Overslaan en naar de inhoud gaan

JUNIOR PROJECTMANAGER BOUW & WINKELINRICHTING

Bedrijf: A.S. Watson
Richting(en): Engineering / Techniek, Operations & Service |
Niveau: HBO
Locatie: Renswoude
Vooraanmelden
Vooraanmelden

JUNIOR PROJECTMANAGER BOUW & WINKELINRICHTING

Wil jij naast je persoonlijke groei mee bouwen aan het succes van onze succesvolle winkelformules in de Benelux en Frankrijk? Ben je leergierig, innovatief en ambitieus en wil je werken in een projectmatige werkomgeving met ervaren professionals van wie je veel kunt leren over alles wat te maken heeft met de bouw en inrichting van winkelpanden? En wil je de kans krijgen om door te groeien binnen een professioneel Retail Projectmanagementteam? Reageer dan snel!

A.S. Watson groeit nog steeds en dat merken we! Doordat er continu winkels worden geopend, verbouwd en gerestyled, zijn er volop projecten en uitdagingen. Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen? Samen met je collega’s van Projectmanagement ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor al deze nieuwbouw-, verbouw- en restylingprojecten voor ruim 1.700 winkels van onze succesvolle winkelformules Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI PARIS XL in Nederland, België en Frankrijk. Jullie zorgen ervoor dat onze winkels worden verbouwd en technisch in orde zijn. Kunnen wij op jou bouwen?

Als Junior Projectmanager Bouw & Winkelinrichting ben je de spin in het web in onze projectsupportorganisatie en ondersteun je de Projectmanagers van begin tot eind bij de diverse bouw- en inrichtingsprojecten voor onze winkelpanden.

Wat houdt dat dan precies in?

 • Je ondersteunt de Projectmanagers bij technische, administratieve en organisatorische werkzaamheden voor de verschillende bouwprojecten, zoals tenders, planning en begrotingen opstellen en het bestellen van inventaris.
 • Je bereidt projecten voor, waarbij je veel intern contact hebt met de Projectmanagers, Bouwkundig Tekenaars en de afdeling Winkelformule en extern contact met leveranciers.
 • Je optimaliseert processen ten behoeve van de professionalisering van de projectsupportorganisatie.
 • Je blijft op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van bouw- en winkelinrichting en zorgt dat er op deze wijzigingen adequaat geacteerd wordt door de afdeling Projectmanagement.
 • Procedures leg je onder de loep en, in overleg met je leidinggevende, actualiseer en optimaliseer je deze.
 • Je ontwikkelt winkelmaterialen en onderzoekt mogelijkheden voor vereenvoudiging en kostenbesparing op het gebied van winkelinrichting en winkelmaterialen.

We willen graag dat jij uitgedaagd blijft en de mogelijkheid hebt om je verder te ontwikkelen. Daarom heb je binnen ons team de mogelijkheid om door te groeien. Of je nu je technische kennis, je creativiteit of je communicatieve vaardigheden verder wilt ontwikkelen. Bij A.S. Watson is het allemaal mogelijk!

WAT HEB JE NODIG VOOR DE FUNCTIE?

Snel schakelen en de handen uit je mouwen steken, dat moet je op deze afdeling wel kunnen. Want als er iets veranderlijk is, dan is het de retailwereld. Bovendien weet je nooit wat je tijdens een bouw- of onderhoudsproject tegenkomt en heb je te maken met deadlines. Daarnaast weet je onze slogan “Steeds verrassend, altijd voordelig” terug te laten komen in jouw ideeën voor de verschillende projecten! En verder?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Bouwkunde of Techniek.
 • Je hebt stage- of werkervaring opgedaan, waarin je je hebt beziggehouden met procesoptimalisatie en werkvoorbereiding in een bouwkundige of technische omgeving.
 • Je werkt gestructureerd en weet het overzicht te behouden.
 • Communicatief ben je sterk: je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?

 • Een baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is en waar met mooie merken gewerkt wordt. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
 • Een goed salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring en verder o.a. 24 vakantiedagen, een aantrekkelijke ATV-regeling met 19,5 dagen op fulltime basis en… omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels van Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.
 • Een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken en je wegwijs te maken in de wereld van bouw en inrichting van winkelpanden.
 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden: door de groei en het succes van onze organisatie bieden we talent altijd een mogelijkheid voor verdere ontwikkeling of om door te groeien in de toekomst.
 • Een eigen A.S. Watson Academy met een breed aanbod aan trainingen en cursussen.
 • Een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer.

Wat je belooft, moet je ook doen. Daar geloven we bij A.S. Watson Benelux niet alleen in, we maken het ook waar. Ons HR-beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de HR Proffie en Top Employer. Dit betekent dat we niet alleen investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in onze collega’s. Je werkt niet alleen bij ons, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.

MET WIE KUN JE CONTACT OPNEMEN VOOR MEER INFORMATIE?

Voor inhoudelijk meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Harry van der Maazen, Manager Projectmanagement, telefoon: 0318 – 579 368.

Bureaus: leg de telefoon maar weer neer, we doen het zelf.

HOEVEEL UUR GA JE WERKEN?

40

LOCATIE?

Renswoude