Junior Business Developer

Banking / Finance, IT / ICT
HBO & WO
bol.com
Location: Utrecht
Voeg toe als favoriet

De uitdaging

Hoe verras en inspireer je 6.5 miljoen klanten? Niet één keer, maar elke dag? Die vraag beantwoordt ons team van Business Developers. Als aanjagers van innovatie, spotten zij strategische kansen die anderen niet zien en initiëren ze nieuwe business concepten. Fact-driven. Schaalbaar. En van concept tot implementatie. Pionieren is de regel en elke innovatie heeft impact op de klantbelevenis. Trekt die setting je aan? En ben je in staat je snel te ontwikkelen tot een volwaardige business developer?

 Als Junior Business Developer maak je meteen het verschil. Voor 6.5 miljoen klanten, maar ook voor jezelf. Je scherpt je analytische en visionaire talenten namelijk aan onder de vleugels van strategy consultants die hun sporen bij de big four consultancyclubs hebben verdiend. Mensen dus die bewust voor e-commerce hebben gekozen, bijvoorbeeld omdat online retail zo kansrijk en disruptief is. Dat zijn de collega’s die jij ondersteunt én van wie je leert. Maar je werkt ook intensief samen met de business, want we willen dat jouw entrepreneurial skills straks ‘on par’ zijn met je analytische en conceptuele kwaliteiten. Je draait mee in concrete projecten, verzorgt diepgaande analyses en challenget teamleden met frisse ideeën. Vanuit business development leer je bol.com in de breedte kennen en ontstaan er veel mogelijkheden je verder te ontwikkelen.

In het kort

  • Verzorgen van analyses en challengen van ervarencollega’s
  • Meedraaien in concrete projectendie de klantbelevingeen boost geven
  • Learn from the best

Wie jij bent

De toekomst van business development. Iemand dus die fact-based logica omarmt, graag het analytische diepe opzoekt, maar het tegelijkertijd waanzinnig leuk vindt om projecten juichend over de finish te trekken. Een sterk analytische achtergrond (denk aan econometrie, technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde) ligt voor de hand. Stage-ervaring bij één van de top vier consultancy-organisaties of in e-commerce is heel welkom.

Must haves

  • Je hebt net/bijna je Master binnen
  • Je wilt pionieren en van de besten leren
  • Je hebt een analytische mindset en passie voor data-driven development

Jouw werkomgeving

Is tegelijkertijd je leeromgeving. En wat voor omgeving! Denk campus, inclusief eigen voetbalveld, gamesroom en borrels. Maar denk ook aan een tech setting, want bol.com ademt IT en werkt met de nieuwste analytische tooling. Als Junior Business Developer heb je meteen veel vrijheid om eigenzinnige keuzes te maken. We geloven niet in ‘red tape’, dus als je een geniaal idee hebt, ben jij straks ‘mede-eigenaar’ van een impactrijk project.

Andere mogelijkheden

Business Analist Supply Chain Innovation

bol.com
HBO & WO
Banking / Finance, Supply Chain

Senior Merchandise Planner

bol.com
HBO & WO
Banking / Finance, Marketing / Product Management

Stagiair Consumer Electronics

bol.com
HBO & WO
Banking / Finance, Marketing / Product Management