Overslaan en naar de inhoud gaan

Consultant Middle Market & Public Services Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Groningen

Bedrijf:
Richting(en): Fiscaal |
Niveau: WO
Locatie: Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Ben jij geïnteresseerd in het totale belasting-traject van (inter)nationale klanten en hou jij ervan om te werken in een dynamische omgeving? Ga dan als consultant aan de slag in de Tax-praktijk van PwC.

Als Tax consultant in de MM-PS praktijk werk je samen met collega’s aan belastingvraagstukken voor internationale private ondernemingen zoals portfolio bedrijven van private equity fondsen of grote familiebedrijven die vaak in Nederland het grootste deel van hun activiteiten hebben. Binnen de publieke sector adviseren wij onder meer gemeenten, provincies, andere (semi-) overheidsinstellingen en ziekenhuizen en stichtingen. Tot slot adviseren wij vermogende particulieren over onder andere vermogensbeheer, bedrijfsopvolging en nalatenschap. Met andere woorden heel veel verschillende werkzaamheden waar je uiteindelijk zelf kunt bepalen welke je richting je op gaat! Daarnaast zijn wij een landelijke BU waardoor je ook met veel verschillende mensen kunt samenwerken, maar heb je wel een vast team op je eigen kantoor. 

Bij MM-PS ligt de focus op vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dividendbelasting, erf- en schenkbelasting en internationale belastingen zoals verdragen. Je houdt je daarnaast ook bezig met (grensoverschrijdende) bedrijfsherstructureringen, bedrijfsopvolging en - overname processen, openingsbalans discussies, renteaftrekbeperkingen en overleg/discussies met de Belastingdienst. Daarnaast kenmerkt deze praktijk zich door veel contact met de klanten. 
 

Wie ben je

Je bent een ambitieuze fiscalist en wilt als Tax Consultant een boost aan je carrière geven.

 • Je hebt een universitaire studieachtergrond in Fiscaal Recht of Fiscale Economie;

 • Je gelooft zowel intern als extern in integer handelen en neemt daarin je eigen verantwoordelijkheid;

 • Je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen je vakgebied en gedreven om het verschil te maken met je team;

 • Je bent gemotiveerd om fiscale vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken maar weet ook de praktische vertaalslag te maken richting je klant;

 • Je hebt oprechte interesse in je klanten en bent in staat een open gesprek te voeren en een vertrouwensrelatie op te bouwen;

 • Je kunt je goed inleven in je collega’s en stakeholders en hebt daarbij oog voor de toegevoegde waarde van eenieder;

 • Je werkt graag in een team, waarbij de verschillende ideeën en perspectieven worden meegenomen in het werk;

 • Je bent innovatief, ondernemend en deinst niet terug voor het uitdagen van de status quo.

Wat bieden we je

 • Een open werksfeer, waarbij je veel kunt oefenen met feedback geven en ontvangen;

 • Een kennisorganisatie waarbij je zowel kunt leren van, als uitgroeien tot, een top specialist;

 • Tegelijkertijd is er veel ruimte om je breed te oriënteren door samen te werken met andere Tax teams binnen PwC;

 • Team events;

 • Vele trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;

 • De mogelijkheid om je binnen de reguliere werktijden in te zetten voor Corporate Responsibility, verschillende netwerken, diversiteit, innovatie en/ of recruitment;

 • Een passend salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder een ‘well-being budget’. Dit is een persoonlijk jaarlijks budget van € 1000,- uit te geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching, wellness, een tweede scherm voor jouw thuiswerkplek en noise cancelling headphones;

 • Een leaseauto/auto regeling; 

 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om overuren om te zetten in vakantiedagen.

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast en herken jij jezelf in het profiel dat wij zoeken? Solliciteer dan nu en start met een nieuwe uitdaging bij Middle Market & Public Services!
 

Wij ontvangen van jou graag de volgende documenten:

 • CV;

 • Motivatiebrief (met specifieke motivatie voor PwC en het Middle Market & Public Services + voorkeur voor kantoor: Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven);

 • Cijferlijsten Bachelor en Master + diploma

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op! Je kunt een e-mail sturen naar onze Talent Acquisition Specialist Nina Morks, nina.morks@pwc.com

Reacties van bureaus naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.​

Opleiding (indien blanco, geen opleiding of studierichting aangegeven)

Ga naar de website van PwC

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Tax Strategy & Operations (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)

Consulting, Fiscaal

- Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Onze klanten leven in een wereld waarin good tax governancesustainabilityrisk management en technologie bij elkaar komen. Als Consultant vind je het leuk om op het snijvlak van deze onderwerpen te werken en erken je het maatschappelijk belang van fiscaliteit in de snel veranderende wereld.
Ben jij een ambitieus en gedreven en wil je een functie in een stimulerende omgeving met volop ontwikkelmogelijkheden? Dan leiden wij je graag op tot een breed inzetbare Tax Strategy & Operations adviseur!

Consultant Tax Strategy & Operations (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Tax Accounting & Tax Compliance Consultancy (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam or Eindhoven)

Fiscaal, Banking / Finance

- Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met toenemende fiscale complexe wet- en regelgeving, overheden die volledige transparantie eisen en diverse belanghebbenden zijn meer en meer geïnteresseerd in de strategische fiscale keuzes van de onderneming.  Wil jij hét verschil maken ten aanzien van deze grote uitdagingen voor onze klanten? Ben je daarnaast nieuwsgierig naar de inzet van nieuwe technologische mogelijkheden en ben je een teamplayer? Dan is dit jouw vacature!

Consultant Tax Accounting & Tax Compliance Consultancy (Utrecht, Amsterdam, Rotterdam or Eindhoven)
Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Financial Due Diligence

Accounting, Banking / Finance, Fiscaal

- Amsterdam

Heb je een financiële, bedrijfskundige of technische master op zak, hou je van puzzelen voor gevorderden, krijg je energie van teamwork en lijkt het je leuk om een actieve bijdrage te hebben in het succes van een transactie? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Je gaat aan de slag in het Financial Due Diligence Team (FDD) van PwC en helpt klanten die een bedrijf willen kopen of verkopen, willen herfinancieren of klanten die een beursnotering nastreven. Dit doe je door een deep dive te doen in de financiële situatie van een bedrijf, je gaat na wat de kansen en risico’s zijn en welke knelpunten een deal mogelijk in de weg staan.

Consultant Financial Due Diligence