Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultant Employment Tax Rotterdam

Bedrijf:
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Beschrijving

Wil jij als adviseur betrokken worden bij de uitdagingen en de kansen met betrekking tot fiscale vraagstukken rondom de loonheffingen bij onze klanten, waarbij je on-the-job begeleiding krijgt zodat jij je als professional verder kunt ontwikkelen? Solliciteer dan op de vacature van Consultant  Employment Tax. Voor ons landelijke team zoeken wij enthousiaste nieuwe collega’s voor onze locaties: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Dit ga je doen

Binnen onze praktijk werk je voor nationale en internationale klanten waarbij je adviseert op het gebied van loonheffingen. De werkzaamheden van ons team zijn breed ingestoken op het gebied van arbeid en beloning: zoals risicobeheersing, proceswerk, wet technisch belastingrecht, sociale verzekeringen en arbeidsvoorwaarden. Wij zijn continu bezig met innovatie, data analyses en techniek. Samen met een (senior) manager ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille. Daarnaast begeleid je minder ervaren collega’s.

Hier herken je jezelf in

Je wilt jezelf ontplooien en wilt werken aan vaardigheden, inzichten en relaties die je de rest van je carrière van pas zullen komen. Verder ben je benieuwd naar de ontwikkelingen binnen je vakgebied en gedreven om het verschil te maken met jouw team. Bovendien kun je je goed inleven in je collega's en stakeholders en heb je oog voor ieders meerwaarde. Tot slot heb je sterke communicatieve vaardigheden en kan je ingewikkelde fiscale en niet-fiscale onderwerpen begrijpelijk aan de klant overbrengen, zowel schriftelijk als mondeling. Je zit vol energie en:

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht;

 • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels;

Dit bieden wij
We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We bieden je toegang tot het wereldwijde PwC netwerk, waarin je jouw kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals op loonbelasting én andere disciplines. Daarnaast bieden wij:

 • Veel trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

 • Een passend salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder een ‘well-being budget’. Dit is een persoonlijk jaarlijks budget van € 1.000,- uit te geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching, wellness en noise cancelling headphones;

 • Compleet ingerichte, ergonomische thuiswerkplek met een tweede beeldscherm;

 • Maandelijkse internetvergoeding;

 • Een leaseauto/autoregeling, laptop en iPhone;

 • 30 vakantiedagen per jaar; 

 • Hybride werken bij de klant, thuis en op kantoor;

 • De mogelijkheid om je binnen reguliere werktijden in te zetten voor Corporate Responsibility, verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment;

 • Leuke informele activiteiten, zoals: borrels, een kerstgala en een skiweekend.

Aan de slag bij PwC

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief, cijferlijst en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Klik op de rode knop en solliciteer direct! Na je sollicitatie: 

 • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox.

 • Binnen twee weken nemen we contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek.

Iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment in. Afhankelijk van de uitslag ontvang je een uitnodiging voor een eerste interview. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure. Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de functie Consultant Employment Tax bij PwC? Dat kan! Sjoukje Fischer staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp: sjoukje.fischer@pwc.com of via +31 (0)6 81364863.

Ga naar de website van PwC

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Rotterdam)

Consulting, Accounting

- Rotterdam

Ben jij innovatief, leergierig, ambitieus, ondernemend, een echte teamplayer, financieel onderlegd, nieuwsgierig naar (nieuwe) technologische mogelijkheden en wil je werken bij een dynamische afdeling waar onze values belangrijk zijn maar ook de fun-factor niet wordt vergeten. Dan zoeken wij jou!

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Rotterdam)
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven)

Consulting

- Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met toenemende complexe wet– en regelgeving, overheden die volledige transparantie eisen en een toenemende (real-time) informatiebehoefte bij interne en externe stakeholders van de onderneming. Wil jij hét verschil maken ten aanzien van deze grote uitdagingen voor onze klanten? Ben je daarnaast nieuwsgierig naar de inzet van nieuwe technologische oplossingen en ben je een teamplayer? Dan is dit jouw vacature!

Dit ga je doen

Als consultant Accounting, Reporting & Compliance help je bedrijven bij het in control zijn over hun compliance- en reporting processen. Dit doe je onder andere door te adviseren over de inrichting van de interne financiële processen en het identificeren en implementeren van nieuwe technologische oplossingen bij de klant. Hiermee stel je bedrijven in staat om hun compliance op orde te hebben en te kunnen rapporteren aan alle relevante interne en externe stakeholders. 

