Overslaan en naar de inhoud gaan
Werken-bij-Moongro

ARTSEN / BASISARTSEN

Alle richtingen

Moongro - Nederland

Moongro is door heel Nederland continu op zoek naar vakkundige artsen die willen werken binnen de zorg. Ben je ervaren en opzoek naar een nieuwe baan, of juist net afgestudeerd en wil je graag een mooie start maken, dan helpen wij je graag! 

Zo helpen wij je bijvoorbeeld direct bij te dragen bij één van de GGD-vestigingen in de strijd tegen covid-19, of kun je jouw expertise juist inzetten bij een ziekenhuis, zorginstelling, of een huisartsenpraktijk, wanneer daar je voorkeur naar uitgaat. 

Iedere maand verbinden wij tientallen zorgprofessionals met verschillende zorginstanties door heel Nederland. Mocht jij direct beschikbaar zijn, of wellicht over een paar maanden willen switchen van baan, dan nemen wij je graag mee in de vacatures die bij jouw wensen aansluiten.

(Junior) Consultant Data, Finance, Risk and Regulatory

Banking / Finance, Actuariaat / Risk

Capgemini - Utrecht

Data is onmisbaar geworden in het dagelijks reilen en zeilen van financiële instellingen. Je gaat aan de slag met de compliance, financiële of de regulatoire functies van banken, verzekeringsmaatschappijen en andere instellingen. Daarom doen wij vanuit diverse strategische opdrachten voor onze klanten een beroep op jouw zakelijke kennis. Je zal werken in een multidisciplinair team en aanvullend bijdragen aan de ontwikkeling van content en onze commerciële activiteiten. Training & development is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Wat je zoal doet:

 • Je verkent oplossingen voor regulatoire vraagstukken zoals BCBS 239, IFRS 17, AML, Basel IV, en PSD2.
 • Je verbetert de presentatie en betrouwbaarheid van de rapportages voor bank- en verzekeraarspecifieke risicostrategieën en sturing.
 • Je vereenvoudigt en versterkt data governance, data kwaliteit en data landschappen.
 • Je ontwikkelt en optimaliseert risicomodellen voor regulatoire informatiedoeleinden.
 • Je adviseert over de mogelijkheden van Next Generation Compliance in Open Banking.
Werken-bij-Moongro

Telefonisch/online hulpverlener medische vragen coronavirus

Alle richtingen

Moongro - Nederland

Dankjewel dat je even de tijd neemt om dit te lezen.

Er wordt op dit moment in Nederland door heel veel mensen keihard gewerkt om elkaar te helpen en met z’n allen goed door deze lastige tijd heen te komen. Zowel qua gezondheid, alsook op het gebied van banen en de gehele economie is het cruciaal dat we op elkaar kunnen rekenen.

Het is nog niet zo ver en laten we hopen dat het ook niet zo ver komt, maar het zou kunnen dat het virus ondanks alle genomen maatregelen de komende tijd nog verder om zich heen grijpt. Wanneer iedereen binnen dient te blijven en huisartsen wellicht, net als in andere landen, de grote vraag aan antwoorden op medische vragen rondom het coronavirus niet meer kunnen opvangen, is het fijn dat er mensen zijn die dit tijdelijk deels over kunnen nemen.   

Volg je een opleiding tot arts of verpleegkundige of ben je al afgestudeerd en ben je per direct fulltime of minimaal 2 dagen per week beschikbaar i.c.m. het feit dat je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift? Dan is je hulp hard nodig! 

Je wordt online getraind, om vervolgens vanachter je eigen computer via chat en telefonie te helpen om alle medische vragen die mensen hebben gerelateerd aan het coronavirus te beantwoorden. Je verdient met deze tijdelijke parttime of fulltimebaan 16 euro per uur.

Werken bij Dentons Boekel

Campus Recruiter

HRM / Recruitment

Dentons Boekel - Amsterdam

Dentons Boekel - 's werelds grootste advocatenkantoor gevestigd op de zuidas - is op zoek naar een energieke, hands-on, fulltime Campus Recruiter. Heb jij een sterk gevoel van urgentie, een verkoopgerichte mentaliteit, talent voor organisatie en hou jij van aanpakken? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen over de algemene en campus recruitment activiteiten? Dan is dit de juiste baan voor jou!
 

werken-bij-rijkswaterstaat

Adviseur techniek en automatisering

Engineering / Techniek

Rijkswaterstaat - Utrecht

Miljoenen mensen zijn er iedere dag afhankelijk van: onze infrastructuur. Zonder wegen, tunnels, vaarwegen, bruggen en sluizen kunnen zij niet werken, wonen en leven. De afdeling Installaties en Bediening is het expertisecentrum van Rijkswaterstaat rondom de technische installaties en automatisering van grote aanleg- en onderhoudsprojecten. Als adviseur techniek en automatisering ben je namens deze afdeling betrokken bij het opstellen en uitvoeren van contracten voor nieuwbouw en renovatie.

Je houdt je bijvoorbeeld bezig met de nieuwe zeesluis Terneuzen, sluis Eefde, de Beatrixsluis en de sluizen IJmond. Dit doe je door in contracten voor automatisering en elektrotechniek de benodigde functies te specificeren. Je vervult deze rol vanuit het Sluizenprogramma Uitvoeringsteam. Ook toets je het ontwerpproces, de ontwerpoplossingen van de opdrachtnemer en het te volgen test- en afnameproces. Hierbij pas je de landelijke kaders en wet- en regelgeving toe. Tijdens je werkzaamheden ben je het aanspreekpunt voor de projectorganisatie en de gesprekspartner voor de opdrachtnemer.

