Overslaan en naar de inhoud gaan

Salesmanager Overheid

Bedrijf:
Richting(en): Sales, Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Skyscrapers

Salesmanager Overheid

Functieomschrijving

Wil jij werken in een jong en ambitieus team bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam? Wij helpen young professionals aan een stevige basis waarop ze de rest van hun leven kunnen bouwen!

 

Wie zijn wij

Skyscrapers is een gespecialiseerd Traineebureau in Amsterdam. Sinds 2015 helpen wij trainees met een vliegende start van hun carrière. Terwijl trainees bij ons een intensief ontwikkelprogramma volgen, starten ze met het echte werk bij een betrokken organisatie, verspreid over het hele land. Tegelijkertijd helpen wij die organisaties met kansen creëren voor de nieuwe generatie. Win-win.

 

Wat ga je precies doen

Binnen Skyscrapers werkt iedereen in zijn of haar eigen Business Unit. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de groei van Skyscrapers en jouw Business Unit. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het het Skyscrapers netwerk binnen het publieke domein, zoals lokale gemeenten of provincies. Een Accountmanager bij Skyscrapers heeft een afwisselende functie. Jij bent namelijk de connectie tussen opdrachtgevers, onze young professionals en Skyscrapers. Wat ga je precies doen:

 

 • Als Accountmanager Overheid beheer jij je eigen klantenbestand. Daarin ben je ondernemend, omdat je doelgericht op pad gaat om leads en gesprekken te genereren bij opdrachtgevers. En daarnaast verantwoordelijk, omdat je altijd je afspraken nakomt richting Skyscrapers en onze opdrachtgevers. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling rond gemaakte afspraken. 

 • Jij bent hét visitekaartje voor onze (toekomstige) opdrachtgevers binnen het publieke domein. Het is daarin belangrijk dat jij jouw verantwoordelijkheid neemt (en vanuit ons krijgt), om op jouw manier relaties op te bouwen met de opdrachtgevers.

 • Omdat je graag origineel bent, bedenk je steeds weer nieuwe manieren om onze propositie richting onze opdrachtgevers te verbeteren. Daarom volg jij de marktontwikkelingen op de voet, zodat je over alles op de hoogte bent, proactief meedenkt met de opdrachtgever bij deze ontwikkelingen en zo de opdrachtgevers kan voorzien van goed advies. 

 • Je zorgt er natuurlijk ook voor dat je de relaties met jouw huidige opdrachtgevers onderhoudt. Met natuurlijk als doel een nieuwe samenwerking aan te gaan en leuke, uitdagende opdrachten bij deze opdrachtgevers te vinden voor onze Trainees.

 • Je vergroot je netwerk en kennis binnen de Overheid. Je bent op de hoogte van alle trends binnen de vakgebieden, maar weet ook wat de behoeften zijn van de nieuwe generatie starters. Jij werkt samen met de Recruiter om deze doelgroep binnen Skyscrapers te begeleiden tijdens hun opdracht.


 

Wat krijg je van ons

 • Een salaris van €41.000 - €50.000 euro op jaarbasis, afhankelijk van je ervaring. Inclusief een bonus op kwartaal- en jaarbasis.

 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van €1200 euro per jaar.

 • Een contract van 1 jaar, met mogelijkheid tot een vast contract.

 • Reiskostenvergoeding en een poolauto die jij met jouw collega’s deelt.

 • Een pensioenregeling.

 • Flexibiliteit in thuiswerken/ons gezellige kantoor in Amsterdam-Oost.

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

 • Inspirerende community dagen waar iedere Skyscraper aan deel neemt.

 • En laptop en een telefoon.

 • Iedere dag een uitgebreide gezonde lunch, snacks, vers fruit & drinks.

 • Onderdeel worden van een gezellige organisatie, waarmee je 2x per jaar een weekend weg gaat, borrelt en een potje wil playstationen.

 • Echt impact kunnen maken binnen een scale-up en deel uit maken van een hecht team.

Vereisten

Wie ben jij

Als Accountmanager moet je een hoop ballen in de Sky houden. Door jouw energie en jouw commerciële mentaliteit weet je jouw klant te overtuigen en realiseer je steeds weer nieuwe opdrachten voor onze Trainees. Je zorgt natuurlijk wel voor de structuur en de betrouwbaarheid naar de klant, zodat zij altijd op jou kunnen bouwen.

 

Je ziet overal kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo ben je vaak te vinden op events, werk je aan je netwerk en gebruik je de juiste tools om nóg verder te komen. Deze ervaring zet je in om Skyscrapers verder te laten groeien.

 

Onze wishlist

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding.

 • Vloeiend Nederlands spreken en schrijven.

 • 2 tot 3 jaar werkervaring in sales.

 • En een rijbewijs.

 

Zie je ons en de vacature wel zitten? Solliciteer dan via het formulier op deze pagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Vragen? Neem dan contact op met Céline via celine.melis@skyscrapers.co of 06 14 88 36 67.

Ga naar de website van Skyscrapers

Other possibilities

werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Account management trainee

Sales

- Nederland

Ben jij een commerciële en gedreven Young Professional die op zoek is naar een succesvolle start binnen de Sales? Wil jij je graag snel ontwikkelen door middel van een goed Traineeship en de kans krijgen om jouw eerste meters als Accountmanager te maken? Wil jij werken in een jong en ambitieus team bij een snelgroeiende scale-up in Amsterdam? Kom dan Skyscrapers versterken en help ons de Nederlandse markt te veroveren!

Account management trainee
werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Traineeship in het semi publieke domein

Overige

- Nederland

Zich blijven ontwikkelen, uitdagingen opzoeken en het verschil maken: dat is wat een Skyscraper doet.

Traineeship in het semi publieke domein
werken-bij-Skyscrapers
Aanmelden tot en met

Traineeship Ruimtelijk Domein

Operations & Service

- Nederland

Floreer jij in de fysieke omgeving? Maak een verschil en begin je carrière binnen het Ruimtelijk Domein.

 

Wil jij trainee worden bij Skyscrapers en specifiek van start gaan binnen het Ruimtelijk Domein? Dan hebben wij nu een speciaal traject voor jou beschikbaar: het Traineeship Ruimtelijk Domein.

Traineeship Ruimtelijk Domein