Overslaan en naar de inhoud gaan

Adviseur Bedrijvendesk - Rabobank Lokale banken, diverse regio's

Bedrijf: Rabobank
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Signaleer jij commerciële kansen en onderneem jij de actie die nodig is om onze MKB klanten te helpen aan een oplossing?

Jij & jouw functie

Als Adviseur Bedrijvendesk draag je bij door (complexe) vragen te beantwoorden en bij financieringsaanvragen te helpen voor de zakelijke klanten van de Rabobank. Je staat de MKB klant telefonisch, via de chat of via de mail te woord en door middel van cross- en deepselling geef jij de meeste waarde voor de klant.

Prettig samenwerken

 • binnen het team de Bedrijvendesk
 • samen met circa 25 directe collega’s
 • 24 tot 36 uur per week

Plezier & werk

‘In een dynamische omgeving werken we samen in een divers team, waar we elke dag leren van elkaar. Bij ons is een dag niet gelachen een dag niet geleefd.' - Anne Staal, Adviseur Bedrijvendesk

Een gemiddelde werkdag

Ben je benieuwd wat er op een gemiddelde werkdag op jouw to-dolijst staat? Denk bijvoorbeeld aan het zelfstandig (online) begeleiden van klanten bij (complexe) bankzaken en financieringsgerelateerde vragen, de juiste actie ondernemen om de beste klantwaarde te geven, bijdragen aan commerciële teamdoelen en het  signaleren en bijdragen aan verbetermogelijkheden in de dienstverlening en processen.

Samen bereiken we meer dan alleen

We geloven in de kracht van verschillen. Juist door de verschillen van mensen te combineren worden we een nog betere bank. We zijn dan ook benieuwd naar wat jij toevoegt aan ons team van de Bedrijvendesk.

 ‘Werken bij de Bedrijvendesk betekent werken in een gezellig team, waar iedereen voor elkaar klaar staat en waar we ons samen verantwoordelijk voelen voor al onze klanten. Jij wordt iedere dag weer uitgedaagd om de beste versie van jezelf te zijn en mede door jou, je collega’s dit ook te laten zijn. Als coach Bedrijvendesk ga ik je daarbij helpen.’

Maikel Marinus, Coach Bedrijvendesk.

Jouw toekomstige collega’s verwelkomen je graag. Zij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het oplossen van complexe bankzaken en financieringsaanvragen van de MKB klant. Samenwerken is hierbij onze werkwijze; als 1 hecht team binnen Rabobank. Over Rabobank gesproken: we zijn een Nederlandse bank, actief in 38 landen voor onze ruim 9.500.000 klanten. Met deze klanten, onze leden en partners werken we zij aan zij aan een wereld waarin iedereen genoeg en gezond te eten heeft. Dichter bij huis werken we aan een land waarin gelukkige mensen wonen, werken en ondernemen.

Jij & jouw talent

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van dagelijkse of complexe bankzaken ofde ambitie om je hierin te verdiepen.
 • Streven naar resultaat;
 • Focus op de klant;
 • Buiten de kaders kunnen denken.

Dit bieden we jou

 • van € 2.409,98 tot € 3.441,64 bruto per maand (schaal 6).
 • van € 2.820,00 tot € 4.027,38 bruto per maand (schaal 7).
 • € 1.400,00 budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • een combinatie van thuiswerken en op kantoor

Dit is een selectie van de arbeidsvoorwaarden voor een Adviseur Bedrijvendesk op basis van een 36-urige werkweek. Alle arbeidsvoorwaarden vind je op rabobank.jobs/nl/arbeidsvoorwaarden.

Jij & het sollicitatieproces

Twijfel je nog? Vind je het spannend om te solliciteren? Dat is niet nodig. We ontvangen graag jouw reactie

op deze vacature Adviseur Bedrijvendesk bij Rabobank. De sluitingsdatum van deze vacature is 20 december 2022.

