Overslaan en naar de inhoud gaan

Profource

Banking / Finance
Locatie: Rotterdam
250 medewerkers
Naar de website

Over ons

Bij Profource zijn we altijd bezig met de volgende stap. In elk bedrijfsproces zien wij kansen voor verdere optimalisatie. En in elke consultant zien we mogelijkheden voor het verder ontwikkelen van hun talent. Waardoor zij onze opdrachtgevers nóg meer voorwaartse kracht kunnen bieden. Specialisten op het gebied van Finance & Control, Oracle en NetSuite vinden bij ons dan ook de meest uitdagende projecten. Hier, op het snijvlak van finance en ICT, blijft hun carrière gegarandeerd in beweging.

 

Met ruim 250 medewerkers ondersteunt Profource bedrijven en instellingen bij het optimaliseren van hun administratieve processen. We doen dat op projectbasis, detachering of outsourcing, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. In alle gevallen bent u verzekerd van hoogopgeleide professionals met een up-to-date kennisniveau.

Profource consultants onderscheiden zich door hun gedrevenheid, betrokkenheid en werkplezier. Ze blinken met name uit op de procesgebieden finance, hr, inkoop en projectadministratie. Bovendien zijn ze in staat om over de grenzen van deze disciplines heen te kijken, verbanden te leggen en zo grote, meetbare, stappen vooruit te zetten.

Profource biedt medewerkers vanaf hun eerste werkdag perspectief op een loopbaanpad, dat zich net zo ver uitstrekt als zij zelf willen. Dit continue ontwikkelingsproces, met trainingen en persoonlijke begeleiding, onderscheidt ons van veel andere werkgevers.

Profource ontstond eind 2013 uit de fusie van Fit 4 Finance (opgericht in 2002), Oracle Competence Center (2007) en SAAS/Cloud dienstverlener SmartApps (2009) en is uitgegroeid tot één van de grootste Oracle Applications dienstverleners van Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Sinds 1 december 2015 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore, evenals Talent&ProTriple A – Risk Finance en ITDS Business Consultants.

In 2018 hebben we onze dochterorganisatie Finalise opgericht: Finance en Control dienstverlening in de vorm van detachering, consultancy en advies voor organisaties die gebruik maken van SAP. Zo combineren we specialistische kennis van SAP met onze bijna 20-jarige ervaring op het snijvlak van Finance en ERP.