Je start in een brede rol (‘traineeship’) en komt te werken in een informeel multidisciplinair team van accountants, fiscalisten en data- en technologie specialisten. Dit is een energiek en gemotiveerde groep mensen met grote groeiambities. Uiteindelijk groei je binnen het team toe naar de expertise waarin jij je het meeste thuis voelt.

Dit zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je bent betrokken bij de advisering aan ondernemingen om te anticiperen op enerzijds de informatiebehoeften van relevante stakeholders en anderzijds de veranderende wet- en regelgeving en bepaalt hoe zij hun financiële functie optimaal kunnen inrichten.

 • Je adviseert en ondersteunt ondernemingen ten aanzien van het optimaliseren van financiële en administratieve processen (automatisering).

 • Met behulp van technologische mogelijkheden, zoals data-extractie en dashboarding help je klanten optimaal gebruik te maken van hun beschikbare data voor interne rapportages, maar ook voor externe rapportageverplichtingen.

 • Om klanten optimaal te kunnen adviseren over de inrichting van hun financiële processen, zal je in de eerste jaren van je carrière ook betrokken zijn bij het samenstellen van de statutaire jaarrekening/publicatiestukken, alsmede het voorbereiden en opstellen van fiscale aangiften.

Krijg een nog betere indruk van onze afdeling via onderstaande video:

https://www.youtube.com/watch?v=ItA0YbzyuvY

Hier herken jij jezelf in

Je bent op zoek naar een afwisselende baan in een dynamische omgeving. Je wilt theoretische kennis in de praktijk brengen, nieuwe (technologische) kennis opdoen en deinst niet terug voor uitdagingen. Je barst van de energie en verder:

 • Heb je een afgeronde wo- of hbo-opleiding (met wo ambitie) in bijvoorbeeld Finance & Control, Bedrijfseconomie, Accountancy of een andere financiële richting;

 • Ben je goed met cijfers, analytisch sterk en bent in staat snel verbanden te leggen;

 • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels.

Dit bieden wij 

We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We bieden je toegang tot het wereldwijde PwC netwerk, waarin je jouw kennis, ideeën en vragen kunt uitwisselen met ervaren professionals van verschillende disciplines. Daarnaast bieden wij:

 • Veel trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

 • Een passend salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder een ‘well-being budget’. Dit is een persoonlijk jaarlijks budget van € 1.000,- uit te geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching, wellness;

 • Compleet ingerichte, ergonomische thuiswerkplek met een tweede beeldscherm;

 • Maandelijkse internetvergoeding;

 • Een leaseauto/autoregeling, laptop en iPhone;  

 • 30 vakantiedagen per jaar; 

 • Hybride werken bij de klant, thuis en op kantoor in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Eindhoven;

 • De mogelijkheid je binnen de reguliere werktijden in te zetten voor Corporate Responsibility, verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/of recruitment;

 • Leuke informele activiteiten, zoals: borrels, een kerstgala en een skiweekend. (Tijdens COVID-19 kun je rekenen op online events).

Aan de slag bij PwC

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief, cijferlijst en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Vertel ons ook waarom je voor Accounting, Reporting & Compliance én deze rol kiest. Klik op de rode knop en solliciteer direct!

Na je sollicitatie: 

 • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox.

 • Binnen twee weken nemen we contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek.

 • Iedereen enthousiast? Dan plannen we een online assessment en (digitale) afspraak in. Afhankelijk van je score ontvang je een uitnodiging voor een eerste interview. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de functie Consultant Accounting, Reporting & Compliance bij PwC? Of een kop koffie drinken met een professional? Dat kan! Hugo staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp. 

Hugo Verdonk

hugo.verdonk@pwc.com

+31 06 484 557 42

Consultant Accounting, Reporting & Compliance (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven)
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Tax Strategy & Operations (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)

Consulting, Fiscaal

- Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Onze klanten leven in een wereld waarin good tax governancesustainabilityrisk management en technologie bij elkaar komen. Als Consultant vind je het leuk om op het snijvlak van deze onderwerpen te werken en erken je het maatschappelijk belang van fiscaliteit in de snel veranderende wereld.
Ben jij een ambitieus en gedreven en wil je een functie in een stimulerende omgeving met volop ontwikkelmogelijkheden? Dan leiden wij je graag op tot een breed inzetbare Tax Strategy & Operations adviseur!

Consultant Tax Strategy & Operations (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)