 

Wil je eerst nog vragen stellen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Debby Verboom, Manager Bedrijvendesk Zuidwest-Nederland via Debby.Verboom@Rabobank.nl of via 06-53 79 68 67.

Op jouw vragen over het werken bij Rabobank en de procedure geeft Bertine van Rijssen, Recruiter Lokale Banken met plezier antwoord via Bertine.van.Rijssen@Rabobank.nl of 06-11 65 30 67.

 

Verder vind je dit misschien fijn om te weten:

 • Gesprekken vinden plaats via een videocall.
 • De antwoorden op veelgestelde vragen vind je op rabobank.jobs/nl/veelgestelde-vragen.
 • Een beoordeling van de betrouwbaarheid behoort tot de procedure.
 • We respecteren jouw privacy.

 

Locaties

Deze vacature wordt op de volgende locaties aangeboden:

Groningen – Griffeweg 80

Heerenveen – Opslach 51

Zwolle – Willemskade 1

Enschede – Het Eeftink 2

Nijmegen – Keizer Karelplein 1 (er wordt 2 dagen per week op kantoor gewerkt. 1 dag in Elst en 1 dag in Geldermalsen)

Utrecht – Beneluxlaan 31-33

Alkmaar – Robonsbosweg 5

Amsterdam - Amstelplein 8

Den Haag – Bezuidenhoutseweg 5

Rotterdam - Weena 770

Roosendaal - Laan van Limburg 2

Tilburg - Spoorlaan 300

Eindhoven - Fellenoord 17

Other possibilities

werken-bij-Rabobank
Aanmelden tot en met

Customer Success Manager Food & Agri

Banking / Finance

Rabobank - Utrecht

dat jij als financieringsspecialist tussen Food & Agri ondernemers staat, bijdraagt aan hun succes en samenwerkt aan een duurzame economische ontwikkeling. 'Growing a better world together’. Als Customer Success Manager Food & Agri (CSM F&A) voer je de regie over het hele financieringsproces, waarbij je verantwoordelijk bent voor het inventariseren en analyseren van relevante data en stel je passende kredietvoorstellen voor ondernemers op. Je adviseert en denkt mee met de ambitieuze ondernemer die meer wil of wil verduurzamen én acteert altijd in het belang van de klant zonder daarbij het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Alles draait om inventief denken en inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Je bent een teamspeler en sparringpartner die het maximale uit zichzelf en anderen wilt halen door het benutten en creëren van kansen. Daar heb je de perfecte combinatie aan vaardigheden voor in huis.

Customer Success Manager Food & Agri
werken-bij-Rabobank
Aanmelden tot en met

Junior Specialist Service en Beheer Financieren GZ

Actuariaat / Risk, Banking / Finance

Rabobank - Utrecht

De afdeling Service & Beheer Financieren Grootzakelijk heeft als doel het verder optimaliseren van de zakelijke klantbediening. Voor onze zakelijke klanten willen we zorgdragen voor een efficiënt beheer en een goede service bij bestaande financieringen. Voor Service & Beheer Financieren Grootzakelijk zoeken we Junior Specialisten Service & Beheer Financieren die kunnen ondersteunen om de werkzaamheden tijdig en correct af te handelen. In deze rol ga je, met behulp van coaches, uitvoering geven aan Service en/of Beheer werkzaamheden; o.a. lease, offertes, kredietrelatering en hertaxaties. Sluit jij je bij ons aan? 

Junior Specialist Service en Beheer Financieren GZ
werken-bij-Rabobank
Aanmelden tot en met

Afstudeerstage Dagelijkse Bankzaken Midden-Nederland

Banking / Finance

Rabobank - Woerden

Je gaat richting het eind van je studie. De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrière pad kies jij? Kom als (afstudeer)stagiair Dagelijkse Bankzaken bij Rabobank regio Midden Nederland en wordt de beste versie van jezelf!

 

Afstudeerstage Dagelijkse Bankzaken Midden-Nederland