Overslaan en naar de inhoud gaan

Junior Trainer & Adviseur TRAINIAC

Bedrijf: YSE
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Den Haag
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Junior Trainer & Adviseur bij TRAINIAC

Ben jij benieuwd wat voor thema’s er worden besproken in een Ondernemingsraad? Heb jij pas een paar jaar werkervaring maar wil je nu al zelfstandig adviseren? Sta je stevig in je schoenen en kan jij een groep enthousiasmeren? Dan is deze rol als Trainer & Adviseur voor jou weggelegd!

Wat doe je dan precies als Trainer & Adviseur?

Als Trainer & Adviseur heb je een zelfstandige functie waarbij je ondernemingsraden begeleidt bij alles wat op hun pad komt in het OR-werk. Je maakt van alles mee; van structuurveranderingen, nieuwe salarishuizen tot reorganisaties. De basis vormt de Wet op de ondernemingsraden, en het lijkt jou een uitdaging je te verdiepen in deze (nieuwe) materie. Je zult veel training en advies geven over de wetgeving, maar ook aan de slag gaan met vaardigheidstrainingen en teamontwikkeling van de OR. 

Wat vind je leuk? Enthousiast voor de groep staan, inhoudelijk adviseren en je vastbijten in wetgeving en bedrijfskundige onderwerpen! Je komt allerlei thema’s tegen, waar je anders vroeg in je carrière niet mee in aanraking zou komen. Je ziet welke besluiten er worden genomen op dit niveau binnen verschillende organisaties zoals Deen Supermarkten, IBM, Jeugdbescherming en Kraft Heinz.

Als Trainer & Adviseur geef je vaak 2 volle dagen per week training op een mooie locatie ergens in Nederland, waar je dan ook overnacht. De overige dagen ben je bezig met het voorbereiden van de trainingen, advieswerk en het begeleiden van ondernemingsraden. 

Over TRAINIAC

TRAINIAC is gespecialiseerd in het verhogen van de toegevoegde waarde van de ondernemingsraad (OR) voor organisatie en werknemers. TRAINIAC is gestart in 2008. Vanaf dit moment hebben zij de markt, maar ook zichzelf, uitgedaagd om het beste in ondernemingsraden naar boven te halen. Op eigenzinnige wijze trainen, adviseren en begeleiden zij ondernemingsraden, werkgevers en HR-professionals met als doel het verhogen van de toegevoegde waarde van medezeggenschap voor organisatie en werknemers.

TRAINIAC bestaat uit een team van 9 gedreven collega’s. Ze zijn eerlijk, direct en zeggen elkaar waar het op staat. Op deze manier halen ze het beste in elkaar naar boven. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor plezier!

Wie zoeken wij voor de functie van Trainer & Adviseur?

Jij krijgt energie van dynamische werkdagen en het meenemen van mensen in complexe materie die jij als geen ander onder de knie hebt. Je schakelt snel op alle niveaus en springt graag in nieuwe situaties. Elke dag een nieuwe uitdaging en een snelle leercurve is wat jij zoekt! 

Wat wij belangrijk vinden voor deze rol is het volgende. Jij:

 • Hebt WO werk- en denkniveau met 0 – 5 jaar relevante werkervaring;
 • Hebt kennis van en ervaring op het gebied van bedrijfskunde of HR;
 • Hebt ambitie en de potentie om met onze organisatie mee te groeien;
 • Hebt overtuigingskracht en kan groepen enthousiasmeren;
 • Hebt een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Maakt je een nieuw onderwerp snel eigen en kan snel schakelen.

Wat biedt TRAINIAC jou?

 • Een enthousiast team met veel leuke activiteiten en borrels;
 • Betaald, natuurlijk! Het salaris is afhankelijk van je ervaring;
 • Onbeperkte vakantiedagen. Jij blij, wij blij! 
 • Ruimte om flexibel te werken en vrijheid in hoe jij je tijd indeelt;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Alles is mogelijk, zolang jij kan verantwoorden wat het jou en ons brengt! 
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband. Wij gaan voor de lange termijn;
 • Laptop en mobiele telefoon. Omdat het zonder wel lastig werken wordt;
 • Auto van de zaak is een mogelijkheid;
 • Pensioenregeling.

Locatie van het kantoor

Het kantoor is gevestigd in Den Haag. De trainingen die TRAINIAC geeft vinden plaats op de mooiste locaties door heel Nederland, van het strand tot in het bos! 

Sollicitatieprocedure

Let op: Dutch speaking applicants only!

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Upload je CV en motivatiebrief uiterlijk zondag 27 juni onderaan deze pagina.
 2. Binnen een week ontvang je reactie van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste online gesprek met YSE.
 3. Is het eerste gesprek met YSE positief? Dan mag je op gesprek bij TRAINIAC in Den Haag.
 4. Zijn jullie na deze kennismaking beide nog enthousiast, dan volgt er een online test om inzicht te krijgen in jouw communicatiestijl, denkstijl en drijfveren.
 5. Na de online test word je uitgenodigd om een training te geven aan de trainers van TRAINIAC.  
 6. Na deze assessment dag, hoor je of wij de match zien. Zo ja, dan is er nog een laatste moment voor jou om te kijken of dit inderdaad jouw droombaan is; de meeloopdag.
 7. Droombaan gevonden? Dan heten we je graag welkom in ons team! 

Wij zorgen uiteraard, net als de rest van de persoonlijke informatie van je sollicitatie dat hier vertrouwelijk mee wordt omgegaan. Je gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. 

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Je mag ons altijd een vraag stellen via Whatsapp (+31 6 36010936)! 

Andere vacatures

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Analytische Consultant bij Florpartners

Consulting

YSE - Zuid-Holland

Wil jij vanuit de vakgebieden (Organisational) Change, Bedrijfskunde en Ondernemerschap impact hebben binnen één van Nederlands meest innovatieve en grootste sectoren: de tuinbouwsector? Wil jij als Consultant aan de basis staan van veranderings- en ontwikkeltrajecten op het gebied van organisatie en strategie? Wil jij je vastbijten in complexe vraagstukken en dit vertalen naar een duidelijk plan? Lees dan snel verder!

Analytische Consultant bij Florpartners
Aanmelden tot en met

Digital traineeship

IT / ICT, Consulting, Management

YSE - Utrecht

Denk jij altijd Agile en is innovativiteit jouw grootste kwaliteit? Wil je organisaties toekomstbestendig maken met digitale strategieën, toepassingen en/of producten? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook toekomstbestendig worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Digital traineeship
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Public Traineeship

Management, Consulting

YSE - Utrecht

Ben jij een starter (dus fris uit de collegebanken en nog niet geremd door allerlei traditioneel managementjargon en organisatiedenken) en wil jij aan de slag met opdrachten binnen de publieke sector? Maar misschien nog belangrijker: wil jij zelf ook groeien worden door middel van een traineeship? Lees dan snel verder!

Public Traineeship