Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Marketeer (32-40u)

Bedrijf: Skyscrapers
Richting(en): Online Marketing |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Skyscrapers

Functieomschrijving

Zoek jij een baan waarbij jij dé digital wizard van kantoor bent? Wij zoeken een Digital Marketeer die met een growth mindset voor de groei van Skyscrapers gaat. Iemand die datagedreven het beste uit iedere marketingactie haalt. Want dat maakt van een Digital Marketeer een wizard.

Dan hebben wij het over de ‘waarom’. Dan hebben we het over het écht kennen van je doelgroep. De aanzet geven voor een betrouwbare relatie, de intrinsieke motivatie weten te triggeren en gunfactor weten te creëren.

Wat ga ik doen?

In deze vacature van Digital Marketeer help je net afgestudeerde mensen met het vinden - en kiezen voor hun allereerste baan. Want wij zijn een partijtje trots op ons traineeship en zijn ervan overtuigd dat dit de beste eerste stappen zijn die iemand kan zetten op de arbeidsmarkt.

Uitdaging? Die ligt bij het vindbaar maken van onze organisatie voor zowel kandidaten als opdrachtgevers waar we onze trainees aan mogen verbinden.

Hoe ga ik dat doen?

Je houdt je bezig met het inrichten, analyseren en verbeteren van de website, de advertenties (o.a. Google & LinkedIn) en onze mailing. Je zet hierbij online experimenten en campagnes op. Bij het uitzetten van deze acties stel je specifiek meetbare doelen, zodat je kan analyseren, leren en itereren. Wat heb ik geleerd? Wat kan beter? Je blijft actief betrokken bij zowel ons Sales als Recruitment team en je vraagt jezelf continu af: hebben mijn acties de gewenste resultaten opgeleverd? Kortom, is de conversie bereikt?

In deze rol is het ook belangrijk dat je een ‘techy’ aanleg hebt. Je bent namelijk in het beheer van het CMS (Wordpress), ATS (Recruitee), MAP (Mailchimp), Zapier, GA4 & GTM. Daarnaast ben je ook in lead bij het contact met onze Recruitment partners met betrekking tot alle Marketing vraagstukken.

Samen met teams Recruitment en Sales maak je strategische plannen om de ambitieuze jaardoelstellingen te behalen. Klinkt intens? No worries, je wordt ingewerkt.

Je werkt samen met onze head of brand, content marketeer en ervaren freelancers, die jou onder andere ondersteunen op het gebied van web development, copywriting, design en employer branding.

Wat krijg ik van jullie?

Wij houden van verrassingen. De confettikanonnen liggen bij ons altijd op voorraad. Maar over arbeidsvoorwaarden zijn we heel transparant 👇


Op basis van 40u p/w:

 • Salaris €2700-3000 (afhankelijk van je ervaring)

 • 25 vakantiedagen

 • Laptop en telefoon

 • Pensioenregeling

 • Persoonlijk ontwikkelbudget van €1.200 per jaar

 • Kantoor in Amsterdam Oost (incl. lunch, snacks, fruit & drinks)

We zijn een jonge organisatie met vooral twintigers/dertigers, dus je kan ook regelmatig vrijmibo’s, activiteiten of weekendjes weg verwachten. En op kantoor intense gamesessies op de X-box (nee geen PS5…) Wie durft het op te nemen tegen Maikel of Aeron?

Ben ik wie jullie zoeken?

 • Je bent gestructureerd, analytisch onderlegd en behoudt goed het overzicht;

 • Je draagt je verantwoordelijkheid (je hebt een marketingbudget ;

 • Je hebt een scherp oog voor detail;

 • Je weet op een persoonlijke manier te communiceren. Zowel in woord als schrift;

 • Je spreekt vloeiend Nederlands;

 • Je hebt oprechte interesse over wat zich in de wondere wereld van traineeships afspeelt.

Waar moet ik over beschikken?

 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond

 • Je hebt tenminste 1 jaar aantoonbare ervaring binnen Online Marketing

 • Pre: ervaring in de arbeidsbemiddeling

 • Pre: basic skills in Adobe Creative Suite - Illustrator & Photoshop

 • Pre: basic skills in GA4 & GTM

 • Pre: ervaring met Google Ads, LinkedIn Campaign Manager en/of Facebook Ads Manager

Meer over Skyscrapers

Een eerste baan is niet gemakkelijk. Voor veel starters is het één van de grootste veranderingen in hun leven. Misschien herken je die situatie zelf ook. Skyscrapers is er om hen te helpen met een vliegende start van hun carrière. Om hun de best mogelijke start van hun carrière te geven. En tegelijkertijd helpen wij maatschappelijk betrokken organisaties door hun te voorzien van jong talent. Win-win.

Skyscrapers is een organisatie met een team van 10+ op kantoor en 45+ trainees. We hebben hierdoor de luxe van een scale-up en zijn tegelijkertijd erg op elkaar gesteld.

Daarnaast vind je door de hele community aan trainees altijd gezelligheid in de vorm van borrels, evenementen, slechte grapjes en kantooruitjes.

Iets voor jou?

Zie jij Skyscrapers en de vacature wel zitten? Werk met een geweldig team aan een mooie missie. Solliciteer direct en wie weet werk ik jou straks in!

Gesolliciteerd? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een prangende vraag? Neem dan contact op met Tim via tim@skyscrapers.co of +31 (0)6 44 21 19 77

Ga naar de website van Skyscrapers

Andere vacatures

werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Sales Traineeship

Accounting, Banking / Finance

Skyscrapers - Amsterdam

Ben jij een commerciële en gedreven Young Professional die op zoek is naar een succesvolle start binnen de Sales? Wil jij je graag snel ontwikkelen door middel van een goed Traineeship en de kans krijgen om jouw eerste meters als Accountmanager te maken? Wil jij werken in een jong en ambitieus team bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam? Kom dan Skyscrapers versterken en help ons de Nederlandse markt te veroveren!

Sales Traineeship
werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Het Skyscrapers traineeship

Overige

Skyscrapers - Nederland

Zich blijven ontwikkelen, uitdagingen opzoeken en het verschil maken: dat is wat een Skyscraper doet.

Het Skyscrapers traineeship
werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Recruitment Trainee

HRM / Recruitment

Skyscrapers - Noord-Holland, Amsterdam

Tijd voor het échte werk. Verder kijken dan het CV. Oprechte interesse in de persoon en zijn of haar talenten. Sollicitatiegesprekken die uitlopen tot jobcoach gesprekken. Tijd voor een écht team. Een team waar je aan mee mag bouwen en doelen stellen voor op de lange termijn voor zowel recruitment als Skyscrapers. 

Recruitment Trainee