Overslaan en naar de inhoud gaan

Service Technician Hollandse Kust Zuid

Bedrijf: Vattenfall
Richting(en): Operations & Service |
Niveau: HBO & WO
Locatie: IJmuiden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Het grootste windpark ter wereld!

Tussen Den Haag en Zandvoort bouwen we aan het windpark Hollandse Kust Zuid (HKZ): ruim 200 km2 oppervlak en 25 kilometer uit de kust. De 140 turbines leveren straks maar liefst 1,5 gigawatt aan elektriciteit. Schone, veilige energie, die ons helpt bij het bereiken van ons doel: fossielvrij in één generatie. Als Service Technician help jij om deze gigantische, hypermoderne windturbines in bedrijf te houden!

Hoe ziet werken als Service Technician voor HKZ eruit?

‘s Morgens kom je de Site Office in de haven van IJmuiden binnen en zie je op de monitorsystemen direct hoe de windmolens erbij staan. Letterlijk en figuurlijk! Meestal draait alles probleemloos en ga je aan de slag met het geplande onderhoud. Je stapt op de crew transport vessel, een catamaran van 2000 pk. Terwijl de boot z’n topsnelheid van 30 knopen bereikt, zie jij achter je de zon opkomen. Na drie kwartier zet de schipper je af aan de voet van één van de turbines: dit is vandaag jouw werkplek. Je stijgt 150 meter en komt aan in de nacelle. Op basis van duidelijke instructies ga je aan de slag: je voert inspecties uit, vervangt onderdelen, maakt schoon en pleegt onderhoud. Kortom, je doet alles dat nodig is voor het duurzaam functioneren van de kostbare installaties. Is er een storing? Een stilstaande turbine kan geen schone energie opwekken, dus: zo snel mogelijk verhelpen. Soms via een reset, maar indien nodig pak je een nieuw onderdeel uit het magazijn – dat ligt naast het kantoor – neemt het de volgende dag mee in de boot en verhelpt de storing. Elke dag anders, verrassend én leerzaam: dat is werken als Service Technician voor HKZ!

Is dat iets voor jou?

Vanaf april 2022 worden de eerste windturbines opgeleverd. Niet lang daarna begint het servicewerk, onder leiding van Robin van Buchem, Head Operations & Maintenance. “We gaan er het mooiste windpark ter wereld van maken”, zegt hij. Daarbij verwacht hij veel van zijn team van ongeveer 30 Service Technicians. Robin zoekt toppers, harde werkers, mensen die er echt samen voor gaan. Die niet zeeziek worden en niet bang zijn om op grote hoogte te werken. Mensen die na hun technische mbo-opleiding willen blijven investeren, in zichzelf én in een schone toekomst.

 

Op onze beurt investeren wij in jou, we sturen je niet zomaar de zee op en laten je niet zonder gedegen voorbereiding op grote hoogte werken. Jouw baan begint met een opleidingstraject, waarbij techniek en veiligheid centraal staan. Deze opleiding vindt voor een deel plaats in Nederland en voor een deel in het buitenland. De eerste jaren profiteer je bovendien van de kennis van de leverancier van de turbines. Daarna ben je een volleerde Service Technician voor windturbines en lever je een belangrijke bijdrage aan een mooie, schone wereld.

Geïnteresseerd?

Vanaf begin 2022 gaan we het serviceteam samenstellen. Wil jij daar straks onderdeel van zijn? Meld je dan nu al aan via de knop op deze pagina. Wij houden je op de hoogte van de voortgang van de bouw van HKZ én je kunt als eerste solliciteren op vacatures!

Meer informatie

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Mark Brandau, Corporate Recruiter, via mark.brandau@vattenfall.com.

Other possibilities

Werken-bij-Vattenfall
Aanmelden tot en met

Stage Webanalyse

Consulting

Vattenfall - Amsterdam

Bij Vattenfall bouwen we aan de toekomst. Niet alleen met onze doelstelling ‘Fossil free within one generation’, maar ook door klanten steeds meer zelf de controle te geven over hoe ze hun energieproducten samenstellen. Klanten moeten makkelijk de benodigde informatie kunnen vinden en hun zaken zelf kunnen regelen via onze digitale kanalen. Onze communicatie via die kanalen is op maat en is persoonlijk. We informeren onze klanten niet alleen, we zijn met ze in gesprek, ook in onze digitale self-service kanalen. Voor die kanalen geldt mobile-first; via onze web site, mobiele app of via WhatsApp.

Binnen de afdeling Digital Sales zijn wij verantwoordelijk voor Online Acquisitie en het maximaliseren van de waarde voor de consumenten- en klein zakelijke markt via onze digitale kanalen. Binnen deze afdeling zijn we op zoek naar enthousiaste stagiair webanalyse die kansen en verbeteren initieert op basis van onze webdata. Zo lever je een bijdrage om onze groei ambities te realiseren.

We bieden je een uitdagende stage binnen een dynamische organisatie, waar je een bijdrage kunt leveren aan onze energie transitie. Door onze sterke positie binnen de energiemarkt hebben wij ontzettend veel data waar nog veel in te ontdekken valt. Je werkt samen met een ambitieus en gedreven team waarbij je vanuit de stage veel kennis op kan doen op het gebied van webanalyse binnen online marketing.

Hoe gedragen bezoekers zich op de website en welke marketingkanalen leiden tot de meeste traffic en hoe kunnen we ervoor zorgen dat op basis van data inzichten we de meeste conversie kunnen behalen? Help jij ons dit slim aan te pakken?

Werken-bij-Vattenfall
Aanmelden tot en met

Thesis project / Internship Data based data center capacity model

IT / ICT

Vattenfall - Amsterdam

Startdatum: 01 februari 2022

Power Climate Smarter living – that’s our purpose. We are looking for the brightest students to make this happen. Together you will contribute to a fossil free future. You will have a unique position to contribute to our purpose. All we ask from you is to use your Superpowers and share your energy to help us achieve our goal.

Werken-bij-Vattenfall
Aanmelden tot en met

Database Marketeer

Marketing / Product Management

Vattenfall - Amsterdam

Pak de kans om als Database Marketeer in een multidisciplinair team het verschil te maken. Niet alleen door het maken van (mirco)gesegmenteerde campagnes, maar ook door hiermee bij te dragen aan onze missie: Fossielvrij leven binnen één generatie!