Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Finance Consultant

Bedrijf: Profource
Richting(en): Consulting, Banking / Finance, Accounting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Profource

“Dutch speaking and writing proficiency is required”

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Legaal jobhoppen mét een contract voor onbepaalde tijd? Als Junior Finance Consultant ga je aan de slag bij de klant en zit je op het snijvlak van Finance en IT. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat in huis. De perfecte plek voor een carrière waar je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw ontwikkeling.

Dit staat je te wachten

Je draait telkens 3 tot 9 maanden mee op de financiële afdeling van de klant. Hier leer je de fijne kneepjes van Finance en complexe processen kennen. Hier leer je de fijne kneepjes van het financiële en optimalisatieproces kennen. Ook ontdek je de mogelijkheden van het softwarepakket dat de bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgever ondersteunt.

Heb je eenmaal de basis onder de knie? Dan komt de consultant in jou naar boven. Dat begint met inzicht. Hoe verlopen processen nu? Je kijkt waar het probleem zit, en lost het op. Dan volgt advies. Hoe kun je de bestaande processen verbeteren? En wat is daarvoor nodig? Van een Oracle knoppen training tot een workshop financiële processen voor de hele afdeling – jij mag het bedenken. Kortom: brandjes zien, brandjes blussen, en het volgende brandje voorkomen.

Je staat er niet alleen voor en wij zorgen voor de juiste begeleiding en samenwerking. Afhankelijk van jouw doelen en ontwikkeling duurt de Junior Consultancy fase 0 tot 3 jaar ga je samen met jou teammanagers bespreken in welke richting je wil gaan specialiseren. Binnen Profource wachten dan ook interessante functies als Controller, Business Consultant of Oracle implementatie consultant op je.

Dit ben jij

Jij bent altijd op zoek naar verbetering. Beren op de weg? Zeker niet. Dit is voor jou een uitgelegen kans om alles anders te doen en aan de slag te gaan met oplossingen. En weet jij hoe je dat het beste kunt aanpakken? Dan deel jij jouw inzichten graag met je collega’s. Daarnaast ben je ambitieus en heb je affiniteit met cijfers. Je wil graag nieuwe dingen leren en hebt al enige ervaring met het Finance vak. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

  • Je hebt minimaal een hbo of wo-opleiding afgerond.
  • Je herkent je in onze kernwaarden!

Dit krijg je ervoor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ons opleidingstraject van ruim 90 opleidingen en trainingen is daarbij een goede aanvulling. Zo haal jij het maximale uit je carrière. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Legaal jobhoppen, met een vast contract voor 40 uur!
  • Een passend salaris met twee evaluatiemomenten in het eerste jaar.
  • Een leaseauto met Europese tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie!
  • Een bruto bonusregeling per jaar.
  • 26 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld.

Dit zijn de voordelen van werken bij Profource

Binnen Profource heb je diverse carrièreperspectieven. Afhankelijk van wat jij wilt en welke ambitie je hebt. Wij zorgen er in ieder geval samen voor dat je door middel van begeleiding en trainingen jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen. Hoe we dat doen? Dat lees je op onze website!

Ga naar de website van Profource

Andere vacatures

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Subsidies

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Randstad

Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren? In dit Traineeship help jij bedrijven om snel duidelijkheid te geven of zij in aanmerking komen voor een subsidieregeling. En ontwikkel je je in korte tijd verder tot adviseur. Hou je van veel diversiteit in je werk? Start direct mét een vast contract en draag je steentje bij! 

Traineeship Subsidies
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Finance & IT

Accounting, Consulting, IT / ICT

Profource - Randstad

Startdatum: 01 mei 2022

Let op! Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor dit Traineeship met startdatum 1 mei 2022. 

Wil jij je in een korte tijd verder ontwikkelen tot Consultant op het snijvlak van Finance & IT? Houd jij van diversiteit en van het optimaliseren van processen? In dit Traineeship help jij bedrijven met hun financiële processen en brengt het naar een hoger level. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship Finance.

Traineeship Finance & IT
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Business IT

IT / ICT, Consulting

Profource - Randstad

Zie jij de toekomst in IT? En wil je er achter komen waar jouw kracht ligt? Zorg jij ervoor dat onze klanten hun systeem zo optimaal mogelijk gebruiken? In dit Traineeship ontwikkel jij je tot Consultant en word je onderdeel van het ERP team binnen Profource. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship ERP.

Traineeship Business IT