Je werkt mee aan het opstellen van kaders en een werkwijze voor verbetering ervan. Ook draag je bij aan de kennisontwikkeling op het vakgebied industriële automatisering. Je zet je projectkennis en –ervaring in voor het verbeteren van de werkwijze en standaarden en het bijstellen van de kaders. De ontwikkelingen binnen je vakgebied volg je nauwlettend en je doet op basis daarvan voorstellen voor verbeteringen.

werken bij Pon

Python Developer

IT / ICT

Pon - Leusden

In this role you will create new solutions and maintain them:

 • Develop scalable (analytical) solutions from the ground-up;
 • Leverage open source tools and platforms (e.g. Python, SQL, Spark, Docker, AWS);
 • Apply and integrate analytical solutions into day-to-day processes;
 • Maintain and improve these analytical solutions;
 • Support the team of Data Scientists.

A typical project starts with a brainstorm with the business (for example: the sales manager of Volkswagen or the pricing manager of Gazelle). The business will explain their activities, fields of interest and problems they may have. Our job is to formulate the right questions, inspire, spot opportunities, guide them through the best solutions and develop a scalable and reliable analysis that can be implemented in their business process.

A few examples of the analysis we have done:

 • Lead generation: an analysis to identify and rank the best prospects by analysing millions of company websites and match them with the perfect customer profile to increase conversion rates.
 • Media monitor: a product that monitors all web content of defined brands with measurements of consumers sentiment and exposure of press releases and media events.
 • Network analysis: an advanced white spot analysis that indicates the perfect spot to sell our products based on brand stores, competitor stores and demographic and geographic information.
 • Stock optimization: a business critical solution where we analyse historic demand and current inventory levels to forecast future demand and simulate order strategies under different constraints.

We measure our success on:

 • Customer satisfaction;
 • Business value generated (qualitative and quantitative);
 • Level of penetration of data science in the different Pon companies;
 • Overall data & analytics maturity levels within the Pon companies.
werken bij bdo

Startend Assistent Accountant AA (september 2019) - Arnhem

Accounting, Management

BDO - Arnhem

BDO biedt je als Assistent Accountant een mooie loopbaan in de samenstelpraktijk. Je werkt in een team met ervaren collega’s en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in de volle breedte van het vakgebied. Je volgt een vierjarig development programma en legt hiermee de basis voor je verdere carrière als financieel expert met kennis van zaken als het gaat om de administratieve organisatie van onze klanten.

Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van:

 • Outsourcing – het verwerken van administraties van onze klanten in de online BDO-applicaties.
 • Co-sourcing – het verwerken van administraties bij diverse klanten en het bieden van ondersteuning.
 • Financiële rapportage en analyse – het opstellen van financiële overzichten.

De werkomgeving
Wij bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Binnen de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies (samenstelpraktijk) kennen we een splitsing in een accountancypraktijk en een bedrijfsadviespraktijk. Jij maakt deel uit van het accountancyteam van de vestiging Arnhem. Dit team bestaat uit financiële specialisten, die samen verantwoordelijk zijn om op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige financiële diensten te verlenen aan onze klanten. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het adviesteam. Jouw klantenportefeuille is zeer divers en bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het middenbedrijf en familiebedrijven.

werken-bij-Young Colfield

Talent Connector

HRM / Recruitment

Young Colfield - Amsterdam Zuidoost

Young Colfield biedt traineeships aan voor WO starters. Bij ons werken zo’n 50 mensen die voor bepaalde tijd bij ons in dienst zijn. In die tijd werken ze bij onze opdrachtgevers, krijgen ze persoonlijke coaching en opleiding in teamverband. Daarnaast geven we inspiratie sessies en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teambuilding en design thinking aan onze opdrachtgevers en aan potentiële talenten.

Werken-bij-PwC

Consultant Tax, Accounting en Strategy Rotterdam

Fiscaal

PwC - Rotterdam

Onze klanten leven in een wereld waarin zij geconfronteerd worden met toenemende complexe wet– en regelgeving, overheden die volledige transparantie eisen en stakeholders die zich actiever gaan bemoeien met de strategische fiscale keuzes van een onderneming. Mede door deze ontwikkelingen is het belang van compliance nog nooit zo groot geweest. Jouw rol als Consultant is om onze klanten op (inter)nationaal niveau te helpen om te voldoen aan hun fiscale compliance.

Ben jij een ambitieuze en gedreven starter en wil je een functie in een stimulerende omgeving met volop ontwikkelmogelijkheden? Dan leiden wij je graag op tot een breed inzetbare Tax, Accounting & Strategy adviseur.

werken-bij-Kraft Heinz

Finance Graduate

Banking / Finance

Kraft Heinz - Amsterdam

The Kraft Heinz Company is revolutionizing the food industry – we will be the most profitable food company powered by the most talented people with unwavering commitment to our communities, leading brands and highest product quality in every category in which we compete. As a global powerhouse, Kraft Heinz represents over $26 billion in revenue and is the 5th largest food and beverage company in the world. At Kraft Heinz, to be the BEST food company, growing a BETTER world is more than a dream – it is our GLOBAL VISION.  To be the best, we want the best – best brands, best practices and, most importantly, the best people.

Abonneer op