Overslaan en naar de inhoud gaan

CMAAS Associate Financial Services - Regulatory

Bedrijf: PwC
Richting(en): Alle richtingen |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

PwC’s Financial Services (“FS”) team van de business unit Capital Markets & Accounting Advisory Services (“CMAAS”) adviseert banken en verzekeraars op gebied van risicomanagement, regulatory requirements (prudentiele regelgeving, in het bijzonder CRR, CRD IV, Basel III & IV en de EBA-standaarden) en accounting.

Om de succesvolle groei van ons team voor te zetten, zijn we op zoek naar een collega die zich willen specialiseren in risicomanagement en prudentiële regelgeving in de bancaire sector.

Wie ben jij?

Je bent (bijna) klaar met je studie en bent op zoek naar een uitdagende functie in de financiële sector. Je wilt groeien, relaties opbouwen, impact maken en het maximale uit jezelf en je collega’s halen. Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Je hebt (bijna) een masterdiploma in economie/rechten/bedrijfsadministratie/wiskunde/econometrie, of een gerelateerde studie, afgerond met uitstekende resultaten;
  • Je hebt interesse om je kennis te verbreden en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van prudentiële regelgeving en risicomanagement;
  • Je kan goed onder werkdruk presteren en je bent gecommitteerd om deadlines te halen;
  • Je bent een teamplayer en zorgt voor een prettige werksfeer; en
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Associate ben je betrokken bij het adviseren van klanten over een breed scala aan regulatory topics zoals de CRR (bijv. ICAAP, ILAAP, en Pillar III), regulatory reporting en de impact van aankomende regelgevingen. Ook kun je betrokken worden bij regulatory due diligence projecten in een deal-enviroment. Voor deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de recente regulatory ontwikkelingen, zoals de EBA- en de Basel standaarden.

Samen met het team ben je betrokken bij het gehele proces vanaf het eerste contact met de klant tot en met het moment van het opleveren van de projectdeliverable. De onderstaande beschrijvingen zijn ook belangrijke onderdelen van jouw taken:

  • Je werkt nauw samen met klanten om complexe regulatory vraagstukken op te lossen;
  • Je helpt proactief bij het beheer van een klantenportefeuille, door aan meer ervaren collega’s te rapporteren;
  • Je wordt actief betrokken bij business development om kansen bij nieuwe en bestaande klanten te identificeren; en
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van jouw eigen technische inzicht en die van jouw teamleden.
Ga naar de website van PwC

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Accounting, Reporting & Compliance

Consulting, Accounting

PwC - Nederland

Ben jij innovatief, leergierig, ambitieus, ondernemend, een echte teamplayer, financieel onderlegd, nieuwsgierig naar (nieuwe) technologische mogelijkheden en wil je werken bij een dynamische afdeling waar onze values belangrijk zijn maar ook de fun-factor niet wordt vergeten. Dan zoeken wij jou!

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Afstudeerstage Consulting Finance binnen de Commerciële Sector

Accounting, Consulting

PwC - Amsterdam

Ben jij bijna klaar met je finance-gerelateerde Master aan de Universiteit? Wil jij het schrijven van je scriptie combineren met het opdoen van ervaring binnen een wereldwijd opererend adviesbedrijf? Dan hebben we het perfecte stageprogramma voor jou.
Binnen dit stageprogramma ben je onderdeel van een pool van stagiairs. Terwijl je een gestructureerd programma volgt heb je de unieke kans om het schrijven van je scriptie te combineren met het ondersteunen bij echte klantopdrachten binnen ons Finance Consulting team.
Tijdens de stage word je gekoppeld aan een supervisor/buddy uit ons Finance team, die je wegwijs maakt en begeleidt. Hiernaast heb je toegang tot alle informatiebronnen van PwC die doorgaans niet beschikbaar zijn aan de universiteit. Bovendien is een succesvolle stage dikwijls een goede eerste stap op weg naar verdere carrièremogelijkheden binnen PwC.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Audit Business Course

Accounting

PwC - Online

Startdatum: 18 november 2021

Overweeg jij een toekomst in accountancy?  Ben je op zoek naar inzicht en coaching voor je toekomstige carrière? Wil jij genieten van unieke en uitdagende plekken? Ben jij een Master (WO) Accountancy student? Wil jij werken aan realistische klantcases? Wil je kennismaken met meerdere klant sectoren? Dan is onze Audit Course zeker iets voor jou. Ontvang als eerste gedetailleerde informatie over onze audit course door je nu alvast in te schrijven! Jij toont je interesse en wij houden je op de hoogte. 

In verband met Covid-19 staan onze reismogelijkheden nog niet vast. We zijn er druk mee bezig om een fantastische locatie te regelen voor deze exclusieve course! Één ding kunnen we wel verklappen: of het nu een fysieke reis of virtuele reis wordt, onze Audit Course 2021 is zeker één om niet te missen!  

Door je in te schrijven voor deze geweldig leerzame course kun jij PwC beter leren kennen en je mogelijkheden binnen onze Audit praktijk op een leuke manier verder ontdekken. Meer weten?