Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Strategic/Key Accountmanager

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Zorgen dat klanten worden voorzien van advies en passende oplossingen worden geboden. Dat vraagt om een resultaat- en klantgerichte Junior Key Accountmanager.

Wat ga je doen?


Als Junior Strategic/ Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor ondersteuning aan strategische, tactische en operationele ontwikkelingen bij strategische en key accounts van PostNL Pakketten. Je gaat je bezighouden met het uithogen van het marktaandeel door op een proactieve wijze kansen te signaleren en benutten en actief meedenken aan oplossingen voor onze klanten. De focus ligt op Pakketten & Logistiek maar je zet je ook PostNL breed in voor omzet en diensten. 
Het klantenpakket zal bestaan uit circa 4 tot 10 klanten die van hoge strategische waarde zijn voor PostNL. Je ondersteunt in het proces om waarde te creëren bij klanten en hoe PostNL in deze behoeften kan voorzien.

Je verantwoordelijkheden
-    Verantwoordelijk voor ondersteuning aan strategische, tactische en operationele ontwikkelingen bij circa 4 tot 10 strategische en key accounts;
-    Verantwoordelijk voor omzet en marketshare; 
-    Je fungeert als aanjager voor de accountstrategie;
-    Toepassen van de Hovingh & Partner werkwijze;
-    Je stelt lange termijn doelstellingen op en werkt deze verder uit in een korte termijn actieplan.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. Om onze ambitie waar te maken onderhouden we een gezonde relatie met al onze klanten. 

Wat breng jij mee?

    Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau;
-    Afgeronde opleiding in commerciële richting;
-    1-2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
-    Aantoonbare ervaring met e-commerce en bekend met Hovingh & Partners filosofie;
-    Je bent communicatief sterk en in staat klanten aan ons te binden;
-    Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
-    Je bent leergierig, enthousiast, creatief en ondernemend;
-    Flexibele instelling en aanpassingsvermogen binnen de dynamiek van het bedrijf.

 

Wat bezorgen we jou?

een salaris van €3.721 tot maximaal €5.178 bruto per maand (schaal 10) bij 39,25 uur; 
-    8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;  
-    Auto van de zaak;
-    collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
-    goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
-    mogelijkheid tot thuiswerkvergoeding in combinatie met een tegemoetkoming in je reiskosten;
-    zelfstandigheid en vrijheid om je functie uit te voeren.

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.  
 
Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat je bij je indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. 

We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet. Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Pim van der Velde (Recruiter) via 06-49637040.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.

 • Afbeelding verwijderd.

  2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.

 • Afbeelding verwijderd.

  3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.

 • Afbeelding verwijderd.

  4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.

 • Afbeelding verwijderd.

  5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!

Andere vacatures

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Agile Coach

Consulting

PostNL - Den Haag

Zorgen voor het trainen en coachen van mensen en teams en nieuwe inzichten om samen het Lean & Agile programma beter te maken. Dat vraagt om sterk analytisch vermogen, bedrijfskundig inzicht en sterk in stakeholdermanagement.

Agile Coach
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Medior Data Analist

IT / ICT, Marketing / Product Management

PostNL - Den Haag

Als Data Analist ben je verantwoordelijk voor het oppakken van data-analyse vraagstukken die vooral spelen in het commerciële domein bij de business unit MailNL. Je speurt naar informatie uit verschillende bronnen en vertaalt deze naar concrete inzichten en adviezen over hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Je kunt daar je brainpower en eigen creativiteit in kwijt. Je werkt zelfstandig en secuur en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk en het werk van anderen. Je schakelt snel tussen verschillende projecten en houdt overzicht en de beoogde resultaten in acht. Je werkt actief samen met verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, om de diverse projecten succesvol te laten verlopen. Dit kun je doen als teamlid van het data team maar ook in een agile team. Je bent geïnteresseerd in business processen en weet data vraagstukken te vertalen naar een leesbaar inzicht. 

Medior Data Analist
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Meewerk- en afstudeerstage Business Development Home & Garden

Marketing / Product Management

PostNL - Den Haag

Startdatum: 01 september 2022

Je bent onderdeel van het commerciële sectorteam Home & Garden. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bezorgen van XL-producten voor in en om het huis (van wasmachines tot aan gordijnen). Naast het bezorgen van deze producten, bieden we ook extra services aan zoals het installeren en monteren van producten.  
Je zal meewerken of afstuderen onder begeleiding van de Business Development Manager. Dit betekent dat jouw werkzaamheden variëren, waarbij ook veel eigen inbreng mogelijk is. Denk aan nieuwe markten en onderzoek, de customer journey optimaliseren of de behoefte van consumenten en klanten in kaart brengen. Tijdens jouw stage maak je deel uit van een klein en hecht team, bestaande uit nog een andere stagiair, meerdere accountmanagers en een cluster manager. 

Meewerk- en afstudeerstage Business Development Home & Garden