Overslaan en naar de inhoud gaan

EIFFEL

Accountancy
Locatie: Arnhem
Naar de website

Werken bij EIFFEL

Wie zijn wij

Wij zijn experts in de wereld van legal, finance en process. En werken samen met solide partners in IT en HR. Voeg daar onze topsportmentaliteit aan toe, en dat is waarom onze oplossingen en experts nét even meer voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen. Die opdrachtgevers bedienen we in vrijwel iedere markt, van gemeenten, overheden en zorginstellingen tot banken, verzekeraars en multinationals. Daar bieden we met 500 juridische, financiële en bedrijfskundige specialisten slimme oplossingen en resultaatgarantie op maat.

Wie wij zoeken

Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Dat betekent dat we continu zoeken naar professionals met de mentaliteit van een topsporter. Juristen, financials en bedrijfskundigen die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen. Maar ook naar starters met grote ambities. Ontwikkeling staat voorop, verpakt in nieuwe ervaringen die je bij verschillende projecten opdoet. Met daarnaast een persoonlijk trainingsaanbod en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.

Kennismaken en solliciteren bij

Wat goed is komt snel, zeggen ze in de topsport. En dat vinden wij ook. Daarom is voor kwaliteit altijd plaats en gaan we graag eens in gesprek. Samen ontdekken of jij een versterking bent voor ons team en wij jou kunnen begeleiden op weg naar goud. Meer weten? Kijk eens op www.werkenbijeiffel.nl.