Overslaan en naar de inhoud gaan

Mendix Developer/Consultant

Bedrijf: PostNL
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

"Werk samen met ons om van PostNL een 'logistical tech (driven) company' te maken door Mendix applicaties te bouwen voor onze kritieke logistieke processen".

Wat ga jij doen?

Als Mendix developer kom je te werken in een scrum team binnen onze afdeling 'Pakketten en Logistiek'. Vanuit hier bouwen we alle logistieke software waarmee we gemiddeld 1.1 miljoen pakketten per dag versturen. We hebben met deze afdeling de ambitie om uit te groeien tot het meest efficiënte en innovatieve logistieke post en e-commerce platform in de Benelux. Jouw werk heeft dus grote impact op onze dagelijkse bedrijfsvoering. Voor een aantal van onze meest kritieke systemen maken we gebruik van Mendix technologie. 

Dagdagelijks bekijk je samen met het businessteam hoe we onze logistieke processen slimmer, sneller en wendbaarder kunnen maken. We gebruiken hiervoor Mendix 8 en werken nauw samen met Mendix zelf om innovaties uit te testen in ons logistieke domein.

Momenteel hebben we 8 Mendix ontwikkelteams binnen het IT-pakketten en logistiek domein. Tezamen vormen ze een deel van onze kritieke supply chain waarbij je kunt denken aan ordermanagementsystemen, retoursystemen en 'bijzondere' logistieke processen voor bijvoorbeeld de bezorging aan ziekenhuizen.  Omdat we meerdere ontwikkelteams hebben, zullen we samen met jou bekijken welk team de beste match is. 

Onze ambitie

Al 220 jaar zijn we in staat met de markt mee te bewegen en zelfs een stap voor te lopen. Ons doel: de favoriete bezorger van Nederland blijven. We geloven dat vooroplopen in technologie en de inzet van logistieke intelligentie ons hierin helpt. Daarom vind je bij ons real-time besturingssystemen, en geavanceerde toepassingen van onder andere IoT,  AI , data science, CI/CD en Mendix toepassingen. Samen met jou willen we van PostNL een tech company maken.

Wat breng jij mee?

Je wordt enthousiast van technologie en low code Mendix toepassingen. Je wilt graag jouw ervaring in het bouwen, ontwerpen en verbeteren van Mendix systemen inzetten in een logistieke tech omgeving. Daarnaast heb je ideeën en/of denk je mee over hoe wij met Mendix technologie de favoriete bezorger van Nederland blijven.

Daarnaast heb je: 

  • Mendix advanced niveau of hoger door certificering en/of door werkervaring; 
  • Minimaal één jaar (maar bij voorkeur meer) ervaring als Mendix developer en/of consultant; 
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.   

Wat bezorgen we jou?

Als organisatie bevinden we ons in een unieke fase waarin je veel ‘greenfield’-situaties tegenkomt. Dit geeft je zelfstandigheid en vrijheid om je functie naar eigen invulling uit te voeren. We zijn ambitieus, maar je staat er niet alleen voor. Naast collega’s vanuit verschillende IT-disciplines en een engineering community krijg je ondersteuning vanuit logistiek specialisten en collega’s met verschillende achtergronden. Samen maken we PostNL een ‘tech company’. Jouw ontwikkeling gaat verder dan deze functie. We zullen je stimuleren te groeien als persoon en faciliteren met de juiste doorgroeimogelijkheden. 

Daarnaast ontvang je: 

  • Een salaris van € 3.974 tot € 6.549 (salarisschaal 11/12) op basis van 37 uur per week;   
  • Een werkweek van 32-37 uur met een gezonde ‘werk-privé’ balans; 
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een engineering laptop, telefoon, vakantiegeld, pensioen, winstdeling en thuiswerkvergoeding. 

Interesse? 
Ben je er klaar voor om mee te bouwen aan mission critical Mendix oplossingen en om van PostNL een tech organisatie te maken? Solliciteer dan als Mendix developer door het delen van je cv. 
PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. 

Ga naar de website van PostNL

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Integratie Engineer

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Zorgen dat het complexe applicatie en IT landschap van PostNL keten breed op elkaar aansluit. Daarvoor zet je jouw analytisch skills en helicopterview in.

Integratie Engineer
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Junior IT Consultant IAM

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Zorgen voor de integratie van het securitybeleid en werken in een dynamisch omgeving waar je door de business én IT van PostNL wordt uitgedaagd om complexe vraagstukken over Identity and access beveiliging vraagstukken aan te pakken en op te lossen. Dat vraagt expertise op het gebied van IAM, SSO en MFA oplossingen alsmede planning & daadkracht bij implementaties.

Junior IT Consultant IAM
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Manager CX Data en Onderzoek

IT / ICT

PostNL - Den Haag

Zorgen voor klantgericht denken, zowel binnen de organisatie als naar buiten toe, leiding geven aan een zelfsturend en inhoudelijk sterk team van Data Analisten en Onderzoekers. En de verbindende factor zijn tussen de klantdata die door het team wordt onderzocht en gemeten en de rest van de organisatie als het gaat om delen, analyseren en interpreteren van Klant Data & onderzoek. Kortom: je bent de ambassadeur voor klantgericht denken. Dat vraagt om een data-jager met gevoel voor commercie en stakeholdermanagement en leiderschap.

Manager CX Data en Onderzoek