Overslaan en naar de inhoud gaan

Interessante opdrachten voor ZZP’ers via USG Finance

Bedrijf: USG Finance
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Nederland
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van USG Finance

Over deze functie

USG Finance heeft diverse interessante interim opdrachten voor ​zzp'ers op het gebied van financiële administratie, control en audit. Met ruim 20 jaar ervaring hebben we een groot landelijk netwerk opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende profit- en non-profit organisaties. 

Wil je meer weten over onze opdrachten? Neem dan contact op of solliciteer via het contactformulier. 

Wat wij bieden

  • Wij hebben projecten voor medior en senior administrateurs, financial-, business- en projectcontrollers, auditors en finance managers.
  • Om ons grote landelijk netwerk. Op dit moment zijn bijna 80 ​zzp'ers werkzaam via ons bij toonaangevende profit- en non-profit organisaties.
  • Wij zijn partner van de Rijksoverheid. Wij zijn medeverantwoordelijk voor de raamovereenkomst voor de inhuur van auditors voor de Auditdienst Rijk (ADR). 
  • Daarnaast zijn we preferred supplier bij verschillende organisaties zoals Friesland Campina en VolkerWessels Telecom.
  • Dit jaar viert USG Finance haar 20-jarig bestaan. Veel opdrachtgevers gaan al lang mee en daar zijn we trots op! Met onder anderen Fokker, Jumbo en PwC werken we al ruim 10 jaar samen.
  • Sinds 2015 hebben we een eigen (RA-)stagebureau, via welke interim auditors hun RA-stage kunnen afronden.
  • Met ervaring binnen veel verschillende sectoren, sluit er altijd wel een mooie opdracht(gever) aan bij jouw kennis en ervaring. Bij de non-profit, accountancy, energiesector, handel&retail, bouw&industrie en financial services ligt onze focus.
  • We vinden het belangrijk dat een project naar ieders tevredenheid verloopt. Daarom hebben we regelmatig contact met elkaar. Over hoe het gaat, of we wat voor je kunnen betekenen.
  • Tot slot valt USG Finance onder de stabiele USG People holding. We hebben ruime ervaring met overeenkomsten en facturatie.
Ga naar de website van USG Finance

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Finance professional publieke sector

Banking / Finance, Accounting

USG Finance - Nederland

Bij USG Finance werk je vanuit een dienstverband aan uitdagende projecten bij verschillende overheidsorganen (gemeenten, provincies, ministeries etc.). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beoordelen van EU-subsidies bij een uitvoeringsinstelling, het zelfstandig uitvoeren van FA onderzoeken bij een ministerie of aan het uitvoeren van de financiele audit voor een agentschap. De opdrachten zijn divers en dagen je uit om je te ontwikkelen tot een allround finance professional binnen de publieke sector. Dat betekent: presteren op het snijvlak van financien, beleid en uitvoering in een bestuurlijk complexe omgeving.

Waarom werken als finance professional publieke sector? 
- Een kijkje in de keuken binnen alle lagen van de overheid, zoals gemeenten, provincies, uitvoeringsinstellingen en het Rijk. 
- Brede werkervaring opdoen binnen de publieke sector en je daardoor ontwikkelen tot een allround finance professional. 
- Je werkt vanuit een dienstverband bij USG Finance; 
- Werken aan je kennisgebieden, competenties, vaardigheden en persoonlijkheid.

Aanmelden tot en met

Young Finance Professional

Banking / Finance

USG Finance - Nederland

Volg het Young Professional Programma bij USG Finance en maak je ambities waar!

Aanmelden tot en met

Finance Traineeship

Banking / Finance

USG Finance - Utrecht

Als financial heb je veel opties: je kunt het bedrijfsleven in, of je kiest voor een baan bij de overheid. Je gaat als generalist aan de slag, of je kiest direct een specialisatie. Maar hoe weet je nou wat het beste bij jou past? Simpel: door een Traineeship te doorlopen waarbij je verschillende type organisaties, bedrijfsculturen en afdelingen te zien krijgt vanuit de vaste omgeving van USG Finance. In ons Traineeship start je als generalist, maar krijg je de kans om je steeds meer te specialiseren zodra je weet welke richting je op wilt!