Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijbaan Recruiter

Bedrijf: YSE
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Wil jij leren om als geen ander de beste talenten te vinden en binden, geef jij niet op voordat je de perfecte match hebt gemaakt en gaat diversiteit jou aan het hart? Dan zoeken wij jou! 

YSE is een snelgroeiende, jonge en energieke organisatie. Wij dragen graag bij aan de groei van organisaties (onze klanten) door ze te laten samenwerken met Young Professionals (onze YSE-ers) en zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties.

Om onze groei verder te faciliteren, zoeken wij een enthousiaste student om ons Recruitment Team te versterken!

Wat ga je doen?

Als Recruiter ga jij samen met ons Recruitment Team aan de slag om onze nieuwe collega’s, maar ook de nieuwe collega’s van onze klanten, te werven en te selecteren. Je zult dus aan de slag gaan met profielen als ons eigen Projects Traineeship, maar ook met klantprofielen zoals Directiesecretaris bij het UWV of het Young Professional Programma bij TABS Holland

Hierbij krijg jij jouw eigen verantwoordelijkheden, zoals het schrijven van een aantrekkelijke vacaturetekst, het searchen van de juiste kandidaten maar ook het organiseren van de vetste events, waarbij veel ruimte is voor eigen input en creativiteit. 

Hebben jij en jouw collega’s genoeg kandidaten gevonden? Dan begint het selectieproces. Uit de binnengekomen cv’s help jij de personen selecteren die het beste aansluiten bij de functie. In eerste instantie ondersteun je bij selectiegesprekken, maar al snel zul jij je eigen gesprekken gaan voeren! Daarnaast neem je de organisatie van de selectiedagen op je. 

Dit alles doen we zowel voor onze eigen traineeships en interne vacatures, als voor klanten. Een mooie kans om ervaring op te doen met zowel campus recruitment als recruitment consultancy dus! 

Bij YSE zijn we ook hard aan het werken aan diversiteit. We weten dat we daar nog een hoop te winnen hebben en daar kan jij een grote rol in spelen. Jij mag meedenken over een diversiteitsproof recruitmentproces en inclusieve arbeidsmarktcommunicatie.

Wie zoeken wij voor de functie recruiter bij YSE?

Jij… 

 • volgt een hbo- of wo-opleiding, idealiter in de richting van Human Resources, Psychologie of bedrijfskunde;
 • hebt creatieve ideeën, bijvoorbeeld over hoe we de doelgroep op vernieuwende wijze kunnen benaderen;
 • maakt makkelijk verbinding en bent niet bang om in gesprek te gaan met kandidaten;
 • kan snel schakelen en kan goed omgaan met ad hoc werkzaamheden;
 • vindt het een uitdaging om op linkedin te searchen naar de juiste kandidaat.

Wat biedt YSE jou?

 • Een parttime contract voor 7 maanden met de intentie om te verlengen.
 • Een laptop.
 • Een salaris van €762 per maand op basis van 16 uur per week (meer of minder uur per week is ook mogelijk: zie het volgende punt!).
 • Flexibiliteit: We overleggen met jou hoeveel uur per week voor jou haalbaar is. Heb je een drukke periode met studie? Dan kijken we hoe dit in te passen valt! 
 • Een omgeving waarin jij je kan ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.
 • Relevante werkervaring voor op jouw CV.
 • De mogelijkheid om grotendeels op afstand te werken (als je dat wil natuurlijk).
 • Veel uitjes en gezelligheid!

Andere vacatures

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Recruiter

HRM / Recruitment

YSE - Utrecht

YSE is een snelgroeiende, jonge en energieke organisatie. Wij dragen graag bij aan de groei van organisaties (onze klanten) door ze te laten samenwerken met Young Professionals (onze YSE-ers) en zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties.

Om onze groei verder te faciliteren, zoeken we een Recruiter voor ons team!

Recruiter
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Werkstudent Projectmanagement

Management, HRM / Recruitment, Juridisch

YSE - Utrecht

Ben jij benieuwd wat een managing partner de hele dag doet en wil je hier graag van leren? Ben jij iemand die gelukkig wordt van het oppakken van veel verschillende taken én hou je van het aanbrengen van structuur? Dan is dit werkstudentschap iets voor jou! 

 

Werkstudent Projectmanagement
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Public Professional

Banking / Finance, IT / ICT, PR / Communicatie, HRM / Recruitment

YSE - Utrecht

Heb jij ervaring met projectmanagement van maatschappelijke impact? En heb jij interesse in bedrijfsmatige vraagstukken in de publieke sector? Ben jij energiek, daadkrachtig en ben je graag de verbindende schakel? Dan is Public Professional misschien wel wat voor jou!

Let op: we hebben onze sollicitatieprocedure iets aangepast, zie hieronder bij 'solliciteren'.

Public Professional