Overslaan en naar de inhoud gaan

Front-end Developer Magento 2

Bedrijf: Pon
Richting(en): Online Marketing, IT / ICT |
Niveau: HBO
Locatie: Dieren
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wat ga je bij ons doen?

Ter uitbreiding van ons development team zoeken wij een gemotiveerde en zelfstandige 

Front-end developer Magento 2 (fulltime, 40 uur)

Als front-end developer ga je deel uit maken van het development team dat verantwoordelijk is voor de websites van Gazelle, maar ook van de verschillende zusterbedrijven zoals Kalkhoff, Focus, Cervelo en BBB. Voor deze gave merken werken wij met de nieuwste technologieën voor het verbeteren en uitbouwen van de (commerce) websites. 

Op onze digital afdeling werken we met ruim 25 specialisten aan verschillende disciplines, van UX design tot development. Er is een intensieve samenwerking tussen de teams waarin we kennisdeling en feedback geven erg belangrijk vinden. Op die manier zorgen we er voor dat jij uitgedaagd blijft en kunt doorontwikkelen in je technische kennis. Zie jij het zitten om een grote bijdrage te leveren aan mooie (commerce) websites en denk je daarin graag mee met het merk in technische oplossingen, dan zoeken we jou!

Je bent een medior of senior frontend ontwikkelaar met ervaring in het werken binnen een commerce framework (bij voorkeur Magento 2), die op de hoogte is (en wil blijven) van de laatste ontwikkelingen. Met jouw inbreng, drive en enthousiasme groeit het team verder in skills en professionaliteit. Bij het ontwikkelen maak je gebruik van je programmeer kennis en ervaring binnen enterprise omgevingen. Je hebt ruime ervaring in het werken met: HTML/CSS, LESS/SASS, Javascript frameworks als Jquery, Knockout, React, RequireJS. Aangezien de scheidslijn tussen front en backend development een grijs gebied is, is enige PHP kennis een vereiste, verder heb je ervaring in het gebruik van tooling als PHPStorm, GIT, Bitbucket en Jira.  

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stage Move Marketing team

Online Marketing, Marketing / Product Management

Pon - Amsterdam

De marketing en communicatie afdeling van Move is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die klaar is voor een meewerkstage waarbij in korte tijd alle facetten van Marketing & Communicatie voorbij komen voor de interactieve tentoonstelling in Move. We willen bestaande middelen verder verbeteren en nieuwe - vooral digitale - media nog beter integreren in onze middelenmix. Jij gaat hieraan actief en hands-on een bijdrage leveren en ondersteunt je collega’s bij de diverse overige activiteiten rondom alle Move projecten. Je kunt hierbij denken aan social media, website en direct mailings.

Aanmelden tot en met

Financieel Medewerker

Banking / Finance

Pon - Oosterhout

Binnen de financiële afdeling ben jij de spin in het web. Je assisteert in het voeren van de administraties van verschillende (buitenlandse) werkmaatschappijen, van debiteuren beheer tot het afsluiten van de boekhouding en het opstellen van financiële rapportages. Het financiële Shared Service Center wordt aangestuurd door de financiële directeur van Bike Mobility Services. Je rapporteert in deze functie aan de business controller van het Shared Service Center.

Jouw uitdaging
Groei betekent bestaande bedrijfsprocessen verbeteren en nieuwe processen neerzetten. Jij gaat de uitdaging met ons aan om het financiële Shared Service Center van de groep verder te professionaliseren. Voornamelijk voor de verschillende fietslease activiteiten zorg jij voor een correcte verwerking van de financiële administratie, facturatie en werk je, naast enkele ad hoc verzoeken, mee aan de voorbereidingen voor de maandafsluitingen van de verschillende bedrijven.

Aanmelden tot en met

Junior SOC Analist

IT / ICT

Pon - Almere

Als Junior SOC Analist zorg je ervoor dat de dagelijkse activiteiten met betrekking tot security monitoring en incident response vlekkeloos verlopen. Jij neemt het initiatief bij urgente en complexe incidenten en zorgt ervoor dat passende tegenmaatregelen tijdig worden getroffen.

Voor het nieuw op te zetten Security Operations Center van Pon zijn wij op zoek naar twee Junior SOC Analisten. Het doel van het Security Operations Center (SOC) is om de Pon bedrijven over de hele wereld te ondersteunen bij security taken op het gebied van Preventie, Detectie en Respons. Het SOC team wordt geleid door de Manager Security Operations en maakt deel uit van ons wereldwijde Security & Privacy Office.


Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden: 

  • Signaleren, analyseren en opvolgen van security incidenten waarbij je gebruik maakt van o.a. threat intelligence, vulnerability management en SIEM tooling
  • Het schakelen met diverse partijen binnen en buiten Pon
  • Helpen bij security gerelateerde vragen en oplossingen hiervoor aandragen
  • Op basis van je opgedane kennis en ervaringen, adviseer je ook over proactieve maatregelen om de meest voorkomende incidenten te voorkomen