Overslaan en naar de inhoud gaan

Integratie Engineer

Bedrijf: PostNL
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

Zorgen dat het complexe applicatie en IT landschap van PostNL keten breed op elkaar aansluit. Daarvoor zet je jouw analytisch skills en helicopterview in.

Wat ga je doen?

Als Integratie Engineer zorg je ervoor dat de applicaties (waaronder SAP) binnen de IT omgeving van PostNL op de juiste manier met elkaar communiceren en verbonden zijn. Daarvoor ben jij de organisatie brede schakel tussen de verschillende afdelingen en weet je de business requirements op de juiste manier te vertalen naar technische oplossingen. Projecten waar jij de komende periode aan zal gaan werken zijn onder andere het overzetten van het CPI platform naar Cloud Foundry, een Amazon integratie, lifecycle management van de huidige platforms en het lanceren van PoC's in samenwerking met architecten voor nieuwe initiatieven. 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jou worden de nieuwste technologische ontwikkelingen doorgevoerd en de IT dienstverlening geoptimaliseerd. Hierdoor bied jij toegevoegde waarde voor zowel de collega’s van PostNL als onze klanten. 

Wat breng jij mee?

 • HBO of WO werk- en denkniveau met een IT specialisatie;  
 • Een duidelijke technische affiniteit en sterke ervaring in stakeholder management;  
 • Werkervaring in een regierol op het gebied van Integratie;  
 • Kennis en ervaring met SAP CPI en AWS Integratie Services;  
 • Kennis van security concepten en integratieprotocollen en kennis van SSL certificaten, SOAP, API´s, AMQP, OData, SFTP, SNS, SQS en S3.  

Door jouw communicatieve vaardigheden en helicopterview ben je sterk in het samenwerken en afstemmen met alle partijen binnen de keten, zowel intern en extern. Je bent analytisch zeer sterk, waardoor je de impact van wijzigingen kunt bepalen en bijzondere verstoringen kunt oplossen.   

Wat bezorgen we jou?

 • Een salaris van minimaal €3.974,53 tot maximaal €5.629,008,-  bruto per maand (schaal 11*) bij 37 uur;   
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;   
 • Collectieve zorgverzekering een goede pensioenregeling via ons eigen PostNL pensioenfonds;  
 • Korting op o.a. fietsen, elektronica, kleding, sporten, dagjes uit en vakanties;  
 • Geweldige kantoorlocatie in Den Haag met uitstekende OV bereikbaarheid;  
 • Een flexibele manier van werken en gefaciliteerd met een laptop en smartphone;  
 • Prettige, informele werkomgeving en gemotiveerde collega’s.  

Je werkt als Integratie Engineer in een grootschalige enterprise- en dynamische (cloud) omgeving. Je gaat aan de slag met uitdagende vraagstukken, waarbij je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. We vinden het belangrijk te investeren in jou als collega om samen positieve resultaten te boeken.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Aziz Dinmohamed, Corporate IT Recruiter, via 06 13 933 923 of aziz.dinmohamed@postnl.nl

Ga naar de website van PostNL

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Medior Data Analist

IT / ICT, Marketing / Product Management / Brand Management

PostNL - Den Haag

Als Data Analist ben je verantwoordelijk voor het oppakken van data-analyse vraagstukken die vooral spelen in het commerciële domein bij de business unit MailNL. Je speurt naar informatie uit verschillende bronnen en vertaalt deze naar concrete inzichten en adviezen over hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Je kunt daar je brainpower en eigen creativiteit in kwijt. Je werkt zelfstandig en secuur en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk en het werk van anderen. Je schakelt snel tussen verschillende projecten en houdt overzicht en de beoogde resultaten in acht. Je werkt actief samen met verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, om de diverse projecten succesvol te laten verlopen. Dit kun je doen als teamlid van het data team maar ook in een agile team. Je bent geïnteresseerd in business processen en weet data vraagstukken te vertalen naar een leesbaar inzicht. 

Medior Data Analist
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Junior IT Consultant IAM

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Zorgen voor de integratie van het securitybeleid en werken in een dynamisch omgeving waar je door de business én IT van PostNL wordt uitgedaagd om complexe vraagstukken over Identity and access beveiliging vraagstukken aan te pakken en op te lossen. Dat vraagt expertise op het gebied van IAM, SSO en MFA oplossingen alsmede planning & daadkracht bij implementaties.

Junior IT Consultant IAM
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Manager Data & Analytics

IT / ICT, HRM / Recruitment

PostNL - Den Haag

Als Manager HR Data & Analytics ben je een people manager die gedreven is om met data oplossingen en analytische vraagstukken aan de slag te gaan. Jij staat voor fact based besluitvorming en hebt affiniteit met de wereld van HR Analytics.

Manager Data & Analytics