Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior IT Developer

Bedrijf: Profource
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Profource

Wil jij aan de slag gaan met nieuwe technologie binnen Oracle? Én daarmee het verschil maken bij de klant? Jij gaat projectmatig aan de slag voor een van onze klanten en werkt samen in een projectteam. Zie jij procesverbeteringen in het systeem? Dan zorg jij met jouw team voor creatieve oplossingen en werkt dit verder uit. Klinkt goed toch?

Dit staat je te wachten

Wat ga je dan precies doen? Je werkt met de nieuwste Cloud applicaties o.a. Oracle Cloud ERP of Oracle NetSuite. Of je helpt bij het realiseren van integraties met andere bedrijfsapplicaties of front-end applicaties. Jij zoekt uit wat de klant nodig heeft, en vertaalt dat naar een technische oplossing.

De ene dag werk je met SOAP en REST services, de andere dag integreer je applicaties via API of bouw je BI rapportages waar de mogelijkheden van de applicatie stoppen. Heeft de klant behoefte aan een interactief dashboard met een live feed? Ask no more en voor je het weet staat het BI rapport geprojecteerd op de tv!

Naast het bouwen van maatwerkoplossingen koppel je applicaties met elkaar om bedrijfsprocessen te integreren. Zou een proces geautomatiseerd kunnen worden? Dan ga je aan de slag met het bouwen van RPA robots.

Een veelzijdige rol dus waar iedere dag een nieuwe uitdaging je te wachten staat.

Dit ben jij

Jij bent ambitieus en wil graag nieuwe dingen leren, pionieren en adviseren. Je bent een echte uitzoeker en geeft niet op bij een eerste obstakel. Jij zorgt ervoor dat je diep in het systeem duikt, uitzoekt waar verbeteringen liggen en komt dan met een oplossing voor het probleem. Want opgeven zit er bij jou niet in.

Jij wordt enthousiast van termen als Dell Boomi, Javascript en Oracle Cloud. Je wil daarin graag verder ontwikkelen en een echte kenner worden. Daarnaast weet jij hoe je een moeilijke technische taal, duidelijk en overtuigend kunt overbrengen aan de klant. Want niet iedereen is zo’n technische mastermind zoals jij. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

  • Je hebt minimaal een hbo of wo-opleiding afgerond richting Business IT & Management, Informatica of Toegepaste Wiskunde.
  • Jij bent een slimme doener, die zin heeft om door te groeien en leuk samen te werken in een team van consultants.
  • Je herkent je in onze kernwaarden!

Dit krijg je ervoor terug

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

  • Legaal jobhoppen, met een vast contract voor 40 uur!
  • Een jaar lang keuze uit duizenden cursussen via de Udemy Business Acadamy.
  • Een passend salaris met twee evaluatiemomenten in het eerste jaar.
  • Een leaseauto met tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie!
  • Een bruto bonusregeling per jaar.
  • 26 vakantiedagen per jaar.

Ga naar de website van Profource

Andere vacatures

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Finance & IT

Accounting, Consulting, IT / ICT

Profource - Randstad

Startdatum: 01 mei 2022

Let op! Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor dit Traineeship met startdatum 1 mei 2022. 

Wil jij je in een korte tijd verder ontwikkelen tot Consultant op het snijvlak van Finance & IT? Houd jij van diversiteit en van het optimaliseren van processen? In dit Traineeship help jij bedrijven met hun financiële processen en brengt het naar een hoger level. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship Finance.

Traineeship Finance & IT
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Business IT

IT / ICT, Consulting

Profource - Randstad

Zie jij de toekomst in IT? En wil je er achter komen waar jouw kracht ligt? Zorg jij ervoor dat onze klanten hun systeem zo optimaal mogelijk gebruiken? In dit Traineeship ontwikkel jij je tot Consultant en word je onderdeel van het ERP team binnen Profource. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship ERP.

Traineeship Business IT
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Traineeship Consultancy

Banking / Finance, IT / ICT, Sales

Profource - Randstad

Startdatum: 01 mei 2022

Let op! Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar voor dit Traineeship met startdatum 1 mei 2022. 

Ben jij afgestudeerd en nog niet helemaal zeker van de volgende stap? Zie jij jezelf als Consultant aan de slag gaan en vind jij ontwikkeling nét zo belangrijk als wij? Profource begrijpt dat de stap na jouw studie niet de makkelijkste is. Wij willen jou daarin helpen. Bij ons start je direct met een vast contract én een leaseauto in één van onze Traineeships naar keuze!

Traineeship Consultancy