Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkstudent Projectmanagement

Bedrijf: YSE
Richting(en): Management, HRM / Recruitment, Juridisch |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Vacature Werkstudent Projectmanagement

Ben jij benieuwd wat een managing partner de hele dag doet en wil je hier graag van leren? Ben jij iemand die gelukkig wordt van het oppakken van veel verschillende taken én hou je van het aanbrengen van structuur? Dan is dit werkstudentschap iets voor jou! 

 

Wat ga je doen?

Als werkstudent management ga je managing partner Stefanie van de Griendt ondersteunen. Je krijgt met alles te maken, wat een managing partner bezighoudt. Een mooie kans om als student een kijkje te krijgen in de inhoud van deze rol én hier veel van te leren.

Projecten van de managing partners vallen binnen de vakgebieden HR, business development, commercie en communicatie. Je bent bij deze projecten de sparringpartner voor de managing partners en verantwoordelijk voor het bewaren van het overzicht. Dat is een uitdaging in de drukke en hectische werkomgeving van een managing partner! Je plant afspraken in en houdt actielijsten bij. Je voelt hierbij aan waar de prioriteiten liggen. Je bereidt presentaties voor en stelt klant voorstellen en contract brieven op. Ook ben je betrokken bij de onboarding van nieuwe medewerkers. Jij zorgt ervoor dat alles klaarstaat (laptop, emailadres etc), zodat degene op de eerste dag direct aan de slag kan. Daarnaast krijg je jouw eigen projecten waarmee je aan de slag gaat.

Wie zoeken wij voor onze stage?

Bij YSE is iedereen welkom en we vinden het heel belangrijk en inspirerend om van elkaar te leren. Samen groei je het hardst. Een afspiegeling van onze samenleving: daar geloven wij in! Als jij daar niet in gelooft, dan pas je niet bij ons.

Wat wij belangrijk vinden voor deze stage is het volgende. Jij...

 • bent hbo- of wo-student in de richting van HRM, organisatiewetenschappen, bedrijfskunde, rechten of vergelijkbare studie;
 • bent communicatief vaardig en proactief;
 • werkt gestructureerd en bent goed in het overzicht bewaren;
 • schakelt snel, stelt de juiste prioriteiten en anticipeert op adequate wijze op lopende en ad hoc zaken; 
 • bent discreet en integer;
 • kan goed samenwerken, maar vindt het ook niet erg om zelfstandig te werk te gaan;
 • bent 2-3 hele dagen of 4-5 halve dagen beschikbaar voor een periode van +/- 6 maanden.

Over ons

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt bij YSE. Dat betekent: gezien en gehoord. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. We proberen er alles aan te doen om dit mogelijk te maken. Zo hebben wij een open en ontspannen bedrijfscultuur en waarderen en stimuleren wij eerlijkheid en transparantie.  De talentmanagers vervullen daarin ook een grote rol. Voor deze stage is dat Philip. Met hem kan je alles bespreken over jouw persoonlijke (leer)doelen en ontwikkeling.

Maar laten we “plezier” niet vergeten. Dat staat ook hoog op onze agenda! Naast jouw werkzaamheden voor jouw opdrachtgever en jouw ontwikkelprogramma zijn er namelijk nog  heel veel andere activiteiten waar je al jouw energie, enthousiasme en kennis in kwijt kan. Zo organiseer je bijvoorbeeld samen met je collega’s events over relevante thema’s en draag je bij aan borrels, sportdagen, weekendjes weg en social return activiteiten en andere leuke dingen om elkaar beter te leren kennen. Hierin is ook altijd ruimte voor nieuwe ideeën!

En tot slot vinden we het belangrijk om te zeggen dat iedereen welkom is. Wij vinden het mooi om van elkaar te leren en geloven dat je samen het meeste groeit. Daarom staan wij open voor mensen van alle achtergronden, geloofsovertuigingen, huidskleuren, met een beperking of niet en ongeacht met welke letter van de LGBTQ+ jij je verbonden voelt.

Onze arbeidsvoorwaarden voor dit werkstudentschap

Ben je benieuwd naar onze arbeidsvoorwaarden? Hier hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet.

 • De startdatum voor dit werkstudentschap is in oktober of november 2021 en de duur is (minimaal) 6 maanden;
 • We zoeken een werkstudent die 2-3 dagen hele dagen of 4-5 halve dagen bij ons aan de slag wilt gaan;
 • Je krijgt betaald -natuurlijk-! We bieden een marktconform salaris voor een werkstudentschap;
 • Een reiskostenvergoeding;

Locatie van ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Utrecht aan de Joseph Haydnlaan 2A. In dit bedrijfsverzamelpand bewonen wij een ruimte van bijna 300m2 vol planten, zonlicht en flexibele werkplekken (voor ieder wat wils!). In verband met Covid werken we deels thuis.

Other possibilities

werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Portfolio Manager

Management

YSE - Amsterdam

Ben jij die ervaren Portfolio Manager met Overheidservaring of kennis van Omnichannel klant contact organisaties? Kijk snel verder!

Portfolio Manager
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Recruiter

HRM / Recruitment

YSE - Utrecht

YSE is een snelgroeiende, jonge en energieke organisatie. Wij dragen graag bij aan de groei van organisaties (onze klanten) door ze te laten samenwerken met Young Professionals (onze YSE-ers) en zoveel mogelijk kennis- en talent uitwisseling te faciliteren tussen mensen en organisaties.

Om onze groei verder te faciliteren, zoeken we een Recruiter voor ons team!

Recruiter
werken-bij-YSE
Aanmelden tot en met

Business IT Functioneel Ontwerper

IT / ICT

YSE - Amsterdam

Wij zoeken een enthousiaste Business IT Functioneel Ontwerper die impact kan maken. Een kei in het analyseren van onze business wensen en in het ontwerpen van nieuwe functionaliteiten.

Business IT Functioneel Ontwerper