat de monteurs direct aan de slag kunnen met de auto, waarna je de volgende klanten helpt. Gedurende de dag werk je de werkorders bij, verzorg je de facturatie en heb je tussentijds overleg met een collega service adviseurs. Vanuit de werkplaats wordt het advies gegeven om banden te vervangen van een Audi A7. Veiligheid en kwaliteit staat voorop bij Van den Udenhout, je neemt dan ook contact op met de klant en legt de noodzaak van de extra werkzaamheden uit, waarna de toestemming in de digitale werkorder wordt verwerkt. Tussendoor vraag je toestemmingen voor onderhoud bij leasemaatschappijen aan. Om 15.00 uur zie je dat de Audi E-tron al gereed is en je informeert de klant dat de auto al eerde opgehaald kan worden. De gehele dag houd je de planning goed in de gaten. Aan het einde van de middag komen diverse klanten hun auto ophalen. Samen neem je de werkzaamheden door en vanuit een natuurlijk gastheerschap zorg je ervoor dat de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen.

Kortom, een dag vol hectiek en dynamiek en waarbij je een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van een bourgondisch autobedrijf met in totaal zo’n 500 medewerkers.

Service Adviseur Audi / Volkswagen - Den Bosch