Overslaan en naar de inhoud gaan

Content Marketeer (12-24u)

Bedrijf: Skyscrapers
Richting(en): Marketing / Product Management / Brand Management, Online Marketing |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Skyscrapers

Net afgestudeerd en bijna werken. Dat is de levensfase waarin onze doelgroep zich bevindt. Een spannende tijd met belangrijke beroepskeuzes. Wij zoeken een content marketeer die hen helpt met het maken van de volgende stap. Die hen een duwtje geeft in de richting van traineeships en ontwikkeling. De richting van Skyscrapers.

Wat ga ik doen?

In deze vacature help je net afgestudeerde mensen met het vinden van - en kiezen voor - hun allereerste baan door content te maken over ons traineeship. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste eerste stappen zijn die iemand op de arbeidsmarkt kan zetten. Help jij mee?

 

De uitdaging ligt in het maken van relevante en waardevolle content op een consistente basis. Daar hebben we jou voor nodig.

Hoe ga ik dat doen?

Je gaat content maken voor afstudeerders, young professionals en voor onze opdrachtgevers. Van insta stories, blogs, brochures, carousels en video’s tot nieuwsbrieven. Dit doe je met name op LinkedIn, Instagram, per mail en op de website.

 

We hebben een aantal bestaande formats waarmee je van start gaat. Zie jij hoe we met een nieuw format extra waarde kunnen bieden? Dan is er ruimte om te experimenteren.

 

In deze rol is het belangrijk dat je interesse hebt in wat zich in de wondere wereld van traineeships en young professionals afspeelt, zodat je up-to-date bent van alles waar je over gaat schrijven. Je zult dus ook veel contact met onze community hebben en content over hen maken.

 

Je werkt samen met onze digital marketeer en head of brand. Met z’n drieën stuur je bij waar nodig. Samen met je collega’s stem je af wat er op de contentkalender staat en hoe dat bijdraagt aan de strategische doelen.

 

Ambitieuze plannen? Skyscrapers schakelt wanneer nodig ook ervaren freelancers in om te ondersteunen.

Wat krijg ik van jullie?

Wij houden van verrassingen. De confettikanonnen liggen bij ons altijd op voorraad. Maar over arbeidsvoorwaarden zijn we heel transparant.
Op basis van 40u p/w: 👇

 

 • Salaris €2500 tot 3000 (afhankelijk van je ervaring)

 • 25 vakantiedagen

 • Laptop

 • Pensioenregeling

 • Persoonlijk ontwikkelbudget van €1.200 per jaar

 • Kantoor in Amsterdam Oost (incl. lunch, snacks, fruit & drinks)

We zijn een jonge organisatie met vooral twintigers/dertigers, dus je kan ook regelmatig vrijmibo’s, activiteiten of weekendjes weg verwachten. En op kantoor intense gamesessies op de X-box (nee geen PS5…) Durf je het op te nemen tegen Maikel of Aeron?

 

Ben ik wie jullie zoeken?

 • Je durft buiten de lijntjes te kleuren;

 • Maar je houdt wel deadlines aan;

 • Je hebt een scherp oog voor detail;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands;

 • Je hebt oprechte interesse over wat zich in de wondere wereld van traineeships afspeelt.

Waar moet ik over beschikken?

Je hebt:

 

 • een HBO/WO opleiding afgerond;

 • aantoonbare ervaring met het maken van content;

 • voorbeelden van een creatieve (content) case;

 • ervaring met zoekmachineoptimalisatie (SEO);

 • ervaring met content planning tools (als Hootsuite of Buffer);

 • Pre: basic skills met Adobe Illustrator & Photoshop;

 • Pre: basic skills met Adobe Premiere Pro;

 • Pre: basic fotografie skills.

Wij zien in de sollicitatie graag je voorbeelden van een creatieve (content) case.

Meer over Skyscrapers

Een eerste baan is niet gemakkelijk. Voor veel starters is het één van de grootste veranderingen in hun leven. Misschien herken je die situatie zelf ook. Skyscrapers is er om hen te helpen met een vliegende start van hun carrière. Om ze de best mogelijke start van hun carrière te geven. En tegelijkertijd helpen wij maatschappelijk betrokken organisaties door hen te voorzien van jong talent. Win-win.

 

Skyscrapers is een organisatie met een team van 12 op kantoor en 45+ trainees. We hebben hierdoor de luxe van een scale-up en zijn tegelijkertijd erg op elkaar gesteld.

 

Daarnaast vind je door de hele community aan trainees altijd gezelligheid in de vorm van borrels, evenementen, slechte grapjes en kantooruitjes.

Iets voor jou?

Zie jij Skyscrapers en de vacature wel zitten? Werk met een geweldig team aan een mooie missie. Solliciteer direct en dan zien we elkaar snel!

 

Een prangende vraag? Neem dan contact op met Tim via tim@skyscrapers.co of +31 (0)6 44 21 19 77

Ga naar de website van Skyscrapers

Other possibilities

werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Traineeship in het semi publieke domein

Overige

Skyscrapers - Nederland

Zich blijven ontwikkelen, uitdagingen opzoeken en het verschil maken: dat is wat een Skyscraper doet.

Traineeship in het semi publieke domein
werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Account management trainee

Sales

Skyscrapers - Nederland

Ben jij een commerciële en gedreven Young Professional die op zoek is naar een succesvolle start binnen de Sales? Wil jij je graag snel ontwikkelen door middel van een goed Traineeship en de kans krijgen om jouw eerste meters als Accountmanager te maken? Wil jij werken in een jong en ambitieus team bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam? Kom dan Skyscrapers versterken en help ons de Nederlandse markt te veroveren!

Account management trainee
werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Recruitment Trainee

HRM / Recruitment

Skyscrapers - Noord-Holland, Amsterdam

Tijd voor het échte werk. Verder kijken dan het CV. Oprechte interesse in de persoon en zijn of haar talenten. Sollicitatiegesprekken die uitlopen tot jobcoach gesprekken. Tijd voor een écht team. Een team waar je aan mee mag bouwen en doelen stellen voor op de lange termijn voor zowel recruitment als Skyscrapers. 

Recruitment Trainee